Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Marantz

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
fotko

Pridružen/-a: Čet Sep 2011 6:41
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 05, 2015 19:11    Naslov sporočila: Marantz Odgovori s citatom

Zdravo!
V zadnjem času sem se čisto "spreobrnil" in odšel povsem (spet nazaj) v stereo smer. Uspelo mi je dobiti kar nekaj Marantzove opreme (receiver 2226 (na ebayu licitiram še za enega - MR 1150), kasetofon Model 1820mk2 in CD predvajalnik PMD-302 Professional). A, ker gre za starejšo opremo, je pri vsakem od aparatov še kaj za poštimat! Morda kdo lahko svetuje kam oz. na koga se obrniti za, bolj ali manj, vintage Marantzovo opremo?
Hvala v naprej!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Bojan65

Pridružen/-a: Sob Feb 2014 19:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 05, 2015 23:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljen!

Ga ni boljšega mojstra za vintage Marantze od Mojstra Miloša Rakiča, ki je dosegljiv na telefon 041 504 543.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041 761 731
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 05, 2015 23:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

S kod pa je ta gospod? Hvala. lp, d.
mišolin

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 05, 2015 23:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ljubljana in jaz se tudi podpišem pod zgoraj navedeno. Vedno mi je vse super porihtal pa je bilo že marsikaj pri njem v delu.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu