| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
bogomir 4051
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42 Prispevkov: 1467 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Nov 06, 2014 15:07 Naslov sporočila: |
|
|
Sem še enkrat pregledal fotke. Tale naš @ nek_do je res navihan fant. Pri Nives je ostril predvsem nam gledalcem bližji del prekrasnega reliefa in ni čudno, da se je rokca mal zatresla.
lpm _________________ miro |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031361550 |
|
 |
gero
Pridružen/-a: Sob Dec 2011 15:03 Prispevkov: 196
|
Objavljeno: Čet Nov 06, 2014 16:08 Naslov sporočila: |
|
|
| leko1 je napisal/a: | Skratka bi bilo potrebno razmislti,koga hvalimo in zakaj.Ni dovolj ,da sam napišeš ČIMBOLJŠI DESIGNER,no ja ,vsaj pravilno je potrebno napisati.
LPM |
Kar se pisave tiče, se vejica daje na koncu besede in nato je presledek, prav tako je presledek za piko.
Paško kabli,.... ne vem nič in tudi nočem vedeti.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1776 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Nov 06, 2014 16:34 Naslov sporočila: |
|
|
...visokotonci so drugi...
| nek_do je napisal/a: |
Rahlo je bila spremenjena tudi sinočna "interier scena". No in kdo bo prvi ugotovil razliko s prejšnjimi?
|  _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LBaudio
Pridružen/-a: Ned Jan 2010 10:25 Prispevkov: 926 Kraj: Ljubljana, SLOVENIJA
|
Objavljeno: Čet Nov 06, 2014 16:56 Naslov sporočila: |
|
|
| nek_do je napisal/a: | | ambasador je napisal/a: | Se mu je zatresla roka ob pogledu na čudoviti sad narave  |
@ambasador komaj čakam na tele fotke. Se zna zgodit, da se bom zatresel cel s compom vred in ne samo rokica.
| ambasador je napisal/a: |
Sedaj se odpravljam, da bi to slikal in objavil/predstavil mojo poslušalnico. |
|
hja, naslednic najbolje da prides s stativom, ziherje ziher _________________ For Fast Moving Concerts
Custom Aeroports
Custom car audio installs
2 X WR setter dBDrag street B - 2005 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Nov 06, 2014 17:34 Naslov sporočila: |
|
|
| fjaka je napisal/a: | ...visokotonci so drugi...
| nek_do je napisal/a: |
Rahlo je bila spremenjena tudi sinočna "interier scena". No in kdo bo prvi ugotovil razliko s prejšnjimi?
|  |
Druga je slika na steni in mislim, da je bila prejšnja od samega začetka. _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bogomir 4051
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42 Prispevkov: 1467 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pon Nov 10, 2014 17:05 Naslov sporočila: |
|
|
Prvo sredo v mesecu sem šel v Vklop zato, ker so to že tradicionalna srečanja v smislu audio kluba. Srečaš stare znance, vedno se nekaj dogaja, muzika je običajno dobra, čeprav vedno preveč na glas. Svoje izdelke je v tem okviru predstavilo že kar veliko ljudi, ki jim je g. Kante prijazno nudil gostoljubje.
V okviru zadnjega srečanja je bilo tudi predavanje g.Paška. Zmotilo me je to, da predavanje ni bilo fokusirano na njegove izdelke, temveč je bilo večino časa govora o klasičnih tehničnih pristopih pri izdelovanju kablov, kar pa nas večina itak že pozna leta ali desetletja. Skratka po tehnični plati "na zahodu nič novega".
Manjkala je tudi fizična predstavitev izdelkov, tako, na ogled in otip. Predvsem pa je manjkala demostracija slušnih razlik med temi kabli in nekaterimi, ki bi lahko veljali za nekakšen benchmark tovrstnih izdelkov. Seveda bi to bilo tako, informativno, za približno oceno za kakšen karakter gre. Natančne odgovore pa bi vsak zainteresirani itak dobil le s priklopom v lastnem sistemu.
Vsaj v dveh temah se v zadnjem času pojavljajo nekakšne prikrite kritike in nezadovoljstva. Jasno, tudi to je sestavni del teme. Ni pa prav, da se kritizira na pamet, na podlagi izkušenj s sejma ali pa mnenj nekoga tretjega. Naj vsak pove dobro ali slabo kritiko tako, da opiše vse okoliščine izkušnje, torej celoten sistem in točno za katere kable je šlo.
Jaz sem v svojem sistemu preizkusil le en zvočniški kabel by Paško, bolj zgodnje generacije. V mojem sistemu se ni obnesel, če sem odkrit, mojemu stalnemu kablu ni segel niti do kolen. Vendar pa to ne pomeni, da se pri kom drugem ne bi obnesel. Mi na kraj pameti ne pride, da bi rekel, da je bil kabel zanič.
lpm _________________ miro |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031361550 |
|
 |
nek_do

|
Objavljeno: Čet Mar 05, 2015 22:17 Naslov sporočila: |
|
|
Sinoči na predvečer dneva čudežev sem po kar nekaj mesecih obiskal trgovino in to ob res pravem času. Avdio klub ob polni luni je bil kar v stilu umirjenega Full Moon Party-ja sicer prvenstveno obarvan predvsem s kitarsko glasbo ter zaključkom s plesnim nastopom. V živo sta igrala dva mlada kitarista iz Zasavja, ki igrata predvsem Makedonsko muziko.
Duo Vuelvo al Sur
ter njuna zvesta spremljevalka
Acoustic Guitar, Ubiq Audio Model One Loudspeakers and Mr.Igor Kante
Prijetni sogovorniki in super družbica mislim da iz Dolenjske.
Za pavzico pa je bil čas za ogled kaj je novega v zgornjem prostoru salona.
Ayon in Harbeth zvočniki
Ob polčasu pa je bil tudi čas za ogled ter ocene na frišno obdelanih gornjih plošč integrirca.
Za take vrste del pa je sigurno pravi mojster Sandi Duboković iz Medvod.
In pričakali smo najprijetnejši del večera ob plesnem nastopu. Še zadnje priprave ter izbor najprimerneše spremljevalne glasbe.
Ter sam nastop
Za zaključek pa pogled na nekaj najlepšega ter brezčasnega v salonu.
 _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

|
Objavljeno: Pon Jun 22, 2015 17:58 Naslov sporočila: |
|
|
Pa smo oziroma bolje rečeno jo bomo v kratkem doživeli še eno "uspešno Slovensko zgodbo". Po velikih peripetijah, prodajah, nakupih ter najemih Dela revij na obzorje prihaja nova revija oziroma bolje rečeno klonirana izdaja revije STOP. In zakaj sploh to pišem v tej rubriki? Zato, ker so tej reviji izbrali ime VKLOP.
Revija Vklop
Ker pa so se fantje pri izbiri imena revije domišljijsko tako "izvrstno potrudili" pa vsaj pri do neke mere prekopiranem logotipu trgovine Vklop za moje pojme niso imeli ravno "srečne roke".
Namreč njihov grafični oblikovalec verjetno ni prav dobro seznanjen s pomenom oziroma simboli v avdio ter video tehniki kot npr. za : vklop, stop in play. Je že tako, da so pred davnimi leti pravilno izbrali simbol pri reviji STOP- to je rdeč kvadrat pa tudi v Vklopu so pravilno izbrali rdeč krog kot Vklop. No mogoče pa tudi oblikovalec ni hotel v celoti prekopirati logotipa ali pa je vse skupaj samo nekakšen "Play." Ker pa moramo pri vsaki stvari razmišljat pozitivno pa razmišljajmo v smeri, da bo vsak, ki je malo bolj domač v avdio-medijskem svetu prvo pomislil, da so Vklopovci začeli izdajat novo revijo.
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
|
Objavljeno: Sre Jul 01, 2015 23:40 Naslov sporočila: |
|
|
zadnja prva sreda v mesecu in konec sezone...audio klub kot vedno na nivoju....gospod Kantetični se je potrudil kot zmeraj...tako kot njegovi prijatelji...
....
...
...
...
 _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
classicaudio
Pridružen/-a: Tor Feb 2009 16:00 Prispevkov: 72 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Nov 03, 2015 22:28 Naslov sporočila: Sreda |
|
|
[quote="fjaka"]zadnja prva sreda v mesecu in konec sezone...audio klub kot vedno na nivoju....gospod Kantetični se je potrudil kot zmeraj...tako kot njegovi prijatelji...
Ali se jutri kaj dogaja v Vklopu? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ReturnToForever

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:47 Prispevkov: 240 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Apr 07, 2016 13:16 Naslov sporočila: Devialet - Phantom v Vklopu |
|
|
Mala jajčka, velika muda....
Eni pravijo, da je to vse kar rabite...zdaj ni več razloga, da jim verjamete zgolj na besedo. Devialet - Phantom na ogled in prisluh v Vklopu. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Apr 10, 2016 19:32 Naslov sporočila: |
|
|
| Tole pa bom šel pogledat, hvala. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40 Prispevkov: 418 Kraj: M.Sobota
|
Objavljeno: Čet Avg 25, 2016 11:37 Naslov sporočila: |
|
|
Že 3 dni probam priklicat Vklop na vse možne številke pa ni odziva.
A kdo kaj ve? Delajo - ne delajo - dopust - odklop ...
lp _________________ Greetings from The Humungus! The Lord Humungus! The Warrior of the Wasteland! The Ayatollah of Rock and Rolla! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

|
Objavljeno: Čet Sep 08, 2016 10:46 Naslov sporočila: |
|
|
Po videnem in slišanem izgleda, da bi bil pravi odgovor na gornje vprašanje: delajo.
Sinočnja Kantetična avdio seansa ob prisotnosti večine glavnih igralcev ter tudi statistov je bila prvenstveno namenjena predstavitvi Ubiqovega novega izdelka "vse v enem."
Ubiq U integrated DAC & AMP
Ter menjava faze
Kot ponavadi pa umirjeno poslušanje in debatiranje v zgornji poslušalnici
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|