Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

VINTAGE
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 155, 156, 157  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
luxman

Pridružen/-a: Pet Jun 2010 22:29

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 11, 2011 19:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tega so sigurno tam ven potegnili ko je Titanic ta je že zaradi tega toliko vreden ker je verjetno edinstven Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov Yahoo Messenger - naslov MSN Messenger - naslov
MitjaF

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56
Kraj: KRANJ

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 14:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mene pa zanima, kdo je bil srečni dobitnik Marantz-a DC1300, ki se je prodal v nedeljo na Bolhi za 150eur!Sam sem zamudil Crying or Very sad
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 000000000
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 14:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MitjaF je napisal/a:
Mene pa zanima, kdo je bil srečni dobitnik Marantz-a DC1300, ki se je prodal v nedeljo na Bolhi za 150eur!Sam sem zamudil Crying or Very sad

mene tudi.jaz sem za to zvedel šele drugi dan nekje drugje.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 15:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MitjaF je napisal/a:

Ja, srečni kupec je pa res zadel terno !! Jaz tudi malo prepočasen ! Mad
marantz

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 22:18
Kraj: ILIRSKA BISTRICA

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 15:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiomaniac je napisal/a:
MitjaF je napisal/a:

Ja, srečni kupec je pa res zadel terno !! Jaz tudi malo prepočasen ! Mad

TUDI JAZ SEM NAŽALOST ZAMUDIL

ČEPRAV PO DRUGI STRANI ČUDNO:
- OGLAS JE BIL ODDAN V NEDELJO ZVEČER (KO SEM GA VIDEL JE BILO IZ VLJUDNOSTI ŽE PREPOZNO ZA KLIC) Embarassed
- NASLEDNJE DOPOLDNE (KO MI JE PO KAR NEKAJ POSKUSIL VENDARLE USPELO VZPOSTAVITI ZVEZO) SEM PRODAJALCA RAZUMEL DA JE BIL 1300 DC PRODAN ŽE V SREDO ??? Question
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 20:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Večkrat sem že podobno priložnost zamudil za par minut, tokrat pa se mi je končno nasmehnila sreča... 5 minut po nastanku oglasa sem klical prodajalca, pol ure za tem pa sem že bil pri njem. Že lep čas sem iskal neko mašinco iz tega obdobja in mislim, da bo tale več kot zadovoljila moje potrebe.

Nekaj dela bo še potrebno vložit v mrcino, kot je videt na slikah sta odlomljena dva gumba za tonske kontrole, bo pa tudi v celoti zadevo pregledal gospod Miloš iz Lj.

Je pa to definitivno moj najboljši hi-fi nakup do zdaj Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Milivoje

Pridružen/-a: Sre Jun 2010 13:36
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 20:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lepa, dvojno lepa;)

Jst pa lih čakam na Onkyo-ta 8850
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 20:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bravo slinch.....upam ,da se zavedaš kak biser si dobil.čestitam. Wink
Nazaj na vrh
marantz

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 23:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:
bravo slinch.....upam ,da se zavedaš kak biser si dobil.čestitam. Wink

Se pridružujem čestitkam.
Nedvomno izjemno dober nakup.
Svaka čast Milošu, ga tudi osebno poznam in pri njem (po Dragotovem napotku) servisiram večinomo mojega vintage-a - en moj receiver je še vedno pri njem v popravilu (pač nisem iz LJ in ga zato ne gnjavim). Veliko pa lahko narediš že sam s točnim diagnosticiranjem možnih napak in mu s tem prihraniš čas, sebi denar in v končni fazi dobiš perfekten amp.
Dobiš pa še ZS.
marantz

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 00:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ajka je napisal/a:
LP

SANSUI tudi na "lampi" ... AU 111

No, pa še aktualna avkcija:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300517864029
vintagesonic

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 10:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Slinch je napisal/a:

Eno vprašanje, ki je popolnoma zunaj konteksta tematike. Kateri fotoaparat uporabljaš za fotografiranje. Fotke se mi zdijo glede na to, da ni uporabljen fleš, presenetljivo dobre. Mogoče tudi tip objektiva?

LP

Vintagesonic
Nazaj na vrh
anton

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 13:09
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 10:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Slinch je napisal/a:
Večkrat sem že podobno priložnost zamudil za par minut, tokrat pa se mi je končno nasmehnila sreča... 5 minut po nastanku oglasa sem klical prodajalca, pol ure za tem pa sem že bil pri njem. Že lep čas sem iskal neko mašinco iz tega obdobja in mislim, da bo tale več kot zadovoljila moje potrebe.

Nekaj dela bo še potrebno vložit v mrcino, kot je videt na slikah sta odlomljena dva gumba za tonske kontrole, bo pa tudi v celoti zadevo pregledal gospod Miloš iz Lj.

Je pa to definitivno moj najboljši hi-fi nakup do zdaj :)

čestitke ob nakupu...objavi še kakšne fotke drobovja...lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 031-246-212
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 16:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala vsem, sicer se nasplošno na vintage tehnikalije ne spoznam najbolje, o marantzih s tega obdobja pa prebiram že od srednje šole, tako da mi je takoj bilo jasno, da je to priložnost, ki se je ne izpusti Smile

@marantz
ojačevalca še nisem priklopil na zvočnike, sem pa ga sprobal s slušalkami in razen nekaj hreščanja pri potenciometru za glasnost vse funkcije delujejo kot treba, tako da je (predvidevam) preamp sekcija v dobrem stanju. Je pa mi malo sumljiv dokaj glasen brum, in sicer ne v signalu, temveč je brum slišen iz naprave same. Je to navaden pojav za mrcine tega kova, ali je potrebno biti zaskrbljen?

@Vintagesonic
Fotoaparat sem si sposodil od punce, je pa Canon 550D. Fotke sem naredil bolj na hitro, tako da niso ravno nek presežek. Very Happy
Objektiv pa je Canonov EF 50mm f/1.8 (mislim da mkII), ki se mi zdi glede na svojo ceno (120 EUR) obvezen pripomoček vsakega, ki uživa v fotografiji.

@anton
Kakor hitro bom imel čas, bom ga poslikal še odznotraj Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
lesinar

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 19:28
Kraj: koper

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 20:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Slinch čestitke za dober nakup to je bil pravi barghain nakup ali kako se temu reče že no una dva gumba mogoče imam jaz morem pogledat ...
Nazaj na vrh
lesinar

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 19:28
Kraj: koper

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 20:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mislim da jih res imam sem jih najdu če te zanima 041 376828
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 155, 156, 157  Naslednja
Stran 21 od 157

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu