Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Fizkultura
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 112, 113, 114  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mtj

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 2:10
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 10, 2009 22:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne vem sicer, kako si ti kondicijsko, samo ko jaz te ljudi gledam, kako v hrib šprintajo in njihove čase, mi itak ni jasno. So iz drugega planeta. No, sam sem bil letos obakrat, v nedeljo tudi grem, je super štimunga.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 16, 2009 13:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.pohorje.org/mariborsko-pohorje-pozimi/news?nid=189

Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 21, 2009 10:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Oj družba!

Migate kaj v teh zimskih dneh ali nič? Mislim razen gretja v toplih posteljah vročekrvnih ljubic. Twisted Evil

Da vas malo razrajcam... včerajšnja Mozirska planota - Golte:

lp
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 21, 2009 12:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

z eno besedo: čudovito Very Happy

LP
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 04, 2010 12:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da malo obudim temo...

Čez zimo nisem bil priden. Me je zaradi toliko govorjenja in tako malo narejenega kar malo sram. Načrti so bili nevem kakšni, v realnosti pa narejenega nič kaj. Razen 7 kil gor... pa ne mišic. Evil or Very Mad

No, teden nazaj sem po treh mesecih bolj kot ne neaktivnosti resneje zaštartal tako pri prehrani kot pri telesni aktivnosti... in že takoj vrgel dol dve kili. Cool

Do konca februarja imam namen vreči dol še kakšnih 6 kil, nato pa bom počasi nared za otvoritev nove kolesarske sezone. Lepotca sem danes že vzel ven (evo ga spodaj), ga očistil in pripravil za temeljit servis, kamor ga odpeljem v teh dneh.

Pa vi, migate kaj čez zimo?
Nazaj na vrh
gerchy

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 10:43
Kraj: 01

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 04, 2010 14:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:

Jasno, a ne vidiš/bereš? Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 05, 2010 17:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Da malo obudim temo...

migamo...migamo 2x na teden teče švic v potokih ..... Laughing
Nazaj na vrh
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 06, 2010 00:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP

Še vedno vsak dan "canicross" cca 8 - 12 km ...

audiofill

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 17:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ajka je napisal/a:
LP

Vsaka ti čast! Cool

Mene je pa konec lanskega oktobra na kolesu tako napihalo, da sem dva dni mislil da mi bo glavo razneslo. Od takrat naprej se mi je kolo čez zimo zagravžalo. Komaj čakam na 10 ali več stopinj plusa (upam da konec marca), potem pa na juriš! Razz
Nazaj na vrh
ajka

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 18:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
ajka je napisal/a:
LP

Vsaka ti čast! Cool

Mene je pa konec lanskega oktobra na kolesu tako napihalo, da sem dva dni mislil da mi bo glavo razneslo. Od takrat naprej se mi je kolo čez zimo zagravžalo. Komaj čakam na 10 ali več stopinj plusa (upam da konec marca), potem pa na juriš! Razz

LP

Pri kondiciji se mi pozna...A pri kg pa nič !!!
Ker je telo že navajeno sem se s prazniki vseeno zredil in imam tudi jaz vsaj 5 kg preveč...
Tako,da bo treba povečat intenzivnost ali količino ali ukinit praznike Rolling Eyes
knap

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 15, 2010 11:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

rogla 13.2, slike narejene z gsm, zato slabše kvalitete

Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 17, 2010 17:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Knap, fotke so ti superca! Razz

Jaz pa gledam tale čudovit video in me matra kot hudič. Danes ko zunaj lep sonček sije, ni vetra in sploh ni mrzlo, bi že rad šel na kolo, pa ga imam na servisu. Sad

Dva zanimiva zimska kolesarska videa:

Slovenci v gorah. Vsaka jim čast. Razz

Doma narejene ježevke za kolo. Takole pa se s tem šiba po snegu. Twisted Evil

Takole pa ko ne bo več snega. Vsaka mu čast kako se pelje. Tudi slovenec.

Aja kaj je novega... ženki kupujem kolo, saj sem jo navdušil nad gorskim kolesarstvom in mi bo delala družbo. Na normalnejših turah seveda. Tiste bolj divje pa bom še naprej izvajal sam ali s kolegi.

Komaj čakam da spet zajaham bicikl. Razz
Nazaj na vrh
ajka

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 17, 2010 19:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Knap, fotke so ti superca! Razz

Jaz pa gledam tale čudovit video in me matra kot hudič. Danes ko zunaj lep sonček sije, ni vetra in sploh ni mrzlo, bi že rad šel na kolo, pa ga imam na servisu. Sad

Dva zanimiva zimska kolesarska videa:

Slovenci v gorah. Vsaka jim čast. Razz

Doma narejene ježevke za kolo. Takole pa se s tem šiba po snegu. Twisted Evil

Takole pa ko ne bo več snega. Vsaka mu čast kako se pelje. Tudi slovenec.

Aja kaj je novega... ženki kupujem kolo, saj sem jo navdušil nad gorskim kolesarstvom in mi bo delala družbo. Na normalnejših turah seveda. Tiste bolj divje pa bom še naprej izvajal sam ali s kolegi.

Komaj čakam da spet zajaham bicikl. Razz

LP

UUU...To je pot iz Krme na Krederico ... To pot "planinci v kopnem" predihajo v cca 5h(planinska hoja)... V snegu pa cca 6-7 h v dobrih razmerah ... Za navadnega smrtnika pa je to na koncu sveta !!!!!
Nekateri "odseki" so zelo strmi in v snegu priporočajo "cepin",da preprečiš "kratko" pot v dolino !!!Raj za turne smučarje ...
Dobro,da vem,da se lahko srečam še z kolesarji v bodoče !!!
audiofill

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 18, 2010 22:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Par gsm foto utrinkov z današnjega gozdnega/obgozdnega teka po lokalnem okolišu. Bilo je kakšnih 5 stopinj plusa, brez vsakršnega vetra, tako da je bilo prav fino. Ajki bi se sigurno dopadlo, ko rad rekreira v naravi. Razz

Štart ...

Pogled na Celje z nižine ...

Ovire na cesti Laughing ...

Pogled na grad z nižine ...

In višje gor ...

Že tam ...

Skozi kotlino ob reki Savinji vodi cesta v Laško, zadaj se v oblakih baha Malič (936m ndm) ...

Pogled na vrh Grmada, zadaj nje (se ne vidi) se nahaja RTC Celjska koča ...

Na spodnji fotki se na vrhu hribovja nahaja vas Svetina, dvakrat izbrana za najlepšo hribovsko vas v Sloveniji, s poudarkom na gostoljubnosti. Kako ta izgleda v letnem času sem prilimal fotke tukaj, v zimskem pa prilimam ko dobim kolo s servisa in pičim gor ...

Pogled na Celje z najvišje današnje točke ...

lp
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 18, 2010 23:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uffff, kakšna tura Shocked ... http://tabla.mtb.si/viewtopic.php?f=10&t=97960

V sklopu teme je 11 minutni video zapis. Nimaš kaj, res so pravi mački. Cool
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 112, 113, 114  Naslednja
Stran 21 od 114

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu