| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
tromba
Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37 Prispevkov: 741 Kraj: Okolica LJ
|
Objavljeno: Tor Jan 12, 2010 19:51 Naslov sporočila: Primare I30 |
|
|
| Zanima me, če bi mi lahko kdo posodil Primare I30 za test. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
|
Objavljeno: Tor Jan 12, 2010 22:08 Naslov sporočila: |
|
|
| Vsekakor bi si sposodil ojačevalnik samo za kakšno uro, dve, seveda z navzočnostjo lastnika. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Antony
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 8:37 Prispevkov: 295 Kraj: Žabnica
|
Objavljeno: Sre Jan 13, 2010 09:36 Naslov sporočila: |
|
|
Sam sem ga imel doma skoraj pol leta skupaj z isto serijo CD (oboje novo). Komaj sem vse skupaj prodal. Sicer ne vem kako je z istim rangom, vendar mene nista zadovoljila. Poganjali so JM lab elektra bokse in ni šlo. Poskusi še z Unisonom Secondo, boš pomojem bolje skozi prišel. Seveda odvisno od sitema.
Lahko greš pa primare poslušat k Inteku. _________________ Izdelava spletnih strani www.trsplet.com - www.tonimeglic.com |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 18, 2010 15:39 Naslov sporočila: |
|
|
| Tole kišto imam jaz doma, vendar ne utegnem ca do zimskih Olimpijskih iger... Me ni nič doma, sem večinoma v tujini... Potem bom imel nekoliko več časa, če bi te še zanimalo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambro

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 20:03 Prispevkov: 419 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Pon Mar 01, 2010 22:24 Naslov sporočila: |
|
|
Primare I30 se bolj malo omenja kaj mislite o njem? Cena glede na kakovost? Rabljene je zelo težko dobiti ali so tako dobri, da jih lastniki ne prodajajo ali pa si jih lasti tako malo ljudi?
lp, Branko |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pon Mar 01, 2010 22:39 Naslov sporočila: |
|
|
| ambro je napisal/a: | Primare I30 se bolj malo omenja kaj mislite o njem? Cena glede na kakovost? Rabljene je zelo težko dobiti ali so tako dobri, da jih lastniki ne prodajajo ali pa si jih lasti tako malo ljudi?
lp, Branko |
Vprašaj pri INTEK-u v Kranju. Gospod Darko rad pomaga svojim strankam prodati njihove naprave, če (ali ko) jih ti menjujejo za kaj (še) boljšega. Morda pa ima kakšnega Primare I30 zate.  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Pon Mar 01, 2010 22:52 Naslov sporočila: |
|
|
| ambro je napisal/a: | | before je napisal/a: | | ambro je napisal/a: | Primare I30 se bolj malo omenja kaj mislite o njem? Cena glede na kakovost? Rabljene je zelo težko dobiti ali so tako dobri, da jih lastniki ne prodajajo ali pa si jih lasti tako malo ljudi?
lp, Branko |
Vprašaj pri INTEK-u v Kranju. Gospod Darko rad pomaga svojim strankam prodati njihove naprave, če (ali ko) jih ti menjujejo za kaj (še) boljšega. Morda pa ima kakšnega Primare I30 zate.  |
...
|
! Ne vem zakaj moj odgovor razumeš kot zajebancijo. Jaz nimam takšnih namenov.
Razloži prosim. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist
Nazadnje urejal/a before Pon Mar 01, 2010 23:06; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambro

|
Objavljeno: Pon Mar 01, 2010 22:54 Naslov sporočila: |
|
|
Pri Darkotu v Inteku je cena novega okoli 2450eur v Italiji pa se jih da dobiti za okoli 2000eur. Bolj me zanima, če ga kdo ima in njegovo mnenje.
lp,Branko |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambro

|
Objavljeno: Pon Mar 01, 2010 22:57 Naslov sporočila: |
|
|
Before se opravičujem sem slabo prebral tvojo izjavo in sem zato takoj zbrisal kar sem napisal. Ne vem pa kako je to prišlo nazaj gor. Še enkrat SORRY.
LP, bRANKO |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DOLAR
Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03 Prispevkov: 746 Kraj: bUNGA bUNGA
|
Objavljeno: Pon Mar 01, 2010 23:07 Naslov sporočila: |
|
|
Meni je ta ojačevalnik zelo dober. Imel sem ga in sicer starejšo verzijo 30.1. Všeč mi je bilo, da je bil tako "miren". To je mišljeno, da pri njem na visokotonskem področju ni nikakršnega sranja, ki ga najdeš denimo pri Primarovih modelih nižjega ranga ali razno raznih šumečih hibridih.... ki dajejo vtis kot, da je cel čas zvočna slika pred tabo (oz. ne slika ampak neka tančica - ne znam poimenovat tega pojava ), čeprav se nič ne dogaja . Tukaj pri I30 pa se inštrumenti pojavljajo iz povsem črnega ozadja. To mi je bilo super in dvomim, da lahko najdeš prav veliko ojačevalnikov v tem rangu, ki to zmorejo.
Najslabša lastnost Primarov pa se mi zdi njihova moč oz. bolje rečeno nemoč. Ta lastnost je bila verjetno bolj všeč mojim sosedom
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambro

|
Objavljeno: Pon Mar 01, 2010 23:11 Naslov sporočila: |
|
|
| DOLAR je napisal/a: | Meni je ta ojačevalnik zelo dober. Imel sem ga in sicer starejšo verzijo 30.1. Všeč mi je bilo, da je bil tako "miren". To je mišljeno, da pri njem na visokotonskem področju ni nikakršnega sranja, ki ga najdeš denimo pri Primarovih modelih nižjega ranga ali razno raznih šumečih hibridih.... ki dajejo vtis kot, da je cel čas zvočna slika pred tabo, čeprav se nič ne dogaja . Tukaj pri I30 pa se inštrumenti pojavljajo iz povsem črnega ozadja. To mi je bilo super in dvomim, da lahko najdeš prav veliko ojačevalnikov v tem rangu, ki to zmorejo.
Najslabša lastnost Primarov pa se mi zdi njihova moč oz. bolje rečeno nemoč. Ta lastnost je bila verjetno bolj všeč mojim sosedom
lp |
Če se ne motim ti prodajaš AF308 tako verjetno lahko poveš kakšna je razlika med tema dvemama ali nasploh Primare proti AF. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Pon Mar 01, 2010 23:19 Naslov sporočila: |
|
|
| ambro je napisal/a: | Before se opravičujem sem slabo prebral tvojo izjavo in sem zato takoj zbrisal kar sem napisal. Ne vem pa kako je to prišlo nazaj gor. Še enkrat SORRY.
LP, bRANKO |
OK, urejeno. Morda sem te malo narobe razumel, ko si se spraševal, zakaj ni skoraj nič rabljenih I30 na prodaj, pa sem mislil, da iščeš (lahko tudi) rabljenega. Je pa res, da se Primare da dobiti v tujini tudi ceneje. Glede njegovih kvalitet, pa resda ne morem povedati nič, saj sem ga le nekajkrat (na sejmih) bežno slišal "na delu".
PS
tudi jaz bi izbrisal moj predhodni post, a se ga izgleda ne da (najbrž zato, ker ni zadnji v temi), zato sem ga samo malce "uredil"... _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DOLAR
Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03 Prispevkov: 746 Kraj: bUNGA bUNGA
|
Objavljeno: Pon Mar 01, 2010 23:27 Naslov sporočila: |
|
|
Uf, tole pa ne bom zmogel odgovorit. Nimam takšnega spomina niti jih nisem imel doma naenkrat. Ko bo tromba dobil I30 še mene pocuknite za ramo, in ga raje prinesem na test kot da ugibam.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambro

|
Objavljeno: Pon Mar 01, 2010 23:32 Naslov sporočila: |
|
|
| Praviš da se ti je zdel Primare prešvoh. Kaj pa MF je dosti močnejši? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
|
Objavljeno: Tor Mar 02, 2010 12:02 Naslov sporočila: |
|
|
Pozornost sem preusmeril na ojačevalce Goldenote S-3 in S-1.
Super zadeva!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|