Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

ATC
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5 ... 30, 31, 32  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HIGH-END AUDIO
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 14, 2012 16:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trancedeejay je napisal/a:
Glede na pisanje o ATC na Audio Kontakt-u so se v Inteku odločili, da bo najbolje, da se sami prepričate kaj drži in kaj ne, tako da v kratkem pričakujte obvestilo o novem "HI-FI dogodku".
Have a nice Day

Matt

No vidite, pa naj še kdo reče da debate na forumu niso plodne. Laughing

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DOLAR

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03
Kraj: bUNGA bUNGA

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 23, 2012 13:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A gre kdo pogledat?
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 24, 2012 21:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Verjetno se bom jaz oglasil. Predvsem zaradi CD in SACD-jev.

Če bi še koga zanimalo, več info tukaj
Have a nice Day

Matt
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 24, 2012 21:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz imam jutri dopust in par opravkov... če bom v normalnem času končal, se tudi jaz oglasim ! Cool
aferci

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 19:23
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 24, 2012 23:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem bil pri Daretu takoj, ko je nabavil največje aktivne ATCje. Pravi, da za svojo dušo. Moram reči, da bi tudi moji pasali, pa čeprav še takrat, ko sem jih poslušal jaz, niso bili uigrani.

Priporočam, takih zvočnikov nimaš prilike slišati vsaki dan.
DOLAR

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 25, 2012 15:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem skočil samo malo na ogled med malico. Dobro tole špila ni kaj.
Nazaj na vrh
ck

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 26, 2012 13:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prišel, malo poslušal in odšel.

Zaradi pomanjkanja časa sem poslušal samo TAVELIKE ATCje.

Ker so igrali v vsaj 3x premajhni sobi so bili zelo glasni (preglasni), če si hotel slišati odlično dinamiko, ki jo nudijo. Ob primerni glasnosti je bilo vse skupaj še vedno dobro ampak...
Soba je dokaj akustično urejena, zato je bilo zaznati samo malo njenega vpliva na zvok, seveda pa spodnja oktava (ki jo je 12 inčni zvočnik sposoben reproducirati), zaradi majhnosti sobe ni zvenela tako, kakor bi v veliki sobi.

Zvoku je v višjih basih manjkalo tudi malo topline za moja ušesa. V istem prostoru sem poslušal že Dynaudo Focus 360 z večjim zadovoljstvom, res pa je, da ga ATCji prekašajo po dinamiki in večji nevtralnosti v srednjih (in 3 x ceni - ajde 2x če prištejemo dober močnostni ojačevalec). Zaradi korektnosti moram še napisati, da je takrat Focuse poganjal Musical Fydelity M3i (2x75 W / 8 Ohm). Če bi jih njegov vsaj 2x močnejši brat, bi bila dinamika Focusov verjetno večja.
Visoki toni pri Dynaudiu so bili (po spominu) bolj svilnati (božajoči, mehkejši,....). Kateri visoki so bili bolj nevtralni ne morem reči, ker sem poslušal premalo časa (in primernih skladb), da bi podal resnejše mnenje.

Vsekakor vredno ponovnega poslušanja v večjem prostoru.
DOLAR

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 29, 2012 15:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

So ti dali za poslušat Time? Tam se hitro opazi, da resolucija Atc vs Dynaudio Focus ni primerljiva.
Nazaj na vrh
DOLAR

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 04, 2012 14:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Materhorn, se mi je zdelo, da je kar nekaj obiskovalcev, komentarja po z izjemo ck nobenega.
Nazaj na vrh
ck

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 04, 2012 15:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DOLAR

Šele sedajle sem opazil, da si me še nekaj spraševal.

Ne (žal) nisem poslušal Time.

Glede na kratek čas poslušanja in na to, da je preteklo kar nekaj časa od poslušanja Focusov, bi o razliki v resoluciji težko kaj konkretnega napisal.
Zuluf

Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46
Kraj: bunga bunga

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 21, 2014 13:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Atc je pred kratkim praznoval 40 let. Tole je poseben dizajn, ki je prišel ven ob tej priložnosti Smile
Pravijo, da je v živo bolje kot na slikah. Močno upam Smile

Če je kdo zdaj mogoče že slišal ta nove tweeterje v Muenchenu, so komentarji dobrodošli

lp
Nazaj na vrh
Zuluf

Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46
Kraj: bunga bunga

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 01, 2014 09:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Čestitke Inteku da je pripeljal Atc-jevce na tako majhen trg Mr. Green
Nazaj na vrh
nomad

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 14:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 01, 2014 12:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vse, ki si želijo mnenje ustvariti predvsem na podlagi slušne izkušnje in ne na podlagi predsodkov (na žalost je teh slednjih precej več - dovolj je pogledati samo prejšnje poste na tej temi) vabim na prezentacijo sistema ATC + ELECTROCOMPANIET + RESOLUTION AUDIO + SHUNYATA v trgovini Intek v petek 3.10. (12.00h-19.00h), soboto 4.10. (10.00h-19.00h) in nedeljo 5.10. (10.00h-17.00h).

Gost avdiofilske delavnice bo BEN LILLY, vodja razvojno raziskovalnega oddelka pri ATC, V petek 3.10. ob 17.00 in soboto. 4.10. ob 12.00 in 17.00 uri bo predstavil zgodovino, delovanje in filozofijo podjetja ATC. Za dodatna vprašanja bo na voljo prva dva dni avdiofilske delavnice.
Tisti, ki boste prišli na poslušanje, vabljeni tudi da napišete svoje menje na tej temi - tako bodo debate osnovane na realnih slušnih izkušnjah in ne na pametnjačenju na suho. Poslušali pa bomo čisto nove ATC SCM 100 SL AT z novimi visokotonci in Anniversary ampi.
Nazaj na vrh
ZZBOY

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 21:48
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 01, 2014 14:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kje točno (naslov) in kolk je to daleč od M hotela (HI-FI sejma) in kako je s parkiranjem? lp, ik
Nazaj na vrh
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 01, 2014 15:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Naslov je Intek, Njegoševa 23, LJ. Parkiranje je vse naokrog po ulicah, ali pa na parkiriscu pri zelezniski postaji. Od M-hotela je to od oka 2km do 3km.

Mapa klik.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HIGH-END AUDIO Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5 ... 30, 31, 32  Naslednja
Stran 4 od 32

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu