Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Zanimivi koncerti
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 54, 55, 56  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 30, 2012 12:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prav je, da se omeni letos prvič organiziran FESTIVAL OBZIDJA. Festival pa naj bi postal tradicionalen in organiziran vsako leto. Glede na odziv, kvaliteto nastopajočih glasbenikov in ne nazadnje na sam obisk verjamem, da bo temu tako.

Koncertni prostor je vpet v samo mestno obzidje, na njem pa so vidna tudi slikarska dela mladih avtorjev iz obale.

Včerajšnji tretji koncertni večer so nastopili Špičikuc orchestra. Že renomirani mladi glasbeno izobraženi glasbeniki večina iz obale. Nekaj jih je tudi samoukih z veliko glasbenega talenta in znanja. Njihove prve korake v letu 2000 je spremljala tudi Neža Buh-Neisha. V zadnjem času pa za strokovno delo skrbi Gordana Buh. Mladih glasbenikov je 19 izvajajo pa Jazz, Funk, Pop muziko. Moje mnenje fantje in dekleta so super.

Gordana Buh dirigentka

Pihalna sekcija trobente in pozavne

Pihalna sekcija saxi in flavtistka Mateja Forte

Ritem sekcija

Maya vokalistka in Letela bom

Leja Romana Zupančič vokal

Tadej Špeh vokal in tolkala

Tadej, Leja in Maya skupaj

JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 13, 2012 11:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V četrtek v Ravnah, včeraj v Cerknem in danes v Mariboru:

http://www.maribor2012.eu/nc/dogodek/prikaz/3215757/

en mičken delček koncerta iz Cerkna danes na Multimedia sejmu ...
fuego

Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 20:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiomaniac je napisal/a:
Alo rockerji ! Twisted Evil

Kdo gre v četrtek na koncert !? Wink

Vtisi !? Twisted Evil

Očitno sem jaz edini, ki se mi je zdel nastop Nazareth totalno zanič. Zvok kitare kričeč, kitarist padal iz ritma, kričeče petje. Ne vem, če sem že kdaj slišal kaj slabšega. Wishbone Ash pa kapo dol, zvok fenomenalen, izbor komadov tudi, Andy poje odlično, bend uigran. Če bi bilo obratno in bi bili Nazareth prvi bi šel verjetno že kar na začetku domov.
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2012 20:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fuego je napisal/a:
Alo rockerji ! Twisted Evil

Kdo gre v četrtek na koncert !? Wink

Vtisi !? Twisted Evil

Očitno sem jaz edini, ki se mi je zdel nastop Nazareth totalno zanič. Zvok kitare kričeč, kitarist padal iz ritma, kričeče petje. Ne vem, če sem že kdaj slišal kaj slabšega. Wishbone Ash pa kapo dol, zvok fenomenalen, izbor komadov tudi, Andy poje odlično, bend uigran. Če bi bilo obratno in bi bili Nazareth prvi bi šel verjetno že kar na začetku domov.

Kako edini !? Shocked A tole ni dovolj sarkastično !? Twisted Evil

ma_coule je napisal/a:

Vtisi !?

WBA v polnem sijaju (še katera klasika ne bi škodila), N nekoliko zmatrano (kar pa niti ni čudno... )
ZZ & FF

Bi se kar strinjal s teboj, da ... edino, ''zmatrano'' je za včerajšnji nastop N kar preveč nežno !
benz220d

Pridružen/-a: Čet Jul 2012 20:37

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 18, 2012 09:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

harfa&jazz zanimiva kombinacija

http://www.mc-celje.si/sl/festival_neformalnega_ucenja_MCC_Uci/Ana_Zeleznik___harfa_in_jazz_/
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fuego

Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 18, 2012 13:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sliši se zanimivo. Kolk enih let šolanja, potem pa nekateri mislijo, da se da it kar na X Factor pa zmagat?
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 19, 2012 20:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danes petek 19.10.2012 ob 22.25 (v živo)

NEOMI

v oddaji IZSTEKANI, Val 202,

V torek 23.10.2012 pa v klubu CD !

http://www.youtube.com/watch?v=X2KjDA_FUMw&feature=player_embedded

Very Happy
JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 25, 2012 14:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Od danes do nedelje je v Krminu 15 edicija(zamudil sem samo prvo) Jazz&Wine festivala
http://www.controtempo.org/dinamic/pages/main/index.php?section=eventi&evct_id=94
med znanimi nastopajočimi(recimo "zvezdami") so BILL EVANS, RAY ANDERSON-MARTY EHRLICH,MANU KATCHÉ ,HENRI TEXIER in JOE JACKSON.
Med manj zvezdniškimi obrazi pa bodo (nastopali bodo pri vinarjih in vinotekah) : SATOKO FUJII-NATSUKI TAMURA, KARLHEINZ MIKLIN , ENVER IZMAYLOV , GAETANO LIGUORI in CHRISTIAN LILLINGER-TOBIAS DELIUS.

Snemam vse koncerte, nekaj se jih bo dalo slišati na RAI3. Se vidimo?

benz220d

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 30, 2012 18:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

če koga zanima 21.11 v naši firmi organiziramo kitarsko kliniko oz. delavnico z Vlatko Stefanovskim http://www.vlatkostefanovski.com.mk/ , kjer po potem tudi njegov nastop...glede na to, da gre za vrhunskega glasbenika in da bo zadeva brezplačna se Vam splača zadevo pogledat, točno lokacijo in čas javim, datum si pa že lahko rezervirate Wink ...
Nazaj na vrh
JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 11, 2012 22:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V soboto sem v avstrijskem mestecu(vasi) na meji z Madžarsko snemal koncertni večer z Alexandrom von Schlippenbachom(v prvem delu klavirski solo, v drugem delu pa duet z bobnarjem Emil Grosom). Alexandrov solo sem poslušal drugič(prvič v Ulrichsbergu 2005 na Kaleidophonu s katerega je tudi nastala fotka, ki jo ima Alexander na svoji strani: http://www.avschlippenbach.com/ (pod biografija). Nepozabno je posneti koncert in preživeti večer in naslednji dopoldan z veliko legendo, ki jo občudujem že desetletja Smile

Na temle videu http://www.youtube.com/watch?v=6FjMSW-dBiA se lahko vidi in sliši del Alexandrovega koncerta v Ulrichsbergu(2005), na katerem je nastala zgoraj omenjena fotka. Moja glava je tista v prvi vrsti pred klavirjem, rezultat pa je:

Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 13, 2012 15:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Špilov plan obveznosti do konca leta..

Twisted Evil

Nazaj na vrh
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29
Kraj: Ljubljana-Vic

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 13, 2012 20:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Špilferderber je napisal/a:
Špilov plan obveznosti do konca leta..

Twisted Evil

Ow yeeeah Twisted Evil .......na motothead-e mam tud jst plan it Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
benz220d

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 14, 2012 21:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

če koga zanima...verjetno Stefanovskega ni potrebno posebaj predstavljati ima sigurno vsak kak njegov komad za referenco...

ogled je brezplačen, če koga še kaj zanima mi lahko da na ZS z njim bo možno tudi poklepetati in dati kak CD v podpis...igrati začne ob 20ih...

LP
Nazaj na vrh
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 15, 2012 16:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ali je bil kdo včeraj na Godspeedih ... !? Wink
freerider

Pridružen/-a: Čet Avg 2010 19:22
Kraj: si

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 15, 2012 18:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem bil na Dirty Three. Ali to šteje? Very Happy
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 54, 55, 56  Naslednja
Stran 30 od 56

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu