| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| V Sloveniji imamo: |
| veliko izbiro dobrih stojal za Hifi komponente |
|
11% |
[ 1 ] |
| ustrezno izbiro dobrih stojal za Hifi komponente |
|
11% |
[ 1 ] |
| skoraj da ni nobene izbire dobrih stojal za Hifi komponente |
|
77% |
[ 7 ] |
|
| Skupaj glasov : 9 |
|
| Avtor |
Sporočilo |
Viktor

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 13:18 Prispevkov: 108 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Apr 21, 2011 18:25 Naslov sporočila: HiFi stojalo - anybody? |
|
|
Prijatelji,
a je mogoče da pri nas v deželi ta pravega lesa in vsaj nekaj veščine
NI pametnega stojala (Hifi mize) za kupiti do 300 Eur?
Sprašujem se ali je to mogoče!?
Od Malboreta, ki je bil zadnji, da se nihče tega ne loti?
Tudi tista ki jih Vklop uvaža stanejo 270 Eur ali manj in so dobesedno
za nič! Zero.
Kje kupit?
Hrvaška? Avstrija?
Kaj tisti ki nismo DIY vajeni?
TEN ne računam - stojala so za en obup (žal materiala).
Tisti ki se lotijo posla zares jih prodajajo za 700 evrov in več in nas prepričujejo da so to stroški samo za roke - kot je že bilo na predlanskem HIFI showu.
Any input on this one!? _________________ If everything seems to be OK, you have obviously overlooked something! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1774 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Apr 21, 2011 18:59 Naslov sporočila: |
|
|
jaz sem svojega sam naredil...če ga pa nebi , bi z veseljem kupil NorStone ki ga uvaža in prodaja Vklop...zato prosim , definiraj "za nič" nam nevednežem in ostalim bodočim in sedanjim uprabnikom različnih komponent ki bi z veseljem kupili rack do 250 evrov...soliden , trpežen , dokaj lep , in predvsem funkcionalen...jeklene cevi + kaljeno steklo v različnih barvah...poglej si malo celotno ponudbo NS... _________________ šoo mazgoon
Nazadnje urejal/a fjaka Čet Apr 21, 2011 22:14; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Viktor

|
Objavljeno: Čet Apr 21, 2011 19:29 Naslov sporočila: |
|
|
Misliš na Norstone, verjetno, no tega proizvajalca ni potrebno definirat, dovolj ga je pogledat od daleč:
torej, če prebrskaš eBay boš videl najmanj 2-3 firme, ki iste mizice prodajajo eni za enako, veliko ljudi pa za nižjo ceno pretežno v Nemčiji ( http://cgi.ebay.de/EMPIRE-DesignLine-HiFi-Rack-Alpha-Direkt-Vertrieb-/130409797569?pt=Audio_Zubeh%C3%B6r&hash=item1e5d0797c1 ).
Da tko rečem:
Bergen 2: OK stojalo, ne vem za ceno, verjetno več kot 400 Eur za 4 komponente.
http://www.norstone-design.com/en/model/87_Bergen-2.html
Gre za dobro audiofilsko stojalo, ki pa res izgleda brez veze.
Iz komponent je, lahko jih dokupiš, ampak je stekleno! Audiofili bi pretežno kupovali lesena!
Tisto, ki je v redu izgleda pa je po solidnosti izdelave takšno da se ne bi upal na njega dat komponent, težjih od 10 kil.
Recimo Kubben - glejte:
http://www.norstone-design.com/en/model/52_Kubben.html
Seveda: spet steklo, kaljeno ali kar češ. Poceni izdelava - vse skupaj ne vredi več kot 50 Eur.
Ali bi morda na TEN šel: http://www.ten-cerne.si/?page=category&category_id=54 . Edina stojala, ki so zelo dobra so 600, 700 eur ali več. Tista, ki jih že omenjeni entuziast Janezi takrat ni mogel prodati (mu enostavno ni šlo, to razumem) jih je nehal delat, saj se mu ne izplača, nato jih je razstavil na TENu. _________________ If everything seems to be OK, you have obviously overlooked something!
Nazadnje urejal/a Viktor Čet Apr 21, 2011 20:04; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Dr.Strangelove
Pridružen/-a: Sob Apr 2010 15:18 Prispevkov: 10 Kraj: Kranj
|
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 040884032 |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Čet Apr 21, 2011 21:12 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Za 300 EUR lahko pri meni dobiš Audio Masa stojalo. Zadeva je iz inoxa, možnost dodajanja peska ali šiber, spodaj so konice s podstavkom, police so iz MDF in ne iz stekla. Evo eno mal starejšo slikco:
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY
Nazadnje urejal/a trancedeejay Čet Apr 21, 2011 21:23; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Viktor

|
Objavljeno: Čet Apr 21, 2011 21:15 Naslov sporočila: |
|
|
nisem vedel da stand&deliver sploh pošiljajo sem.
Izbira je tle kar pestra. Ali si imel probleme pri naročanju oz. pošiljanju? _________________ If everything seems to be OK, you have obviously overlooked something! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Viktor

|
Objavljeno: Čet Apr 21, 2011 21:16 Naslov sporočila: |
|
|
| trancedeejay je napisal/a: | HI
Za 300 EUR lahko pri meni dobiš Audio Masa stojalo. Zadeva je iz inoxa, možnost dodajanja peska ali šiber, spodaj so konice s podstavkom, police so iz MDF in ne iz stekla. Pa še lepo stojalo je.
Have a nice Day
Matt |
Ola Matej!
Kaj je to Audio Masa? Kako izgleda, se ga ne spomnim? _________________ If everything seems to be OK, you have obviously overlooked something! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
|
Objavljeno: Čet Apr 21, 2011 22:10 Naslov sporočila: |
|
|
Viktor
a mi poveš razliko med stand&deliver ki ga tako slavnostno omenjaš in NorStone...jaz je ne vidim...edino dvakratna cena
napaka v korakih...se opravičujem...ampak vseeno _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
|
Objavljeno: Čet Apr 21, 2011 22:19 Naslov sporočila: |
|
|
dodatno pojasnilo...Viktor sereš , ker ne poznaš cene...sprehodi se do Vklopa in povprašaj...ne dviguj napamet ceno 2×...in ne zavajaj folk _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Viktor

|
Objavljeno: Pet Apr 22, 2011 01:09 Naslov sporočila: |
|
|
Nisem imel namere do spodbujanja kakršnih koli nesoglasij, pač pa do
tega da poudarim da izbira ni tako pestra kot bi lahko bila.
Folka ne zavajam, saj tisti, ki so vajeni DIY so naredili svoje rack-e (bazičen, na TNT sajtu projekt sem izdelal pred x-timi leti tudi sam, vendar se ne ujema z estetskimi standardi, ki jih zdaj vsaj minialno rabim) drugi bolj potrpežljivi kupiti SH, tretji v TENu ali Vklopu; ker kronično nimam cajta, se nimam niti kdaj odpeljat do Vklopa, parkrat sem telefoniral in dobil info da razen Norstonea nimajo nobenih drugih Hifi stojal naprodaj. Seveda da na spletni strani ni cen, tako da sem sklepal koliko približno stanejo določena stojala, ki se prodajajo v spletnih prodajalnah, ki ponujajo Norstonov program.
Pravijo da lahko pogledam na spletni strani Norstonea, in sem... ni tko slabo - ni pa niti ne vem kaj. Mediocre...
Saj Qudraspire, Atacama, Partington in Soundstyle niso v programu tam.
V tem je bistvena razlika vsaj na prvi uč a ne?
Whatever, priznam da morda malo pretiravam...
Nič slabega nisem mislil rečt, ampak če sem že, se opravičujem. _________________ If everything seems to be OK, you have obviously overlooked something! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Dr.Strangelove
Pridružen/-a: Sob Apr 2010 15:18 Prispevkov: 10 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Pet Apr 22, 2011 12:56 Naslov sporočila: |
|
|
| Viktor je napisal/a: |
nisem vedel da stand&deliver sploh pošiljajo sem.
Izbira je tle kar pestra. Ali si imel probleme pri naročanju oz. pošiljanju? |
Nobenih problemov, dobil v roku 7 dneh. |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 040884032 |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|