Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

HD TV (plazma, lcd, led lcd, oled...)
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 89, 90, 91  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
snifix

Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31
Kraj: Komenda

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 24, 2013 19:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DusanB je napisal/a:
@Likalnik

Za ta denar mislim, da ne boš dobil kaj boljšega. Glede na to, da se bilža konec letošnjega leta bi te rad opomnil, da ob nakup v teh preostalih dneh lahko izkoristiš akcijo in sicer 5 let garancije.

ZT model je sicer 60˝ in krepko preko finančnega okvira je pa en kos dobavljiv.

@snifix

Moj rekorder gleda 65˝ model s slabih 2 metrov in mu ni čisto nič prevelika tako, da vsake oči imajo svojega malarja. Laughing
Drugače pa ljudje 65˝ modele gledajo nekje od 4 metrov dalje.

Lepe praznike želim vsem skupaj,
Dušan

Bolj pravilno bi bilo, da bi še napisal za moj primer, da se večinoma gleda nizka resolucija (pač toliko kot zmore T2) in za tako resolucijo bi raje zbral kakšnen inč manši tv. V kolikor pa se večinoma gleda HD ali full hd potem pa tudi dobre 2 metra oddaljenosti ni tak problem.

lp, Matej
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Likalnik

Pridružen/-a: Tor Dec 2013 2:51
Kraj: Lesce

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 24, 2013 21:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mogoče veš v kateri trgovini v Avstriji?...našel sem jo za 2470€..
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DusanB

Pridružen/-a: Pon Mar 2010 10:27
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 25, 2013 01:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po pravici povedano, ne vem, niti me ni zanimalo, kje je (spomnim se samo mesta Gradec - Graz).
Sem ga pa dejansko ujel na vratih z denarjem v roki (čez kakšno minuto bi bil prepozen).
Ko sem mu razložil po kakšni ceni lahko dobi omenjeni model in kaj mu lahko ponudim (5 letno garancijo, slo servis) in vso ostalo podporo, se je samo obrnil s tem, da sem moral sam šoferju potrditi še enkrat vso stvar, ker ni verjel, da se bosta s praznim vozilom vračala iz Gradca.
Je pa imel pestro vožnjo nazaj. Laughing
Televizor je že na steni in v fazi ˝upeljevanja˝ Wink

Lep pozdrav,
Dušan
MitjaF

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56
Kraj: KRANJ

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 25, 2013 06:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Likalnik je napisal/a:

A si siguren, da gre za VT in ne ST.
Jaz sem ravno v petek dobil svojega TX-P65ST60E cena je bila 2199.-Harvy N., kar je ugodno, polna je 2500eur.
Res dober TV.Ima tudi 5let garancije, kar je po moje zelo pomembno.Pri prejšni TX-P46Z8 Pana plasmi, mi je po 3 letih crknilo HDMI vezje.
Prva dva dni, mi je bilo kar malo žal, da nisem vzel 55".Sedaj sem vsak dan bolj navdušen, sploh ko pogledaš 1080p film, da o 3D ne govorim- res super.
Gledam jo na 2.5-3m, odvisno koliko se "zleknem".3m je za tak ekran po moje dovolj, sploh za 3D je lahko tudi malo bliže.
Kar se tiče TV programov, ki niso HD, je slika zanič, ampak na 46" ni bila dosti boljša, če sploh, je pa treba bit na 3m ali več.HDTV in DVD filmi je slika dobra.Blu-Ray - ima neverjetno črno, sicer nisem strokovnjak, ampak meni se zdi, da je slika odlična.
Ima pa minus in to je daljinc- res isti kot pred 6.leti. VT nima tega problema, ima boljšega.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 000000000
DusanB

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 25, 2013 12:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MitjaF je napisal/a:
Likalnik je napisal/a:

A si siguren, da gre za VT in ne ST.

Da gre za VT serijo, ampak ceno sem našel pri Nemških spletnih trgovcih.
Polna cena se giblje okoli 3.500 - 3.600€
Je pa to cena brez 5 letne garancije, brez prevoza in ... Confused
Glede na to, da imaš sam 65˝ model, veš kako majhno škatlo si dobil. Wink

Ti pa iskreno čestitam za dober izbor in ti svetujem v kolikor ti trgovec ni, da si s TV-jem prizanesliv na začetku in ne pretiravaš s kontrastom in svetilnostjo.

Lep pozdrav,
Dušan
Likalnik

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 25, 2013 12:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@Mitja, gre za VT serijo v Avstriji se jo dobi za 2472€ 65 velikost, pri nas je 2800. Pravis, da slika na samem kablu (telemach) ni vredu? Pri nas se bo po vecini gledalo programe kateri niso HD, ok razni blurayi in ostalo itak pride v postev vendar ne v takem obsegu kot vsakdanje gledanje raznorazne sare po telemachu.

Dusan imas potem tudi ti te tv-je na razpolago?
Nazaj na vrh
DusanB

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 25, 2013 14:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Likalnik je napisal/a:

Da, na voljo je tako 65VT60E kot 60ZT60E.
Originalno zapakirano na paleti.

Dobava možna po želji že ta teden.

Lep pozdrav,
Dušan
MitjaF

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 25, 2013 21:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Likalnik je napisal/a:
@Mitja, gre za VT serijo v Avstriji se jo dobi za 2472€ 65 velikost, pri nas je 2800. Pravis, da slika na samem kablu (telemach) ni vredu? Pri nas se bo po vecini gledalo programe kateri niso HD, ok razni blurayi in ostalo itak pride v postev vendar ne v takem obsegu kot vsakdanje gledanje raznorazne sare po telemachu.

Pravim da slika ni nič slabša kot na 46", oz barve so celo boljše.Ne moreš pa pričakovat ostrine, pa ne moreš jo gledat na blizu ker bolijo oči.
Je pa za razmislit če potrebuješ ZT ali VT model vkolikor nisi zagret videofil.Je pa 2472 res dobra cena, sploh če je z garancijo.

Hvala za nasvet Dušan, zaenkrat imam vse na polovici.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 000000000
DusanB

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 26, 2013 17:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MitjaF je napisal/a:
Je pa 2472 res dobra cena, sploh če je z garancijo.

Osnovna 24 mesečna garancija.

MitjaF je napisal/a:

Hvala za nasvet Dušan, zaenkrat imam vse na polovici.

Uporabi ˝Filmski način˝ na začetku. Wink

Lep pozdrav,
Dušan
MitjaF

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 26, 2013 22:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mogoče kdo ve, kako urediti medijski predvajalnik.(PanasonicTX-P65ST60E) Zaenkrat je popolnoma "zblojen". Fajli niso po mapah, vse je totalno neurejeno.Gotovo se da to uredit.
Nazaj na vrh
longplay

Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 27, 2013 01:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pioneer se vrača.
http://hdtelevizija.com/2013/12/09/krenula-prodaja-pioneerovih-lcd-televizora/
Nazaj na vrh
Simon Limon

Pridružen/-a: Sre Apr 2013 16:08
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 27, 2013 12:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MitjaF je napisal/a:
Kar se tiče TV programov, ki niso HD, je slika zanič, ampak na 46" ni bila dosti boljša, če sploh, je pa treba bit na 3m ali več.HDTV in DVD filmi je slika dobra.

Če je slika v SD zanič, menjaj ponudnika signala, oziroma poskrbi za boljši sprejem. Za to ni kriv TV. Sploh Panasonicove plazme so znane po najboljšem predvajanju SD vsebin.
Nazaj na vrh
MitjaF

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 27, 2013 13:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Simon, debata je bila, da na 65", low resolution izpade še slabše kot na manjših ekranih.Ko tistih par sto pixlov razvlečeš na 160 diagonale, pač to ni to.Rekel sem, da je ostrina morda malo slabša, kot na 46" Pana plasmi, barve pa so napr. boljše.
Nazaj na vrh
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 27, 2013 14:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zanimivo Thomson oz. firma TCL prepakiruje svojo W6 serijo in ga oz. ga bo prodajal kot Pioneer in tako dosegel tiste, ki se palijo na to znamko Smile.

Thomson 55FW6765 (stran)

Pioneer L55S3D13N

Nazaj na vrh
Likalnik

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 30, 2013 18:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo,

končno imam tudi sam novo Panasonicovo plazmo nad katero sem zelo navdušen.

Najprej se moram forumašu DusanuB zahvalit, da mi je tv pripeljal in razložil osnovne stvari. (vsem bodočim kupcem svetujem, da se obrnete na njega)

Imam pa še nekaj vprašanj...se da nastaviti programe od 1 naprej...ker sedaj so 1001, 1002..itd

kot drugo me pa zanima, kako bi lahko priklopil ojačevale za zvok na tv...ojačevalec je starejši letnik in podpira samo čičn priključke...kako bi lahko priklopil z činči na tv (oziroma na kakšen drug način)....vem, da obstaja opcija, da bi priklopil v slušalke, vendar je zvok zelo potiho...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 89, 90, 91  Naslednja
Stran 82 od 91

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu