Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Fizkultura
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 112, 113, 114  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 14, 2011 07:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Soundfreak je napisal/a:
Tako da nekaj migam, pozna se pa nikjer ne! Very Happy

LP

Ha, ha, ha... Pri meni se dogaja isto!!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 14, 2011 09:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vinylfan je napisal/a:
Soundfreak je napisal/a:
Tako da nekaj migam, pozna se pa nikjer ne! Very Happy

LP

Ha, ha, ha... Pri meni se dogaja isto!!!

No, jaz se aktivno ukvarjam z orodno telovadbo (vilice, nož), pa se kar pozna!
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 14, 2011 09:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pa še kak krigl pira in se spet pozna, a ne? Vsaj pri meni je tako. Laughing

Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman.
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 14, 2011 20:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

treniram 3x tedensko v telovadnici + približno enkrat na teden opravim vzpon na 1000 metrov v eni uri...na grmado pri polhovem gradcu.
šibam na trening.....čaw
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 14, 2011 20:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:
treniram 3x tedensko v telovadnici + približno enkrat na teden opravim vzpon na 1000 metrov v eni uri...na grmado pri polhovem gradcu.
šibam na trening.....čaw

V eni uri na 1000m praviš... kaj imajo kako dobro kelnarco gor da se tak zaženeš? Very Happy

Vsaka ti čast. Priden! Cool
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 14, 2011 22:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
drago67 je napisal/a:
šibam na trening.....čaw

V eni uri na 1000m praviš... kaj imajo kako dobro kelnarco gor da se tak zaženeš? Very Happy

Vsaka ti čast. Priden! Cool

ne gor ni nobene kelnerce.....vrh je ene 7x4 metrov skale s klopco,par majhnih dreves in knjigo za vpis.
terata me sodelavca...onadva imata čas nekaj pod 50 min.... Shocked
hodita gor že 15 let.letos sta bila že 25 x .
Nazaj na vrh
horvi

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 15:36

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 15, 2011 00:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:
vzpon na 1000 metrov v eni uri...na grmado pri polhovem gradcu.

... super hrib malenkost iz Ljubljane ... gor sem bil nekajkrat peš, večinoma pa rinem gor s kolesom ... so mi pa na splošno Polhograjci prva liga Very Happy

pa čim manj poškodb vsem zagnanim

lp
Nazaj na vrh
hi_musica

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 15, 2011 08:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

horvi je napisal/a:
drago67 je napisal/a:
vzpon na 1000 metrov v eni uri...na grmado pri polhovem gradcu.

... super hrib malenkost iz Ljubljane ... gor sem bil nekajkrat peš, večinoma pa rinem gor s kolesom ... so mi pa na splošno Polhograjci prva liga Very Happy

pa čim manj poškodb vsem zagnanim

lp

Smile Jaz sem doma ob vznožju Grmade, pa nisem bil na vrhu že 2 leti. Ljubljančani so popolnoma nagužvali sicer lepo krajino, pa vsake 5 minut se moraš umikati divjim kolesarjem, psom, pa celo motokrosistom Shocked ... Včasih je bilo to miren prostorček za dopoldanske sprehode v naravi, na vrhu si lahko preživel celo dopoldne v miru. Sedaj veliko raje odrinem proti kakemu sosednjemu vrhu, po nekomercialnih poteh.

Sicer pa se pot prične na 400m nadmorske, torej je približno 500m višinske razlike. Pod vrhom Grmade na SZ je zanimiva plezalna pot, ki jo je za prve treninge uporabljal pokojni alpinist Pavle Kozjek, rojen v hišici pod Grmado. Za masterje!

V.
Nazaj na vrh
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 15, 2011 08:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

horvi je napisal/a:
pa čim manj poškodb vsem zagnanim..

eto, meni je uspelo včeraj najdit bankino na večernem teku.. Evil or Very Mad bemuboga..
Nazaj na vrh
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 15, 2011 09:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ukvarjanje s športom lahko resno ogroža vaše zdravje! Cool
Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 15, 2011 09:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

alenvprekršku je napisal/a:
Ukvarjanje s športom lahko resno ogroža vaše zdravje! Cool

Alen, stavek napisan v šali, ampak v njem se skriva veliko več resnice, kot je to vidno na prvi pogled! Verjemi!! Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 15, 2011 10:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@Soundfreak, stavek ni bil napisan v šali! Resno sem mislil. Poglej želvo, kite, slone...
Sto in več let stari ljudje so dočakali spoštljivo starost zahvaljujoči svoji zmernosti. Zmernosti v vsem. Dokazano je da stradanje podaljšuje življenje.
Današnji kult telesa in ostala fit & fun j***a, delajo iz nas budale.
Zmernost v vsem in to je to...

Very Happy
Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 15, 2011 10:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V bistvu sem hotu povedat, da maš čisto prav!!! Exclamation Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 15, 2011 11:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja saj zmerno športanje je to kar mi počnemo v tej temi in to je zdravo. Nihče se ne ukvarja z ničemer ekstremnim, niti se ne žene čez mero ki bi lahko bila zdravju škodljiva. Ena uboga Grmada, pol ure fitnesa, teka, kolesarjenja ali česa drugega se pa ja menda že ne tretira za neko zdravju škodljivo iber športanje, ta krepitev duše in telesa je kvečjemu za dobro jutro. Tako zmerno bi se za moje pojme morali rekreirati vsi. Bi bilo dosti manj stresa, depresij in bolezni.
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 15, 2011 11:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Ja saj zmerno športanje je to kar mi počnemo v tej temi in to je zdravo. Nihče se ne ukvarja z ničemer ekstremnim, niti se ne žene čez mero ki bi lahko bila zdravju škodljiva. Ena uboga Grmada, pol ure fitnesa, teka, kolesarjenja ali česa drugega se pa ja menda že ne tretira za neko zdravju škodljivo iber športanje, ta krepitev duše in telesa je kvečjemu za dobro jutro. Tako zmerno bi se za moje pojme morali rekreirati vsi. Bi bilo dosti manj stresa, depresij in bolezni.

Drži.
Ampak človek ni nikoli dovolj pameten. Ena od mojih strasti je hribolazništvo. Ko sem pred leti pričel še teči, sem na začetku pretiraval (čeprav sem sam mislil, da začenjam zelo zmerno) in sem si sferderbal gleženj. Posledica - največ kakšna ura do dve hoje na dan Crying or Very sad
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 112, 113, 114  Naslednja
Stran 29 od 114

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu