Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Slušalke in DAC

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dejan83

Pridružen/-a: Pet Feb 2017 20:23
Kraj: Murska Sobota

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 24, 2017 20:50    Naslov sporočila: Slušalke in DAC Odgovori s citatom

Zanima me ali je smiselno nabavit kak DAC za slušalke HD558. Bo razlika v zvoku očitna ali je samo stran vržen denar, nevem npr. kak Audioquest DragonFly? Posluša se prek tablice.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47
Kraj: Ajdovscina

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 24, 2017 20:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Razlika je ogromna..Poglej še za M2tech daci
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Yahoo Messenger - naslov MSN Messenger - naslov
dejan83

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 26, 2017 18:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Iščem za okrog 100€. Zasledil sem, da se precej omenja FIIO E10K, ima kdo kakšno mnenje? So še kateri boljši DAC v tem cenovnem razredu?
Nazaj na vrh
lespaje

Pridružen/-a: Pet Apr 2014 3:48
Kraj: Portorož

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 27, 2017 00:02    Naslov sporočila: Re: Slušalke in DAC Odgovori s citatom

dejan83 je napisal/a:
Zanima me ali je smiselno nabavit kak DAC za slušalke HD558.

Kateri pa je trenutni izvor? Če je kakšen hi-fi telefon tipa LG-V10 nakup po mojem mnenju sploh ni nujen.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041671297
dejan83

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 27, 2017 00:21    Naslov sporočila: Re: Slušalke in DAC Odgovori s citatom

Samsung T800, tablica.
Nazaj na vrh
lespaje

Pridružen/-a: Pet Apr 2014 3:48
Kraj: Portorož

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 27, 2017 00:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Najbrž nimaš slabe ideje.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041671297
strumf666

Pridružen/-a: Sob Feb 2011 3:14
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 28, 2017 23:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jes uporabljam za izvor nexus 7 (2013) v kombinaciji z http://hifimediy.com/android-dac
in je precejšnja razlika v prid zunanjenga DAC-a; predvidevam, da je vgrajen dac dokaj povprečen. Kako je pri samsungovih tablicah pa ne vem.

edit: poslušam preko ojačevalca in zvočnikov; malo pozno sem videl, da je govora o slušalkah
Nazaj na vrh
dejan83

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 01, 2017 18:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moja tablica nima vgrajenega DAC. Zanima me ali je tablica sploh sposobna pognat Fiio E10k?
Nazaj na vrh
strumf666

Pridružen/-a: Sob Feb 2011 3:14
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 01, 2017 23:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če DAC-a ne bi imela, potem ne bi bilo zvoka Wink
Poglej, če najdeš kak seznam kompatibilnih naprav.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu