| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pet Avg 21, 2009 17:24 Naslov sporočila: |
|
|
Pot me je preko System Audio, JBL, B&W, Mission pripeljala do KEF.
Trenutno imam na testu q55 model. Manjši floorstander.
Mam občutek da bo ostal..
Najbolj zanimivo mi je to, da večina stvari ki jih poslušam na teh zvočnikih zveni dobro.
Tako Wishbone Ash, Patricia Barber, nekaj JAZZovih mp3jev, ter celo Agent Steel..
Še reklama:
http://www.youtube.com/watch?v=CohG31ecYfA
http://www.youtube.com/watch?v=tdCwdfjMqHg _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
marel
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 19:44 Prispevkov: 11 Kraj: celje
|
Objavljeno: Ned Okt 04, 2009 16:51 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni!
Že precej časa prebiram vaša mnenja in nasvete v zvezi z hi-fi in bi želel vaše mnenje na moj izbor, cenovno okrog 1000 evrov.
Soba velika 25 m2, muska: rock, ambient, klasika.
- DENON AVR-1610
- Jamo C 803
v prihodnosti pa še Jamo C60CEN center.
Začetna forma naj bi omogočala tudi povezavo s TV-jem zaradi problemov z DTS zvokom. Mislim, da vemo v čem je težava - rabim pač receiver, obenem, pa bi si želel nekoliko kvalitetnejše slišat musko. Želel bi nekakšen mix med hišnim kinom in HI- FI-jem, brez nešteto zvočnikov in kablov.
DVD player bi ostal - Pioneer DV-410V, pa tud WD HD TV player bo imel pomembno vlogo.
Zdej vas bo večina rekla, da nisem v pravi temi, pa vseeno, morda pa lahko pričakujem kakšen koristen nasvet, kritiko ali pa poduk za prihodnje.
lp,mare |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ck
Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27 Prispevkov: 1681 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Ned Okt 04, 2009 17:27 Naslov sporočila: |
|
|
Če se ne motim, je tole manjši zvočnik, ti pa za sobo 25 m2, potrebuješ malce večjega - prostostoječega. Saj ne da ne bo igralo s c 803, vendar boš potreboval sub (ali dva) za kaj bolj konkretno količino basov. _________________ LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
marel
|
Objavljeno: Ned Okt 04, 2009 18:33 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za odgovor.
Res bi bila dva prostostoječa prava rešitev, vendar imam težavo z postavitvijo, ker imam tv regal od stene do stene in mi jih pred regal ni postaviti. V tem primeru, bi jih lahko postavil edino na regal ob strani tv-ja, vendar mislim, da to ni običajna postavitev, pa kljub temu. Problem bi bila verjetno višina - plus 50 cm.
lp,mare |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igor0203
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33 Prispevkov: 638 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Okt 04, 2009 23:36 Naslov sporočila: |
|
|
Da ne odpiram nove teme... Bi mi lahko kdo priporočal kakšne bookshelf zvočnike v rangu cca. 300€?
Soba je velika 4x2m, poslušam pa takorekoč vse. Od house, trance, hip-hop do Ray Charlesa. Seveda si dam duška tudi ob kakšni referenčni platki.
Nekako sem v oko ujel KEF iQ30, iQ10, Usher S-520, Epos M5, ELS-3... Ni nujno da je iz SLO, lahko je tudi iz tujine, vendar naj ne presega 300€. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Ned Okt 04, 2009 23:40 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Pridi na sejem - bomo postavli sistem, kjer bodo zvočniki približno v tvojem rangu.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igor0203
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33 Prispevkov: 638 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Okt 04, 2009 23:43 Naslov sporočila: |
|
|
Super, pridem.
Me je pa sram, da bi ti pisal za tiste SA905, ker sem ti že tokrat težil glede njih, pa potem nikoli nič...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
marel
|
Objavljeno: Sre Okt 14, 2009 21:48 Naslov sporočila: |
|
|
Ali morda kdo ve, kje bi se dalo pri nas slišat JBL ES30.
lp,mare |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54 Prispevkov: 1241 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Okt 14, 2009 23:19 Naslov sporočila: |
|
|
| marel je napisal/a: | Ali morda kdo ve, kje bi se dalo pri nas slišat JBL ES30.
lp,mare |
Sigurno pr Majdiču (slovenska ekspozitura - e-kaselc firma), cena sitnica, le 98,99 €/kos !  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Goran_82
Pridružen/-a: Pet Jul 2008 21:35 Prispevkov: 79 Kraj: štajerska
|
Objavljeno: Sre Okt 14, 2009 23:53 Naslov sporočila: |
|
|
| marel je napisal/a: | Ali morda kdo ve, kje bi se dalo pri nas slišat JBL ES30.
lp,mare |
Ima jih tudi en BB v Mariboru. Priklopljeni na stereo Yamaho in igrajo zelo fajn. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aljo

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 16:19 Prispevkov: 223
|
Objavljeno: Čet Okt 15, 2009 00:04 Naslov sporočila: |
|
|
Mene prav zanima kako zveni nova serija Dynaudia Excite. Tudi Foucs se nisem poslusal, me je pa prejsnja serija Audience zelo zelo zelo navdusila. Res tak, odlicen zvocnik za moje pojme je bil Audience 52. Sem pa s svojimi B&W 685 tudi kar zadovoljen, je pa res da niso ravno Dynaudio
Ali ima kdo mogoce od INTEKa cenik za Dynaudio zvocnike? Prosim ce bi mi ga posredoval na ZS. Zdaj ko imam eno malo bolj konkretno zalogo moci, bi si morda upal priklopiti tudi kaksne njihove zvocnike s 4 ohmi (mislim da imajo vsi 4 ohme). No, seveda pa je treba prej se predojacevalec menjat, ali pa vse skupaj prodat pa it na Nuforca ali kaksnega drugega primerljivega integrirca, glede na to kako ga nekateri hvalite |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Čet Okt 15, 2009 07:29 Naslov sporočila: |
|
|
| aljo je napisal/a: |
... Ali ima kdo mogoce od INTEKa cenik za Dynaudio zvocnike? Prosim ce bi mi ga posredoval na ZS... |
Jaz sem ravno včeraj prosil INTEK za cenike Audioquest in še neke druge, firm, katere zastopništvo ima in sem jih dobil že čez 20 minut! Tako da...  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bono
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 10:46 Prispevkov: 25 Kraj: ptuj
|
Objavljeno: Čet Okt 15, 2009 08:56 Naslov sporočila: |
|
|
IGOR 0203 pokliči na Ptuj g.Aleša 031 660 951, Agrilia - frs.si
Pri njem lahko dobiš novi model Wharfedale diamond 10.2 za manj kot 300 E,igrajo dobro za ta denar,lahko pa dobiš tudi zvočnike Mission in Quad,se splača poklicat. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aljo

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 16:19 Prispevkov: 223
|
Objavljeno: Čet Okt 15, 2009 13:14 Naslov sporočila: |
|
|
before, sem mu poslal zahtevo za cenik. Bi pa rad malo debatiral o Dynaudiu, ce ima kdo kaksne izkusnje s kaksno drugo serijo kot audience  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
marel
|
Objavljeno: Čet Okt 15, 2009 13:37 Naslov sporočila: |
|
|
| ProJet je napisal/a: | | marel je napisal/a: | Ali morda kdo ve, kje bi se dalo pri nas slišat JBL ES30.
lp,mare |
Sigurno pr Majdiču (slovenska ekspozitura - e-kaselc firma), cena sitnica, le 98,99 €/kos !  |
Ne morem verjet, pri PC Giga je cena 270 eurov po komadu. Res pa je tudi,
da jih po lastnih izkušnjah, ne moreš jemati resno.
lp,mare |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|