| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
luxman
Pridružen/-a: Pet Jun 2010 22:29 Prispevkov: 9
|
Objavljeno: Pet Feb 11, 2011 19:18 Naslov sporočila: |
|
|
tega so sigurno tam ven potegnili ko je Titanic ta je že zaradi tega toliko vreden ker je verjetno edinstven  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MitjaF
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56 Prispevkov: 414 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 14:10 Naslov sporočila: |
|
|
Mene pa zanima, kdo je bil srečni dobitnik Marantz-a DC1300, ki se je prodal v nedeljo na Bolhi za 150eur!Sam sem zamudil  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 14:29 Naslov sporočila: |
|
|
| MitjaF je napisal/a: | Mene pa zanima, kdo je bil srečni dobitnik Marantz-a DC1300, ki se je prodal v nedeljo na Bolhi za 150eur!Sam sem zamudil  |
mene tudi.jaz sem za to zvedel šele drugi dan nekje drugje. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 15:32 Naslov sporočila: |
|
|
| MitjaF je napisal/a: | Mene pa zanima, kdo je bil srečni dobitnik Marantz-a DC1300, ki se je prodal v nedeljo na Bolhi za 150eur!Sam sem zamudil  |
Ja, srečni kupec je pa res zadel terno !! Jaz tudi malo prepočasen !  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
marantz
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 22:18 Prispevkov: 122 Kraj: ILIRSKA BISTRICA
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 15:44 Naslov sporočila: |
|
|
| audiomaniac je napisal/a: | | MitjaF je napisal/a: | Mene pa zanima, kdo je bil srečni dobitnik Marantz-a DC1300, ki se je prodal v nedeljo na Bolhi za 150eur!Sam sem zamudil  |
Ja, srečni kupec je pa res zadel terno !! Jaz tudi malo prepočasen !  |
TUDI JAZ SEM NAŽALOST ZAMUDIL
ČEPRAV PO DRUGI STRANI ČUDNO:
- OGLAS JE BIL ODDAN V NEDELJO ZVEČER (KO SEM GA VIDEL JE BILO IZ VLJUDNOSTI ŽE PREPOZNO ZA KLIC)
- NASLEDNJE DOPOLDNE (KO MI JE PO KAR NEKAJ POSKUSIL VENDARLE USPELO VZPOSTAVITI ZVEZO) SEM PRODAJALCA RAZUMEL DA JE BIL 1300 DC PRODAN ŽE V SREDO ???  _________________ lp
Tomislav |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17 Prispevkov: 467 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 20:25 Naslov sporočila: |
|
|
Večkrat sem že podobno priložnost zamudil za par minut, tokrat pa se mi je končno nasmehnila sreča... 5 minut po nastanku oglasa sem klical prodajalca, pol ure za tem pa sem že bil pri njem. Že lep čas sem iskal neko mašinco iz tega obdobja in mislim, da bo tale več kot zadovoljila moje potrebe.
Nekaj dela bo še potrebno vložit v mrcino, kot je videt na slikah sta odlomljena dva gumba za tonske kontrole, bo pa tudi v celoti zadevo pregledal gospod Miloš iz Lj.
Je pa to definitivno moj najboljši hi-fi nakup do zdaj  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Milivoje

Pridružen/-a: Sre Jun 2010 13:36 Prispevkov: 166 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 20:35 Naslov sporočila: |
|
|
Lepa, dvojno lepa;)
Jst pa lih čakam na Onkyo-ta 8850 _________________ His Dudeness |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 20:44 Naslov sporočila: |
|
|
bravo slinch.....upam ,da se zavedaš kak biser si dobil.čestitam.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
marantz
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2011 23:31 Naslov sporočila: |
|
|
| drago67 je napisal/a: | bravo slinch.....upam ,da se zavedaš kak biser si dobil.čestitam.  |
Se pridružujem čestitkam.
Nedvomno izjemno dober nakup.
Svaka čast Milošu, ga tudi osebno poznam in pri njem (po Dragotovem napotku) servisiram večinomo mojega vintage-a - en moj receiver je še vedno pri njem v popravilu (pač nisem iz LJ in ga zato ne gnjavim). Veliko pa lahko narediš že sam s točnim diagnosticiranjem možnih napak in mu s tem prihraniš čas, sebi denar in v končni fazi dobiš perfekten amp.
Dobiš pa še ZS. _________________ lp
Tomislav |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
marantz
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vintagesonic
Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24 Prispevkov: 1437 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 10:07 Naslov sporočila: |
|
|
| Slinch je napisal/a: |
|
Eno vprašanje, ki je popolnoma zunaj konteksta tematike. Kateri fotoaparat uporabljaš za fotografiranje. Fotke se mi zdijo glede na to, da ni uporabljen fleš, presenetljivo dobre. Mogoče tudi tip objektiva?
LP
Vintagesonic |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
anton

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 13:09 Prispevkov: 77 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 10:49 Naslov sporočila: |
|
|
| Slinch je napisal/a: | Večkrat sem že podobno priložnost zamudil za par minut, tokrat pa se mi je končno nasmehnila sreča... 5 minut po nastanku oglasa sem klical prodajalca, pol ure za tem pa sem že bil pri njem. Že lep čas sem iskal neko mašinco iz tega obdobja in mislim, da bo tale več kot zadovoljila moje potrebe.
Nekaj dela bo še potrebno vložit v mrcino, kot je videt na slikah sta odlomljena dva gumba za tonske kontrole, bo pa tudi v celoti zadevo pregledal gospod Miloš iz Lj.
Je pa to definitivno moj najboljši hi-fi nakup do zdaj :) |
čestitke ob nakupu...objavi še kakšne fotke drobovja...lp |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031-246-212 |
|
 |
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17 Prispevkov: 467 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 16:16 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala vsem, sicer se nasplošno na vintage tehnikalije ne spoznam najbolje, o marantzih s tega obdobja pa prebiram že od srednje šole, tako da mi je takoj bilo jasno, da je to priložnost, ki se je ne izpusti
@marantz
ojačevalca še nisem priklopil na zvočnike, sem pa ga sprobal s slušalkami in razen nekaj hreščanja pri potenciometru za glasnost vse funkcije delujejo kot treba, tako da je (predvidevam) preamp sekcija v dobrem stanju. Je pa mi malo sumljiv dokaj glasen brum, in sicer ne v signalu, temveč je brum slišen iz naprave same. Je to navaden pojav za mrcine tega kova, ali je potrebno biti zaskrbljen?
@Vintagesonic
Fotoaparat sem si sposodil od punce, je pa Canon 550D. Fotke sem naredil bolj na hitro, tako da niso ravno nek presežek.
Objektiv pa je Canonov EF 50mm f/1.8 (mislim da mkII), ki se mi zdi glede na svojo ceno (120 EUR) obvezen pripomoček vsakega, ki uživa v fotografiji.
@anton
Kakor hitro bom imel čas, bom ga poslikal še odznotraj  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
lesinar
Pridružen/-a: Čet Jan 2009 19:28 Prispevkov: 106 Kraj: koper
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 20:30 Naslov sporočila: |
|
|
| Slinch čestitke za dober nakup to je bil pravi barghain nakup ali kako se temu reče že no una dva gumba mogoče imam jaz morem pogledat ... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
lesinar
Pridružen/-a: Čet Jan 2009 19:28 Prispevkov: 106 Kraj: koper
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 20:33 Naslov sporočila: |
|
|
| mislim da jih res imam sem jih najdu če te zanima 041 376828 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|