Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nova trgovina
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 12, 2011 13:41    Naslov sporočila: Nova trgovina Odgovori s citatom

Na obali te dneve razmišljamo o odprtju butika za hi fi naprave.
Načeloma naj bi šlo za naprave od 2000 € navzgor.
Ima kdo posebne želje ?
Katere storitve pogrešate ?
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 12, 2011 15:15    Naslov sporočila: Re: Nova trgovina Odgovori s citatom

ambasador je napisal/a:
Ima kdo posebne želje ?

Rudijeve naprave Very Happy
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 12, 2011 15:30    Naslov sporočila: Re: Nova trgovina Odgovori s citatom

ambasador je napisal/a:
Ima kdo posebne želje ?

50% off + dvojne pike ob ponedeljkih Shocked Shocked
My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 12, 2011 15:54    Naslov sporočila: Re: Nova trgovina Odgovori s citatom

ambasador je napisal/a:
Ima kdo posebne želje ?

Kakorkoli že, le glejte, da bo do poletja, ko pridem na dopust v Simonov zaliv, butik odprt, po možnosti tudi sredi dneva, ko je bolje vedriti v zavetju štirih sten. Very Happy

Audiohedonist
Nazaj na vrh
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 12, 2011 18:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dobro klimatsko napravo v poslušalnici. Srečno!

Lp, A.
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 12, 2011 22:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dobro, ažurno in odzivno spletno stran Smile

vso srečo Wink
Nazaj na vrh
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 13, 2011 06:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Veliko SH robe po ugodnih cenah ! Wink
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 13, 2011 10:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za lepe želje in sugestije !
Trenutno smo v fazi izbire lokala, takoj za tem bo sledila izbira izdelkov. Domači proizvajalci vsekakor, kateri tuji - pa se je potrebno še odločit.
Težko verjamem, da bi pred septembrom uspeli z otvoritvijo, ker je do tam samo 4 mesece.
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 13, 2011 10:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lahko bi povezali ljudi in njihove izkušnje. Podobno kot tema "Druženja in povabila na poslušanje".
bi lahko ljudje pri drugih slišali to česar ni vedno na zalogi in se ne da v trgovini. Neke vrste demonstracije v pravem pomenu besede. Tako bi prešli od trgovine, ki govori o kvaliteti na trgovino, ki igra kvaliteto. Ni ga lepšega, kot videti in slišati proizvod pri zadovoljni stranki. Vendar je za to treba tudi pred nakupom že začeti z odnosom do stranke, ki ni standarden.
Pa čim manj "slovenskih" polen pod nogami vam želim.

Vem, malo sem komplicirano napisal(so mi že v OŠ povedali, da imam komplicirano logiko). Embarassed
Live and let live.

Nazadnje urejal/a berni Pet Apr 15, 2011 07:40; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
MAre007

Pridružen/-a: Čet Dec 2010 10:23

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 13, 2011 10:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ambasador je napisal/a:
Hvala za lepe želje in sugestije !
Trenutno smo v fazi izbire lokala, takoj za tem bo sledila izbira izdelkov. Domači proizvajalci vsekakor, kateri tuji - pa se je potrebno še odločit.
Težko verjamem, da bi pred septembrom uspeli z otvoritvijo, ker je do tam samo 4 mesece.

Ne pozabite tudi na formalnosti kot so razumljiva slovenska navodila za uporabo, garancijski listi, skladnost naprav z LVD in EMC direktivo, nedvoumno označenimi cenami,... pa seveda minimalni tehnični pogoji, ki jih predpisuje Zakon o trgovini ... in pazite na spoštovanje Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah... LP
Nazaj na vrh
luka79

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 13, 2011 12:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Citiram:
razumljiva slovenska navodila za uporabo, garancijski listi, skladnost naprav z LVD in EMC direktivo, nedvoumno označenimi cenami,... pa seveda minimalni tehnični pogoji, ki jih predpisuje Zakon o trgovini ... in pazite na spoštovanje Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah...

Idea jaz vedno najprej pomislim kako bom koga tožil predno grem v nakup, nikdar pa se ne prepričam da bom dobil stvar ki jo hočem in kako mi bo uslužbenec pomagal dobiti tisto kar želim Laughing Laughing

ti pa jih vsreliš, kajneda Razz

pri takšnih projektih se meni osebno zdi najpomembnejši osebni pristop in pa ČAS!! ki si ga prodajalec vzame za stranko. vendarle ponavadi stranka, ki vstopi v tovrstno trgovino, zahteva (četudi tega ne izraža posebej) popoln pristop in čisto subjektivno obravnavo.

nevem, kdo bi si v prvi vrsti želel stvari ki jih našteva mare. .takšnega vidim nekoga, ki je prišel po pralni stroj ali novega twinga Crying or Very sad
My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy!

Nazadnje urejal/a luka79 Sre Apr 13, 2011 12:37; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
MAre007

Pridružen/-a: Čet Dec 2010 10:23

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 13, 2011 12:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

luka79 je napisal/a:
Citiram:
razumljiva slovenska navodila za uporabo, garancijski listi, skladnost naprav z LVD in EMC direktivo, nedvoumno označenimi cenami,... pa seveda minimalni tehnični pogoji, ki jih predpisuje Zakon o trgovini ... in pazite na spoštovanje Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah...

Idea jaz vedno najprej pomislim kako bom koga toži predno grem v nakup, nikdar pa se ne prepričam da bom dobil stvar ki jo hočem in kako mi bo uslužbenec pomagal dobiti tisto kar želim Laughing Laughing

ti pa jih vsreliš, kajneda Razz

pri takšnih projektih se meni osebno zdi najpomembnejši osebni pristop in pa ČAS!! ki si ga prodajalec vzame za stranko. vendarle ponavadi stranka, ki vstopi v tovrstno trgovino, zahteva (četudi tega ne izraža posebej) popoln pristop in čisto subjektivno obravnavo.

nevem, kdo bi si v prvi vrsti želel stvari ki jih našteva mare. .takšnega vidim nekoga, ki je prišel po pralni stroj ali novega twinga Crying or Very sad

Omenil sem samo nekaj osnov za poslovanje, kot je npr. el. priključek za HI-FI. Za nekatere je to samoumevno, za druge še vedno španska vas. Da ne bi fantje že na začetku fasali kakšne kazni. Ostalo je stvar vizije in strategije, ... lahko so tudi svečke namesto luči, pa kakšne prijetne dišave, jacuzzi, hostese, ki bodo z osebnim pristopom očarale morebitne kupce ... To je vse. LP
Nazaj na vrh
luka79

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 13, 2011 12:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Citiram:
lahko so tudi svečke namesto luči

Smile sploh ni švoh ideja. .glede na porabo ki jo predstavlja več priključenih naprav

Citiram:
hostese, ki bodo z osebnim pristopom očarale morebitne kupce ...

upam da je to sarkazem, takšen salon bi si kvečjemu ogledoval z ulice, ali pa bi se z slušalkami na glavi sprehodil po prodajalni in si žvižgal kak prijeten napev (recimo golico) Surprised

no meni se predvsem zdi pomembno, da si prodajalec res vzame čas in da ima voljo 'ubadati se' s potencialnim kupcem. četudi se ta za nakup ne odloči, ostane VTIS in se bo rade volje vrnil kasneje ali pa po kak drug artikel.
Nazaj na vrh
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 13, 2011 13:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Siltech kablovje, Coinsidence
Antun

Pridružen/-a: Tor Sep 2010 8:52
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 13, 2011 14:07    Naslov sporočila: hifi butik Odgovori s citatom

Predvsem imejte občutek in posluh za ljudi oz. njihov okus in dopustite, da vedno obstaja možnost, da so nekaterim všeč drugače zveneče naprave, kabli itd. Naj vam bo cilj, da si nekdo nekaj kupi pri vas za izboljšanje situacije in bo z zadovoljstvom uporabljal proizvod dolga leta oz. vsaj do takrat, ko bo spet hotel poskusiti nekaj novega in drugačnega.

Žal nekateri tega nimajo in "mislijo", da je tisto kar oni prodajajo najboljše in samo to je treba prodati vse ostalo je zanič. Ne želim o imenih, ker vsak ve o čem govorim.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu