Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Fizkultura
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 112, 113, 114  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
fuego

Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 13, 2013 19:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po enomesečnem premoru danes spet na asfaltu... nardil 95km in pokuril 1700 kalorij. Takšno lepo vreme med vikendom je bilo verjetno zadnje letos.
fuego

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 20, 2013 21:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Spet topel dan, sicer z veliko vetra pa vendar..... s kolegom sva tokrat vozila po obrobju Savinjske doline. Bilo je polno hupserjev..bolj malo ravnine vsaj do Tabora... Vmes parkrat celo ˝ciklokros˝, saj kar na treh mestih rihtajo cesto. Vmes srečala celo Lucijo Polavder in ostala cela. Smile Nabral se je enih 75km pa tut neki višincev.
Audiofill: Tista pot od Grajske vasi po obronkih je pa res lepa...sploh Gostilna pri Lisjaku.
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 20, 2013 22:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fuego je napisal/a:
Spet topel dan, sicer z veliko vetra pa vendar..... s kolegom sva tokrat vozila po obrobju Savinjske doline. Bilo je polno hupserjev..bolj malo ravnine vsaj do Tabora... Vmes parkrat celo ˝ciklokros˝, saj kar na treh mestih rihtajo cesto. Vmes srečala celo Lucijo Polavder in ostala cela. Smile Nabral se je enih 75km pa tut neki višincev.
Audiofill: Tista pot od Grajske vasi po obronkih je pa res lepa...sploh Gostilna pri Lisjaku.

Priden! Me veseli, da ti je pot všeč.

Jaz pa še kar nisem bil nič na kolesu, zdaj pa je ziher že kak mesec Sad

Z ženko sva v finiširanju dnevne sobe. Pospešeno sušiva novi estrih da bo čimprej dovolj suh za polaganje poda, obnovila stene in že tudi končala nov strop. Danes dala skozi prvo rundo barvanja, jutri še drugo.

Vmes me Canyon zrajcal z novimi 27.5 gorci. Ker prodajajo factory direct dobiš hudo opremo za vložen denar. Naprimer za dva jurja že Shimano XT. Nova Nerve AL 8.0 ali AL 9.0 bi bila genau zame, točno to kar hočem:

https://www.canyon.com/_en/mountainbikes/series/nerve-al.html
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fuego

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 23, 2013 19:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ka nč več ne migate? Pa tak toplo je zunaj. V hribih se je blo treba oblečt v dolini pa prava pomlad. Veter me na MTB-ju ni motil, na delu od Grajske vasi do Šešč pa je tako letel, da mi dva krivobelančnika nista mogla pobegnit. Smile

Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 24, 2013 00:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fuego je napisal/a:
Ka nč več ne migate?
He, he, he... Jaz bom čez nekaj ur na smučeh... Ti pa še o kolesu sanjaš..... Laughing
Nazaj na vrh
fuego

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 24, 2013 09:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kam pa si šel... na Aljasko? Smile Pri nas je blo včeraj 23 stopinj, na morju pa je baje celo nek vročinski val 32 stopinj. Dokler ne bo padlo pod 8 stopinj bom še kar na kolesu.
Jazstsem

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 19:47
Kraj: Moravče

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 24, 2013 11:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Res je še precej toplo za športne aktivnosti, kljub temu pa je mogoče čas, da pred preklopom na zimski režim podam nekaj statistike; nemara bo komu zanimiva.

Torej, po sedmih letih sedenja sem se konec februarja odločil, da začnem malo tekati naokrog. Do danes sem tako opravil:

- 138 tekaških treningov v trajanju 141 ur in 45 minut
- pretekel sem 1548,8 km in pri tem porabil 129686 kcal
- uničil sem dvoje superge
- izgubil osem nohtov
- pregulil dvoje pajkice
- poslušal par sto mp3-jev
- pridobil še en pečat bedaka
- izgubil točno 0.5 kg (do želenega cilja -10 kg me torej čaka še, bohseusmil, 29427,2 kilometrov teka)

LP
M
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 24, 2013 11:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jazstsem je napisal/a:
Res je še precej toplo za športne aktivnosti, kljub temu pa je mogoče čas, da pred preklopom na zimski režim podam nekaj statistike; nemara bo komu zanimiva.

