| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ponk87
Pridružen/-a: Tor Nov 2010 12:56 Prispevkov: 1 Kraj: Pragersko
|
Objavljeno: Tor Nov 30, 2010 12:58 Naslov sporočila: Rabim predvajalnik za mkv, divx itd… |
|
|
Za božič si letos mislim kupit predvajalnik za moj TV, želim pa enega ki ustreza naslednjim pogojem:
Predvajati more mkv, divx ter druge formate.
Zaznati in predvajati mora podnapise ki se nahajajo v mkv datotekah (vem da obstaja več vrst podnapisov v mkv datotekah, določeni imajo celo mapo s podnapisi zunaj mkv datoteke).
Dovoliti mi mora da spremenim jezik filma ali oddaje če ima to opcijo mkv datoteka.
Všeč bi mi bilo da bi lahko bral datoteke brez težav s USB ključa kakor DVD-ja. Vem da nekateri predvajalniki nimajo težav ko berejo iz DVD-ja, ampak imajo težave ko berejo s USB ključa (npr. težav z zaznavanje podnapisov).
Lahko je blue-ray predvajalnik.
Povezljivost s internetom tudi ne škodi.
Upam da kar si želim sploh obstaja, hvala za vse nasvete. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
knap
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49 Prispevkov: 1264 Kraj: MIKLAVŽ
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
matdamus
Pridružen/-a: Pet Feb 2010 7:25 Prispevkov: 8 Kraj: CERKNO
|
Objavljeno: Sre Dec 01, 2010 07:43 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni..se bom malo prilepil zraven...ker vidim,da si lastiš lg390,ki ga ravno kupujem,me zanima kakšno je uporabniško mnenje..slabe lastnosti...ker sicer so testi kar pozitivni...V naprej hvala.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 01, 2010 09:31 Naslov sporočila: |
|
|
Kot predvajalnik za Blu-ray in DVD se pokaže kot odličen. Krasi ga odlična slika. Občasno ga uporabim tudi kot CD predvajalnik (digitalni transport) z coax SPDIF izhodom in naprej na DAC ...
Zvokovno je tudi odličen. V stereo modu in večkanalno. Sanja se mi ne, kakšen je optični transport in vgrajena elektronika, pa vendar.
Za HD vsebine s pašnika pa ni. Pri tem mislim na tiste z 1080p oznako v naslovu. Ostalo prebavlja BP. _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Dec 01, 2010 10:32 Naslov sporočila: |
|
|
| Kot blue ray predvajalnik se najbolj splača kupit Sony PS3. edino mkv pa ne dela. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 01, 2010 11:08 Naslov sporočila: |
|
|
| dr.sah je napisal/a: | | Kot blue ray predvajalnik se najbolj splača kupit Sony PS3. edino mkv pa ne dela. | Mkv predvaja preko Server media playerja, vsaj mislim da sem ga že. Preverim doma. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Sre Dec 01, 2010 12:34 Naslov sporočila: |
|
|
| alenvprekršku je napisal/a: | Kot predvajalnik za Blu-ray in DVD se pokaže kot odličen. Krasi ga odlična slika.
Za HD vsebine s pašnika pa ni. Pri tem mislim na tiste z 1080p oznako v naslovu. Ostalo prebavlja BP. |
Tut sam imam tole igračko in se popolnoma strinjam z Alenom.
Drugače pa sam 1080p zadeve "s pašnika" raje predvajam s prenosnega diska preko USB vhoda. In zadeve prav lepo špilajo, medtem ko po mojih izkušnjah preko Wi-fi in žično prez težav gladko prebavi "le" 720p filme. Sicer podpira standard "n", ki pa je žal še vedno premalo za nemoten pretok tako velike količine podatkov (1080p in DTS).
Slabe lastnosti... hm... daljinec (izdelava) in pa kot napisano predvajanje 1080p preko wi-fi. Tudi uporabniški vmesnik ni tako dodelan kot npr. pri NMT napravah, ampak se da preživet tut s tem.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Dec 01, 2010 17:46 Naslov sporočila: |
|
|
| Ps3 predvaja mkv prek ps media serverja, to je preverjeno. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
matdamus
Pridružen/-a: Pet Feb 2010 7:25 Prispevkov: 8 Kraj: CERKNO
|
Objavljeno: Čet Dec 02, 2010 07:30 Naslov sporočila: |
|
|
| Hvala vama obema za odgovor....glede na to,da bom filme predvajal večinoma z dvd,blueraya ter diska grem kar v nabavo...Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gash
Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40 Prispevkov: 291 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 17, 2011 01:01 Naslov sporočila: |
|
|
| Bom kar tukaj postavil vprašanje. S katerim od teh predvajalnikov se je mogoče povezati na net in prenašati vsebine preko torrent direktno na disk? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45 Prispevkov: 948 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Pon Jan 17, 2011 12:36 Naslov sporočila: |
|
|
z popcorn a210, c200 lahko prenašaš, ne vem pa kako je pri mede8er
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
astras
Pridružen/-a: Pet Mar 2010 11:40 Prispevkov: 32 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Čet Mar 17, 2011 10:07 Naslov sporočila: |
|
|
popcorn hour ima torrent odjemalec tako da zadeva deluje..
najceneje pa sigurno tukaj: http://www.popcornhour.me
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|