Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
rigit84
Pridružen/-a: Tor Nov 2020 22:40 Prispevkov: 2 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Tor Nov 24, 2020 22:49 Naslov sporočila: AV receiver oz. ojačevalec - kaj, da bo gnalo zvočnike |
|
|
Zdravo,
ogledane imam spodnje zvočnike in ker na področju ojačitve nimam dovolj znanja, bi vas prosil za pomoč kateri receiver oz. ojačevalec bi mi priporočali. Niti ne vem natančno sploh kaj potrebujem, predstavljam si, da receiver + ojačevalec, da pokrijem vse kanale. Lepo prosim za smiseln predlog (ne iščem audiofilske rešitve), tako da bodo zvočniki zadostno gnani.
1. 4x sateliti Dali Alteco C-1 (Recommended Amplifier Power [W] 40 - 100 Watt pri 6 ohmih)
2. Center Dali Spektor Vokal (Recommended Amplifier Power [W] 40 - 120 Watt pri 6 ohmih)
3. Sub DALI SUB K-14 F (integrirani ojačevalec Continous IEC Power Output [RMS watt] 450)
Super hvala  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 371 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Dec 08, 2020 21:36 Naslov sporočila: |
|
|
Načeloma bi to moral pognat vsak (delujoč) AV reciever. _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|