Torej, po sedmih letih sedenja sem se konec februarja odločil, da začnem malo tekati naokrog. Do danes sem tako opravil:

- 138 tekaških treningov v trajanju 141 ur in 45 minut
- pretekel sem 1548,8 km in pri tem porabil 129686 kcal
- uničil sem dvoje superge
- izgubil osem nohtov
- pregulil dvoje pajkice
- poslušal par sto mp3-jev
- pridobil še en pečat bedaka
- izgubil točno 0.5 kg (do želenega cilja -10 kg me torej čaka še, bohseusmil, 29427,2 kilometrov teka)

LP
M

Oj jazstsem, dobrodošel med fizkulturaše Smile

Ogromno truda si vložil, šlo pa je dol pol kile kot praviš. Če ni zdravstvenih težav potem pomeni, da nekaj ne štima s prehrano, jo bo treba spremeniti za še 9.5 kg dol. Pokuriš očitno manj energije kot jo zaužiješ s hrano in pijačo, pa ne gre dol. Ampak ni bilo nič vrženega stran, z aktivnostjo si spremenil strukturo telesa. Pri praktično isti teži si povečal mišično maso in zmanjšal maščobno, kar mora rezultirati v boljšem počutju in tudi biti vizualno vidno navzven. Keep on Cool

Jaz pa menda po mesecu zdajle spet na gorca. Delo doma povečini končano, vreme služi, pa grem za urico, dve uživat Cool
Nazaj na vrh
Jazstsem

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 24, 2013 11:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Ampak ni bilo nič vrženega stran, z aktivnostjo si spremenil strukturo telesa. Pri praktično isti teži si povečal mišično maso in zmanjšal maščobno, kar mora rezultirati v boljšem počutju in tudi biti vizualno vidno navzven.

Res je. Poleg teka imam še trikrat na teden vadbo z utežmi, bicikla in prehojenih kilometrov pa namenoma nisem navajal. Pomembna je celostna vadba, najprej pa prehrana. V soboto sem imel izredno priložnost meritve sestave telesa s strani priznane strokovnjakinje in sem bil še sam presenečen nad odličnimi rezultati.

Torej...ja, hvala za dobrodošlico in veliko srečnih kilometrov še naprej vsem. In dobre glasbe.

LP
M
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 24, 2013 14:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jazstsem je napisal/a:
audiofill je napisal/a:
Ampak ni bilo nič vrženega stran, z aktivnostjo si spremenil strukturo telesa. Pri praktično isti teži si povečal mišično maso in zmanjšal maščobno, kar mora rezultirati v boljšem počutju in tudi biti vizualno vidno navzven.

Res je. Poleg teka imam še trikrat na teden vadbo z utežmi, bicikla in prehojenih kilometrov pa namenoma nisem navajal. Pomembna je celostna vadba, najprej pa prehrana. V soboto sem imel izredno priložnost meritve sestave telesa s strani priznane strokovnjakinje in sem bil še sam presenečen nad odličnimi rezultati.

Torej...ja, hvala za dobrodošlico in veliko srečnih kilometrov še naprej vsem. In dobre glasbe.

LP
M

Aha uteži torej. Polj pa sploh ni čudno da ne gredo kile dol ko pa mišice kar kipijo. Very Happy

Jaz pa danes po enem mesecu spet med klopi. Ufff kaj je pasalo.

Zdivjal se za cel mesec nazaj. Kot prerojen. Smile
Nazaj na vrh
Jazstsem

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 25, 2013 10:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Audiofill in ostali "gozdovniki"...kako se spopadate s klopi? Se cepite? Kadar tečem po gozdu, vedno kakšnega staknem...
Nazaj na vrh
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 25, 2013 15:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Redno ješ česen (Allium sativum). Samo ima pa žal druge neprijetne "stranske učinke".
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 25, 2013 23:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jazstsem je napisal/a:
Audiofill in ostali "gozdovniki"...kako se spopadate s klopi? Se cepite? Kadar tečem po gozdu, vedno kakšnega staknem...

Imam srečo da name ne gredo. V otroštvu mi mama enkrat enega ven vlekla se tako malo bežno spomnim, to pa je tudi vse. Ali vohajo moj težek karakter ali pa tak fejst smrdim, ni druge. Laughing
Nazaj na vrh
fuego

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 27, 2013 19:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mater kak je blo pa včeraj toplo. To je verjetno prvič, da sem konec oktobra kolesaril v kratkih rokavih.
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 28, 2013 10:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prijeten kolesarski izlet Very Happy

https://www.youtube.com/watch?v=x76VEPXYaI0
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 112, 113, 114  Naslednja
Stran 93 od 114

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu