| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 1408 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Pon Avg 09, 2010 14:40 Naslov sporočila: |
|
|
| Ker v v sosednji temi poteka vroča debata o napajalnih kablih, bi lahko nejeverne Tomaže kdo prepričal kako pomembni so le ti. Zamenjava le teh v delujočem sistemu.! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TUTTI
Pridružen/-a: Tor Mar 2010 19:56 Prispevkov: 265 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Pon Avg 09, 2010 15:23 Naslov sporočila: |
|
|
Res je kot je povedal trancedeejay večdnevna vstopnica obstaja in cena je znana. No, če imate predlog in željo lahko poskrbimo za posameznike tudi drugače, naredimo izjemo in tudi za vas izdelamo permanentne vstopnice. Ali lahko zagotovite, da se le te ne bodo izmenjevale in podajale na vhodu hotela in bo tako še veliko več "šverca" in sitnosti kot do sedaj?
Before - se opravičujem, da sem izpustil en e, a žal se ob tako dolgem pisanju pojavijo tudi napake, ki pa se bojda na spletu tolerirajo. Dobro sem razumel tvoj tekst, a sem nekako presodil, da bom lahko tudi tebi odgovoril na tvoje predloge in razmišljanja, zato sem te dal skupaj v oklepaju z Jazzzom. Tudi s tvojim mnenjem o predvajanju iste glasbe v celoti popolnoma soglašam.
Jazzz - glede na to, kaj si napisal pred mojim odgovorom, lahko rečem samo to, da niti z eno samo besedo ali namigom nisi omenil svojega sodelovanje na sejmu, tako kot si ga pojasnil in prikazal v nadaljevanju. Do danes me tudi nisi kontaktiral niti omenil svoje namene in plane glede sejemskega nastopa, tako, da o tem pač nisem imel pojma. V kolikor bi resnično želel izpeljati kaj podobnega kot predlagaš, boš moral pohiteti, saj salonov ni več na razpolago, pa tudi sobe v I. in II. nadstropju bodo kmalu popolnoma zasedene. Potem tudi z magijo ne bo možno realizirati tvoje morebitne ideje in promocije tvoje založbe.
Dolar - žal tvoja ideja ne bo realizirana, ker smo v pomanjkanju prostorov in ne vem ali bi nam uspelo zagotoviti tak prostor, ki bi tvoji ideji dal zagon in omogočal tako predstavitev, pa tudi nisem siguren ali bi bili razstavljalci navdušeni nad predlaganim.
Hi_musica - ekola, verjetno je predlog daleč najboljši in prepričan sem da razstavljalci že pakirajo razstavne eksponate in morda sploh ne bodo razstavljeni ampak jih bodo samo "talali" mimoidočim. Kaj pričakuješ ti? |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: +38631665138 |
|
 |
DOLAR
Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03 Prispevkov: 746 Kraj: bUNGA bUNGA
|
Objavljeno: Pon Avg 09, 2010 15:57 Naslov sporočila: |
|
|
@Tutti
Hvala za realizacijo predloga o sejemski zgoščenki, me zelo veseli
Prosil bi edino še, če je možno, da se seznam izbranih komadov objavi, da se lahko nekoliko podrobneje seznanimo z glasbo.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Tor Avg 10, 2010 08:58 Naslov sporočila: |
|
|
| TUTTI je napisal/a: | | Jazzz - glede na to, kaj si napisal pred mojim odgovorom, lahko rečem samo to, da niti z eno samo besedo ali namigom nisi omenil svojega sodelovanje na sejmu, tako kot si ga pojasnil in prikazal v nadaljevanju. Do danes me tudi nisi kontaktiral niti omenil svoje namene in plane glede sejemskega nastopa, tako, da o tem pač nisem imel pojma. V kolikor bi resnično želel izpeljati kaj podobnega kot predlagaš, boš moral pohiteti, saj salonov ni več na razpolago, pa tudi sobe v I. in II. nadstropju bodo kmalu popolnoma zasedene. Potem tudi z magijo ne bo možno realizirati tvoje morebitne ideje in promocije tvoje založbe. |
Tutti
promocija založbe NE potrebuje svoje sobe, kar se iz mojih tekstov lepo vidi! In zato te nisem kontaktiral. Namige sem dal na forumu(kjer se je odprla tema o izboljšavi Multimedije) - ker vem, da to bereš in berejo lahko tudi drugi. Tudi razstavljalci, ki bodo potem povedali, če jih to zanima in če si upajo primerjati živ zvok z reprodukcijo(to je lahko zelo boleče!).
