Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Problem z onkyo tx-nr 509
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
taddeo

Pridružen/-a: Pon Sep 2012 14:32
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 28, 2013 20:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To pa je problem ja...men itak na teden sistem laufa mogoče kak film
...upam ,da še bo deloval..ti samo probaj Firmware downgrejdat oz. vsak firmware kaj je namenjen za ta model skozi spusti..sem skoraj žiher ,da nisi delal downgrejda.
badguy

Pridružen/-a: Ned Nov 2010 22:48
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 28, 2013 22:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

taddeo je napisal/a:
...upam ,da še bo deloval..ti samo probaj Firmware downgrejdat oz. vsak firmware kaj je namenjen za ta model skozi spusti..sem skoraj žiher ,da nisi delal downgrejda.

Jaz na žalost nisem imel te sreče, sem pogledal mogoče 5 filmov in nekaj koncertov, ker sem ravno menjal sobo in dokupoval zvočnike( center), drugače je pa lavfal cca 1-2 ure na dan, pa še to večinoma radio ali pa net. Sem pa naredil po navodilih vse ,kar je bilo mogoče.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
joztom

Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 28, 2013 22:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tole sem zasledil na Ebayu. Ti mogoče kaj nuca:
http://www.ebay.com/itm/ONKYO-TX-NR-509-REPAIR-SERVICE-HDMI-BOARD-/300897747003?pt=DE_TV_Video_Audio_Radio_Empf%C3%83%C2%A4nger&hash=item460ee7403b
Nazaj na vrh
badguy

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 28, 2013 22:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

joztom je napisal/a:
Tole sem zasledil na Ebayu. Ti mogoče kaj nuca:
http://www.ebay.com/itm/ONKYO-TX-NR-509-REPAIR-SERVICE-HDMI-BOARD-/300897747003?pt=DE_TV_Video_Audio_Radio_Empf%C3%83%C2%A4nger&hash=item460ee7403b

Hvala vse te zadeve sem že videl , ampak zaenkrat bom ostal kar pri segrevanju , ko pa to ne bo več delovalo pa na Dinos, pa staro yamaho rxv 450 iz škatle (čeprav nima hdmi priključkov ampak zadeva kljub 10 letom še vedno dela brezhibno).
Nazaj na vrh
taddeo

Pridružen/-a: Pon Sep 2012 14:32
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 28, 2013 22:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

badguy je napisal/a:
taddeo je napisal/a:

Jaz na žalost nisem imel te sreče, sem pogledal mogoče 5 filmov in nekaj koncertov, ker sem ravno menjal sobo in dokupoval zvočnike( center), drugače je pa lavfal cca 1-2 ure na dan, pa še to večinoma radio ali pa net. Sem pa naredil po navodilih vse ,kar je bilo mogoče.

Samo v navodilih se omenja ,ko je posodobljeno na zadnjo fw je to to....downgrade oz. menjavanje fw pa ni nikjer omenjeno.To je bolj service zadeva,kot druge možnosti (izklop nekega procesorja pa na plati neke finte..kombinacija tipk)Jaz sem pisal na tehnično podporo Onkyo pa so mi povedali za to finto.Imel pa sem problem z flaci 24/192 pa sem downgrejdal pa potem updejtal in je pomagalo!
badguy

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 28, 2013 23:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

taddeo je napisal/a:
badguy je napisal/a:
taddeo je napisal/a:

Samo v navodilih se omenja ,ko je posodobljeno na zadnjo fw je to to....downgrade oz. menjavanje fw pa ni nikjer omenjeno.To je bolj service zadeva,kot druge možnosti (izklop nekega procesorja pa na plati neke finte..kombinacija tipk)Jaz sem pisal na tehnično podporo Onkyo pa so mi povedali za to finto.Imel pa sem problem z flaci 24/192 pa sem downgrejdal pa potem updejtal in je pomagalo!

Downgrejdal res nisem ker ne vem na kakšen način, ampak glede na težave, ki jih opisujejo tudi drugi uporabniki tega reciverja verjamem da gre res za napako oz slabo kvaliteto hdmi plate.
Nazaj na vrh
badguy

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 29, 2013 22:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No pa se je zgleda teženje vseeno splačalo. Danes sem na moje presenečenje dobil potrditev od Onkyo customercare za good will repair za moj reciver, plačal naj bi samo stroške pošiljanja. A ima že kdo izkušnje s tem?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu