| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Sep 30, 2012 12:25 Naslov sporočila: |
|
|
Prav je, da se omeni letos prvič organiziran FESTIVAL OBZIDJA. Festival pa naj bi postal tradicionalen in organiziran vsako leto. Glede na odziv, kvaliteto nastopajočih glasbenikov in ne nazadnje na sam obisk verjamem, da bo temu tako.
Koncertni prostor je vpet v samo mestno obzidje, na njem pa so vidna tudi slikarska dela mladih avtorjev iz obale.
Včerajšnji tretji koncertni večer so nastopili Špičikuc orchestra. Že renomirani mladi glasbeno izobraženi glasbeniki večina iz obale. Nekaj jih je tudi samoukih z veliko glasbenega talenta in znanja. Njihove prve korake v letu 2000 je spremljala tudi Neža Buh-Neisha. V zadnjem času pa za strokovno delo skrbi Gordana Buh. Mladih glasbenikov je 19 izvajajo pa Jazz, Funk, Pop muziko. Moje mnenje fantje in dekleta so super.
Gordana Buh dirigentka
Pihalna sekcija trobente in pozavne
Pihalna sekcija saxi in flavtistka Mateja Forte
Ritem sekcija
Maya vokalistka in Letela bom
Leja Romana Zupančič vokal
Tadej Špeh vokal in tolkala
Tadej, Leja in Maya skupaj
 _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Sob Okt 13, 2012 11:22 Naslov sporočila: |
|
|
V četrtek v Ravnah, včeraj v Cerknem in danes v Mariboru:
http://www.maribor2012.eu/nc/dogodek/prikaz/3215757/
en mičken delček koncerta iz Cerkna danes na Multimedia sejmu ... _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19 Prispevkov: 1027 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Ned Okt 14, 2012 20:05 Naslov sporočila: |
|
|
| audiomaniac je napisal/a: | | audiomaniac je napisal/a: | Alo rockerji !
Kdo gre v četrtek na koncert !?  |
Vtisi !?  |
Očitno sem jaz edini, ki se mi je zdel nastop Nazareth totalno zanič. Zvok kitare kričeč, kitarist padal iz ritma, kričeče petje. Ne vem, če sem že kdaj slišal kaj slabšega. Wishbone Ash pa kapo dol, zvok fenomenalen, izbor komadov tudi, Andy poje odlično, bend uigran. Če bi bilo obratno in bi bili Nazareth prvi bi šel verjetno že kar na začetku domov. _________________ Popravljam vse vrste PC-jev, notesnikov.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Ned Okt 14, 2012 20:11 Naslov sporočila: |
|
|
| fuego je napisal/a: | | audiomaniac je napisal/a: | | audiomaniac je napisal/a: | Alo rockerji !
Kdo gre v četrtek na koncert !?  |
Vtisi !?  |
Očitno sem jaz edini, ki se mi je zdel nastop Nazareth totalno zanič. Zvok kitare kričeč, kitarist padal iz ritma, kričeče petje. Ne vem, če sem že kdaj slišal kaj slabšega. Wishbone Ash pa kapo dol, zvok fenomenalen, izbor komadov tudi, Andy poje odlično, bend uigran. Če bi bilo obratno in bi bili Nazareth prvi bi šel verjetno že kar na začetku domov. |
Kako edini !? A tole ni dovolj sarkastično !?
ma_coule je napisal/a:
audiomaniac je napisal/a:
Vtisi !?
WBA v polnem sijaju (še katera klasika ne bi škodila), N nekoliko zmatrano (kar pa niti ni čudno... )
ZZ & FF
Bi se kar strinjal s teboj, da ... edino, ''zmatrano'' je za včerajšnji nastop N kar preveč nežno ! _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
benz220d
Pridružen/-a: Čet Jul 2012 20:37 Prispevkov: 237 Kraj: Celje
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19 Prispevkov: 1027 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Čet Okt 18, 2012 13:11 Naslov sporočila: |
|
|
Sliši se zanimivo. Kolk enih let šolanja, potem pa nekateri mislijo, da se da it kar na X Factor pa zmagat? _________________ Popravljam vse vrste PC-jev, notesnikov.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Čet Okt 25, 2012 14:20 Naslov sporočila: |
|
|
Od danes do nedelje je v Krminu 15 edicija(zamudil sem samo prvo) Jazz&Wine festivala
http://www.controtempo.org/dinamic/pages/main/index.php?section=eventi&evct_id=94
med znanimi nastopajočimi(recimo "zvezdami") so BILL EVANS, RAY ANDERSON-MARTY EHRLICH,MANU KATCHÉ ,HENRI TEXIER in JOE JACKSON.
Med manj zvezdniškimi obrazi pa bodo (nastopali bodo pri vinarjih in vinotekah) : SATOKO FUJII-NATSUKI TAMURA, KARLHEINZ MIKLIN , ENVER IZMAYLOV , GAETANO LIGUORI in CHRISTIAN LILLINGER-TOBIAS DELIUS.
Snemam vse koncerte, nekaj se jih bo dalo slišati na RAI3. Se vidimo?
 _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
benz220d
|
Objavljeno: Tor Okt 30, 2012 18:54 Naslov sporočila: |
|
|
če koga zanima 21.11 v naši firmi organiziramo kitarsko kliniko oz. delavnico z Vlatko Stefanovskim http://www.vlatkostefanovski.com.mk/ , kjer po potem tudi njegov nastop...glede na to, da gre za vrhunskega glasbenika in da bo zadeva brezplačna se Vam splača zadevo pogledat, točno lokacijo in čas javim, datum si pa že lahko rezervirate ... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Ned Nov 11, 2012 22:57 Naslov sporočila: |
|
|
V soboto sem v avstrijskem mestecu(vasi) na meji z Madžarsko snemal koncertni večer z Alexandrom von Schlippenbachom(v prvem delu klavirski solo, v drugem delu pa duet z bobnarjem Emil Grosom). Alexandrov solo sem poslušal drugič(prvič v Ulrichsbergu 2005 na Kaleidophonu s katerega je tudi nastala fotka, ki jo ima Alexander na svoji strani: http://www.avschlippenbach.com/ (pod biografija). Nepozabno je posneti koncert in preživeti večer in naslednji dopoldan z veliko legendo, ki jo občudujem že desetletja
Na temle videu http://www.youtube.com/watch?v=6FjMSW-dBiA se lahko vidi in sliši del Alexandrovega koncerta v Ulrichsbergu(2005), na katerem je nastala zgoraj omenjena fotka. Moja glava je tista v prvi vrsti pred klavirjem, rezultat pa je:
 _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2012 15:08 Naslov sporočila: |
|
|
Špilov plan obveznosti do konca leta..
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29 Prispevkov: 310 Kraj: Ljubljana-Vic
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2012 20:07 Naslov sporočila: |
|
|
| Špilferderber je napisal/a: | Špilov plan obveznosti do konca leta..
 |
Ow yeeeah .......na motothead-e mam tud jst plan it  _________________ Please visit my web site !
Home Page:
Zigy's Home Page |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
benz220d
|
Objavljeno: Sre Nov 14, 2012 21:01 Naslov sporočila: |
|
|
če koga zanima...verjetno Stefanovskega ni potrebno posebaj predstavljati ima sigurno vsak kak njegov komad za referenco...
ogled je brezplačen, če koga še kaj zanima mi lahko da na ZS z njim bo možno tudi poklepetati in dati kak CD v podpis...igrati začne ob 20ih...
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Nov 15, 2012 16:19 Naslov sporočila: |
|
|
Ali je bil kdo včeraj na Godspeedih ... !?  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
freerider
Pridružen/-a: Čet Avg 2010 19:22 Prispevkov: 32 Kraj: si
|
Objavljeno: Čet Nov 15, 2012 18:11 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem bil na Dirty Three. Ali to šteje?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|