| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
kumer
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45 Prispevkov: 948 Kraj: MARIBOR
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Tor Sep 01, 2009 22:09 Naslov sporočila: |
|
|
Hm, prejšnja serija mi je sicer izgledala bolj očem prijetno. Bo pa treba nove it poslušat. Stari RS so bili kar resen kandidat za moje nove zvočnike, vendar jih zaradi slabšega(osebno mnenje) bas področja nisem vzel. Me zanima kako je z novimi  _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
knap
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49 Prispevkov: 1264 Kraj: MIKLAVŽ
|
Objavljeno: Sre Sep 02, 2009 07:56 Naslov sporočila: |
|
|
ja, meni se tudi stari bolj dopadejo (ker jih imam ), alu look...seveda je vse subjektivno mnenje...starih seveda kmalu ne bo več v prodaji
rs serija je bila precej priljubljena, očitno je recesija pustila posledice in so pohiteli z novim modelom
nove membrane imajo vdolbine, čemu to služi?
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Panamajack

Pridružen/-a: Tor Sep 2009 13:17 Prispevkov: 2 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Tor Sep 29, 2009 13:30 Naslov sporočila: |
|
|
Meni se zdijo kar všečni, čeprav videz načeloma ni tisto, kar bi pri meni odločilno vplivalo na nakup zvočnika. Drug vikend grem tako ali tako na hifi show in jih bom tam poslušal, bojda bodo tam RX1 in/ali RX6 (upam da slednji).
Vdolbinice pa ojačajo kovino, zaradi česar se bolje upira upogibanju ali, bolje povedano, kovina je lahko tanjša a vseeno enako čvrsta. Slednje proizvajalcu prihrani stroške, seveda pa je lažjo membrano enostavneje premikati skozi prostor, kar pomaga pri odzivnosti.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mmk
Pridružen/-a: Čet Jan 2010 10:37 Prispevkov: 1 Kraj: Lublana
|
Objavljeno: Čet Jan 07, 2010 10:49 Naslov sporočila: |
|
|
Mhmmmm...
Pomanjkljivi tehnični podatki !
Npr. podatek o frekvenčnem razponu so neuporabni, če zraven
ni navedena toleranca (dB) !
Ali morda kdo ve kje se da videt bolj detaljne tehnične lastnosti
monitor audio zvočnikov, ki bi med drugim vključevali tudi omenjeno toleranco ??? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Čet Jan 07, 2010 14:08 Naslov sporočila: |
|
|
Pošlji mail na podjetje. Jaz sem tako pri B&W povprašal nekaj stvari, pa dobil odgovor.
Ponavadi pa so tu vrednosti +-1.5db, ali pa +-3db. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
streki
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 17:09 Prispevkov: 124 Kraj: Lukovica
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sre Nov 17, 2010 18:57 Naslov sporočila: |
|
|
Če lahko sodimo po kvaliteti izdelave, bi rekel da gre za zelo resno zadevo. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|