V stilu promocije bo zastonj tudi nastop glasbenikov(upam samo, da Marko takrat ne bo igral kje v tujini s TerraFolki).
Tako da te zaenkrat ne rabim. Z razstavljalci se bom sam zmenil ... _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hi_musica
Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17 Prispevkov: 912
|
Objavljeno: Tor Avg 10, 2010 09:13 Naslov sporočila: |
|
|
| TUTTI je napisal/a: | | Hi_musica - ekola, verjetno je predlog daleč najboljši in prepričan sem da razstavljalci že pakirajo razstavne eksponate in morda sploh ne bodo razstavljeni ampak jih bodo samo "talali" mimoidočim. Kaj pričakuješ ti? |
A grejo tvoji Aldebarani v karavana, če sedeže podrem?
Hehe ... no s sejmom bom čisto zadovoljen če bo tako kot sedaj, le da bi si resnično želel vstopa v vse sobe (tudi Gallus). Če bodo vrata zaklenjena (*), pa predlagam, da napišeš kak urnik, da bomo vedeli kdaj priti.
Vili
(*) Zakaj so bila vrata zaklenjena si že obrazložil in spoštujem tvojo odločitev. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40 Prispevkov: 418 Kraj: M.Sobota
|
Objavljeno: Tor Avg 10, 2010 10:31 Naslov sporočila: |
|
|
| TUTTI je napisal/a: | Dragi forumaši Audiokontakta.
(saso68) Predlog, ki je bil dan za pomoč pri obveščanju posebej še v provincah je zelo dobrodošel, lahko vam zagotovimo letake, plakate ali pa spletno obvestilo, da ga posredujete prijateljem, znancem in ostalim avdiofilom. Vendar vas moram opozoriti, da vsakršno reklamiranje ni dovoljeno, da se lahko reklamira samo na predhodno dogovorjenih mestih, seveda proti plačilu, sicer so kazni nenormalno visoke in lahko globoko udarijo po žepu. V takem primeru morate na sebe prevzeti tudi to odgovornost, sicer je bolje da se te igre ne gremo. Je preveč tvegano.
|
Ja, rabil bi vsaj 10 plakatov in nekaj letakov. Izobešeni bodo na privatni lastnini, kjer kakšnega posebnega dovoljenja ni potrebno, razen seveda lastnikovega...
javno plakatiranje pa je cca. 0,60 e/dan po kosu...
Gradivo se mi lahko pošlje po pošti ali pa v Ljubljano-Črnuče (služba).
V kolikor je interes me kontaktirajte na ZS.
Lp, Sašo _________________ Greetings from The Humungus! The Lord Humungus! The Warrior of the Wasteland! The Ayatollah of Rock and Rolla! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hifi&me
Pridružen/-a: Tor Jan 2010 12:12 Prispevkov: 91 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Avg 10, 2010 16:36 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz predlagam, da ima sejem drugega "predstavnika za javnost". Ker mene je že vse minilo.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TUTTI
|
Objavljeno: Tor Avg 10, 2010 23:31 Naslov sporočila: |
|
|
| DOLAR je napisal/a: | @Tutti
Hvala za realizacijo predloga o sejemski zgoščenki, me zelo veseli
Prosil bi edino še, če je možno, da se seznam izbranih komadov objavi, da se lahko nekoliko podrobneje seznanimo z glasbo.
lp |
Se potrudimo in poskrbimo za pravočasno za objavo.
lp
V |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TUTTI
|
Objavljeno: Tor Avg 10, 2010 23:57 Naslov sporočila: |
|
|
Iztok, odločitev je v tvojih rokah. V kolikor ne potrebuješ promocije je pač ne potrebuješ in spoštujem tvojo odločitev. Ko se boš dogovarjal z razstavljalci bodi prosim pozoren na to, da brez soglasja organizatorja ni moč prisostvovati v posameznih razstavnih sobah ali salonih, kot tretja gostujoča oseba, brez privoljenja le tega. Zato prosim ravnajte v skladu s sejemskimi določili, da ne bi bilo nepotrebnih sitnosti za katero koli od sodelujočih strank.
Sam predlog, ki si ga podal o izboljšavi je popolnoma na mestu in dobrodošel.
Vili, hm, presenetljiv izbor. Da, gredo v karavana, le ne vem kdaj bo tale par nared, tako da ne hiti s podiranjem sedežev...hehe.
Sašo, zahvaljujem se na predlagani pomoči pri promociji in vsekakor vas bom kontaktiral, kot tudi dostavil vsa gradiva, ko bodo nared.
| hifi&me je napisal/a: | | Jaz predlagam, da ima sejem drugega "predstavnika za javnost". Ker mene je že vse minilo. |
Žal tole ne bo izvedljivo, ker o predlaganem predstavniku odločam jaz.
Sicer mi ni jasno, kaj naj bi te minilo? Ali to, da je tema o kateri govorimo odprta in da so podani nekateri predlogi in mnenja, ne zasluži odgovorov? Mislim, da je korektno odgovoriti, če ne drugega do spoštovanja tistih, ki pišejo in to neodvisno od tega ali je tisto kar je napisano včasih provokativno ali v malo bolj ostrejšem tonu, vedno pač v odvisnosti od predhodnega teksta na katerega se nanaša.
Lep pozdrav
V |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Sre Avg 11, 2010 09:08 Naslov sporočila: |
|
|
| TUTTI je napisal/a: | Iztok, odločitev je v tvojih rokah. V kolikor ne potrebuješ promocije je pač ne potrebuješ in spoštujem tvojo odločitev. Ko se boš dogovarjal z razstavljalci bodi prosim pozoren na to, da brez soglasja organizatorja ni moč prisostvovati v posameznih razstavnih sobah ali salonih, kot tretja gostujoča oseba, brez privoljenja le tega. Zato prosim ravnajte v skladu s sejemskimi določili, da ne bi bilo nepotrebnih sitnosti za katero koli od sodelujočih strank.
Sam predlog, ki si ga podal o izboljšavi je popolnoma na mestu in dobrodošel. |
Ja Vojko, a govoriva drugi jezik ali kaj? Jaz ne potrebujem promocije v "svoji sobi". Če bi imel ločeno sobo, bi bili najprej stroški za to sobo, potem še ustrezen sistem in človek, ki bo stalno tam. Tega založba, ki je neprofitabilna ne more in ne bo storila. In ker je bistvo pokazati avdiofilom razliko med živim in predvajanim zvokom-in to na več sistemih-sem predlagal nastope v različnih sobah. Ne vem, če je na katerem sejmu sploh kaj takega? In ker nič ni zastonj sem nastop glasbenikov in moje delo kompenziral s promocijo. Mislim, da je bilo to čisto razumljivo v prejšnjih tekstih.
Glede soglasja pa govoriš, kot ti ne bi bil organizator. Spodaj praviš, da je "izboljšava" popolnoma na mestu in dobrodošla, po drugi strani pa naj bi dobil dovoljenje organizatorja OK, potem te tu sprašujem, ali je dovoljeno ali ne. DA ali NE ? _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TUTTI
|
Objavljeno: Sre Avg 11, 2010 15:42 Naslov sporočila: |
|
|
Ja Iztok, očitno res govoriva vsak svoj jezik. To pa po mojem mnenju predvsem zato, ker komunicirava preko foruma, ki je ali pa tudi ne primeren prostor za tako komunikacijo kot je sejem in sodelovanje na njem. Glede na najino več kot dvajset letno poznanstvo in to zelo dobro, sem menja, da bi lahko vse dogovorila kavici ali ob kozarčku piva in nejasnosti in različnih jezikov sploh nebi bilo. Tako kot jih nikoli ni bilo do sedaj v najini komunikaciji in dogovarjanju.
Tisto kar sem navedel glede sejemskih določil je bilo dano samo v vednost da le ta obstajajo in se jih morajo razstavljalci upoštevati. V nasprotnem je verjetno tudi tebi jasno, da lahko pride do takih ali drugačnih mahinacij in izkoriščanja, ki pa ni v skladu s poslovno politiko sejma.
Razumem te, da ne potrebuješ svoje sobe in da tvoj predlog tudi ni bil namenjen temu. Bistvo predloga je jasno napisano in jaz osebno ga podpiram, a sama izvedba se mi zdi vprašljiva, tako prostorsko kot gledano s strani sodelujočih. Vedno je pa tako ali tako vsaka zadeva stvar dogovora, mar ne?
Nikjer nisem niti z eno samo besedo omenil, da bi ti kar koli preprečeval ali se ne strinjal s predlaganim. Da, soglasje dam jaz in dal sem ti jasno vedeti, da v kolikor pride do kakršnega dogovora moram biti o tem obveščen in nič drugega.
No, enako kot ti, ti tudi jaz tukaj odgovarjam, da, tebi je to dovoljeno. DA!
Sva sedaj naposled na isti valovni dolžini? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Sre Avg 11, 2010 17:23 Naslov sporočila: |
|
|
| TUTTI je napisal/a: | | Sva sedaj naposled na isti valovni dolžini? |
Vojko, na forumu je admin podal temo s predlogi za sejem in jaz sem jih dal. Za dobro sejma, avdiofilov in tudi moje založbe. za vsakega malo. Če bi imel kake ekstra želje, bi te jasno kontakrtiral, saj imam tvoj GSM in kot si rekel, sva prijatelja čez 20 let...
Č bodo razstavljalci z večjimi sobami za, potem bomo test naredili, če ne pa ne. Test bo dolg največ pol ure. En komad na harmoniko(moderna klasika)+poslušanje, en komad na hang + oslušanje... to je to. Če boš imel tudi ti večjo sobo, lahko naredim tudi pri tebi...
Naravnavava iste valovne dolžine? _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TUTTI
|
Objavljeno: Sre Avg 11, 2010 17:54 Naslov sporočila: |
|
|
No vidiš Iztok, pa tudi ostali forumaši. Stvari so se "pošlihtale" in postale pregledne. Oba imava isto željo, zato sva se tudi oba odzvala na podani predlog admina. Lahko zaključimo, da se je potrebno o stvareh pogovarjati, saj samo tako lahko pridemo do nekih konkretnih zaključkov in ni potrebne slabe volje s strani nikogar od udeležencev v posamezni temi.
Dogovorjeno, glede tvoje ideje in predloga, žal pa jaz nimam večjega salona, ker imajo prioriteto ostali razstavljalci. To, kar jaz razstavljam, je samo za popestritev in zabavo, ter prikaz proizvodov s strani domačih manufaktur.
Seveda, vse naravnano in sva kot vidim oba v "sinusnem signalu".
Lp
V |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hifi&me
Pridružen/-a: Tor Jan 2010 12:12 Prispevkov: 91 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Avg 11, 2010 20:52 Naslov sporočila: |
|
|
| TUTTI je napisal/a: |
| hifi&me je napisal/a: | | Jaz predlagam, da ima sejem drugega "predstavnika za javnost". Ker mene je že vse minilo. |
Žal tole ne bo izvedljivo, ker o predlaganem predstavniku odločam jaz.
Sicer mi ni jasno, kaj naj bi te minilo?
Lep pozdrav
V |
In zakaj potem ne bi bilo izvedljivo? Si morda preveč prepričan, da delo odlično obvladaš....veš tudi odlični fuzbalerji so lahko zanič trenerji
Mislim, da je tvoje gledanje na obiskovalce sejma, v smislu, kot, da so lahko srečni, da so sploh lahko tam, malo naivno...
In razstavljalci tudi niso zato tam ker so dobre dušce in bi nas radi malo zabavali. Tam so zato da bojo še kaj kdaj prodali, tko da kakšna pretirana vzvišenost iz njihove strani mogoče ni najbolj pametna.
No takšno vzdušje kot ga je bilo občutiti v tejle razpravi predvsem iz tvoje strani, je zelo neprijetno... zato je mene minilo.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TUTTI
|
Objavljeno: Sre Avg 11, 2010 23:47 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen hifi&me, moram te takole poimenovati, ker sicer ne vem kdo si in kdo nosi tole ime na spletu oz. temle forumu.
Pa preidiva k bistvu, da odgovorim na tvoje predloge in vprašanja.
1. menjava ali zamenjava PR predatavnika ni možna niti izvodljiva, ker je celotna organizacija sejma le v eni osebi, hkrati pa trg in velikost sejma ter ekonomska logika ne dopuščata angažma nekega tima, ki bi skrbel za vse in tudi za PR. Me sedaj razumeš, ali še vztrajaš na predlaganem?
2. da, tudi prepričan sem da delo obvladam in ga znam dobro organizirati, no ne trdim da sem popoln, česar tudi nikoli nisem trdil in da se bolje ne bi dalo, a razmere tega ne dopuščajo, kar lahko sklepaš že iz navedenega pod točko 1
3. očitno si si ustvaril popolnoma zgrešeno sliko, kako jaz gledam na obiskovalce ali še bolje na razstavljalce. No, ko omenjaš njihov namen zakaj so tam, si v drugem delu popolnoma zadel, da pa bi bili vzvišeni jaz do sedaj nisem opazil. Res pa je, da je možna kaka podobna reakcija tudi glede na odnos, ki ga ima naključni obiskovalec, glede njegove komunikacije in provokacije, ki je pogosto prisotna v teh krogih. Se strinjaš? Tudi ti enako kot jaz, oba sva krvava pod kožo in vsak osebek na tem svetu ima nek limit ali drugače poimenovano prag tolerance, razlika je samo v tem, da imajo eni višji drugi pa nižjega in tedaj nastopijo čustva in reakcije, prijetne ali manj prijetne.
4. zanimivo je to, da si zaznal celo čudno vzdušje v tej razpravi. Ne vem, ali bereš samo moje odgovore ali tudi predhodne teme, na katere sem se skliceval in podal razlago ali odgovor. Veš, včasih res ne šparam s prispodobami, ker pogosto neke zadeve rešujem v življenju na osnovi starih pregovorov, v katerih je več kot ne resnice in menim, da je potrebno reči "bobu bob". Lepo je zavijati v celofan, a to pogosto ne vodi nikamor, če sploh le to poteka bolj enostransko kot ne.
Veš, cenim ljudi, ki so v življenju nekaj naredili, mnogi med njimi tudi kaj dobrega za druge ali za cele generacije. Nimam pa nikakršnega odnosa do tistih, niti jih ne cenim, ki niso naredili praktično nič, kaj šele za "narodov blagor" so pa zelo vešči v kritiziranju, podtikanju polen drugim in nasploh šinfanju vsega kar jim pade na pamet, in imajo hkrati za povedati ogromno na račun drugih, a se hkrati skrivajo pod izmišljenimi imeni na spletu in še posebno na forumih.
Če bi jaz vse kar sem do sedaj prebral jemal s toliko emocijami kot si ti tole mojo repliko, bi me že zdavnaj vse minilo in marsičesa nebi bilo in sejma tudi ne. Ali bi bil zato kdo žalosten ali ne niti ni pomembno, a ne jaz ne ti nisva toliko kompetentna, da bova sodila o občutkih drugih. Drži?
Poskusi se malo ohladiti, pa ne misli, da te provociram niti ti to pišem iz škodoželja ali "vzvišenega prestola", kar ni moja odlika. Če bi se obnašal tako kot navajaš, potem nebi odgovoril na nobeno temo, kaj šele da bi pojasneval posamezne podrobnosti. Kot vem pa ti nisi posredoval nobene ideje ali predloga in ne vidim razloga zakaj bi bil v tej debati sploh prizadet.
Lep večer še naprej
V |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|