Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Predstavitev SoulSonic zvočnikov
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 22, 23, 24  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
zvocnik

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 22:12
Kraj: Piran

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 26, 2011 01:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ajka je napisal/a:
LP

Takoj ko je zvočnik namenjen trgu je potrebno "povleči iz rokava" kompromise .
Upoštevat je potrebno, da bo zvočnik igral v nešteto različnih prostorih in sistemih. Če pa ima zvočnik še specifičen način delovanja pa je faktor neprilagodljivosti še veliko večji. Laboratorijski izdelek je eno, pot do resnega izdelka za trg je pa ponavadi še zelo trnova. In ravno tukaj se ponavadi zatakne ne glede na "laboratorijske izvide o kvaliteti" ... ...

Ne verjamem, da ima kateri koli HighEnd izdelek 100% prilagodljivost na vsekakrsen prostor, saj se take komponente nikoli, prav nikoli ne postavjajo kamorkoli, ker se vsak lastnik zaveda kako pomemben je prostor in sestav, da bo izvlekel zeljeno iz 'predvsem' zvocnikov.

Pri Hi-Fi-ju se sklepjo kompromisi, ker gre za relativno 'masovno' proizvodnjo.

To najbrz ze ves...

Lp
Truth is not beauty
Beauty is not love
Love is not music
Music is the best !

FZ
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041 737 410
Linear

Pridružen/-a: Čet Jun 2011 16:08
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 26, 2011 08:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Glede na dejstvo, da je ta tema za konstruktorja hkrati propagandno sporočilo za njegove izdelke, bi pričakoval, da na vprašanje o ceni izdelka dobim odgovor od prodajalca produkta.
Me pa zanima, ali bi kdo izmed tistih forumašev, ki smatrajo, da ta proizvod opravičuje svojo visoko ceno, v dejanjih tudi res kdaj plačal 30.000 EUR za izdelek, ki se ni uveljavljen.
V tem rangu cen, oziroma pod to ceno dobimo JM labe Utopie, Wilson Audio in mnogo kakovostnih priznanih firm. Njihov proračun za marketing znaša več kot 150.000 EUR na letni ravni, potem so tu še stroški dela, stroški zaposlenih, investicijski stroški v osnovna sredststva, nepremicnine, stroški distributerjev, stroški garancije izdelka in še in še je izdatkov.
Za uveljavitev na trgu je vrhunski zvok izdelka le izpolnitev prvega pogoja, na podlagi katerega se prične strategija trženja, za katero pa so v današnjem času na avdio sceni potrebna mnogo večja sredstva, kot pred leti. Tudi, ko izdelek na high end trgu uspe (torej se prodaja za visoko ceno), je za obstoj blagovne znamke potrebno razvijati nove, še boljše produkte in dalje vsako leto vlagati sredstva v propagando. Globalizacija in krute kapitalisticne norme prevladujejo na highend področju z enako mero in nič ni prizanešeno.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 26, 2011 08:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

In da bi lahko konstrukter zagotovil vse kar si naštel v zadnjem odstavku bi po tvoje morali zvočniki stati koliko?
Dobra stvar mora nekaj stati, da lahko kupec pričakuje support in razvoj. Iz nič ni nič...
Wilson in podobne pa svojo ceno uveljavljajo predvsem z marketingom in plačevanjem reviewerjev je to delo v korist kupca? To zame nima nič skupnega z audio "duhom".
Cene gredo v nebo zato, da cela veriga služi, kaj pa kvaliteta?
Če verjameš ali ne veliko lažje je prodajati zvočnike v segmentu +50.000 eur kot pa - 10.000 pa če verjameš ali ne.
Live and let live.
Nazaj na vrh
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 26, 2011 09:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

berni je napisal/a:
Wilson in podobne pa svojo ceno uveljavljajo predvsem z marketingom in plačevanjem reviewerjev je to delo v korist kupca? To zame nima nič skupnega z audio "duhom".

Tudi Miro v svojo ceno vračuna razvoj, pa predstavitev v LV ... Mogoče danes manj, če pa bo "bolj slaven" ...Zato, kupite danes .... seveda, če vam je všeč in dovolj zaupate svoji slušni presoji (brez namigovanj revierjev) Wink
Linear

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 26, 2011 09:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

berni je napisal/a:
In da bi lahko konstrukter zagotovil vse kar si naštel v zadnjem odstavku bi po tvoje morali zvočniki stati koliko?
Dobra stvar mora nekaj stati, da lahko kupec pričakuje support in razvoj. Iz nič ni nič...
Če verjameš ali ne veliko lažje je prodajati zvočnike v segmentu +50.000 eur kot pa - 10.000 pa če verjameš ali ne.

Sploh ne razumeš dejstev in ekonomije, ki je naravni človeški proces; Firme, ki so pričele kot "garažni bend" in uspele, so lahko danes samo še redka izjema, pred leti pa je to bilo mogoče, poglej samo primer:
Usher je v svojo proizvodnjo vlagal več let velika sredstva in vse do lani so delali zgubo. In ta firma bo najbrž obstala in v prihodnje delala z dodano vrednostjo. Vse rizike in vlaganja je prevzela nase družba, ki je investirala in od tega je profitiral kupec, ke je dobil v zameno varnost nakupa, saj bo kupil priznano blagovno znamko. Pa da ne bo pomote, vsekakor je to kakovosten izdelek.
Danes ni dovolj "one man band" oziroma oseba, ki ima entuziazem in znanje za ustvaritev produkta. Za to so potrebna še ostala znanja, izkušnje in poznavanje trga, ter seveda velika sredstva.
Tvoje diskusije in stališča bodo imela pomen in veljavo takoj, ko boš prodal svoje 20ke in kupil SoulSonice za 30.000 EUR, ali pa recimo 20.000 EUR, ma čakaj, recimo ajde za "samo" 15.000 EUR.
Sem pa na tujem priznanem forumu, kjer si prav tako prijavljen kot Berni, prebral, da nisi v celoti zadovoljen z njimi, in ti jih bo tvoj prijatelj konstrukter Soul... (tako si napisal) potrimal, oziroma nastavil kretnico. Zato res ne vem, zakaj bi popravljala magnepane, in raje ne kupiš Soulsonic.
Nazaj na vrh
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 26, 2011 09:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jest nebi o ceni,me pa zanima kako je mogoče da zvočnik ni zaprt na zadnjem delu,torej je pritrjen kot bi ga držal v roki ! Kakšna je to tegnologija ali je zvočnik kaj drugačen al zaradi števila in velikosti zvočnikov pol pride do basov al kako je to ?
Nazaj na vrh
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 26, 2011 09:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Linear je napisal/a:
Glede na dejstvo, da je ta tema za konstruktorja hkrati propagandno sporočilo za njegove izdelke, bi pričakoval, da na vprašanje o ceni izdelka dobim odgovor od prodajalca produkta...

Pa ja ne misliš, da konstruktor vsekozi čaka kdaj bo kdo napisal kaj v to temo in ti takoj odgovoril !? Shocked
Sicer pa, če se prav spomnim so bile cene že omenjene nekje v temah sejmov ali ... !? Malo pobrskaj, a ne !? Wink

Ali pa pošlji ZS na njegov nickname: boombox !
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 26, 2011 10:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Linear je napisal/a:
berni je napisal/a:

Sploh ne razumeš dejstev in ekonomije, ki je naravni človeški proces; Firme, ki so pričele kot "garažni bend" in uspele, so lahko danes samo še redka izjema, pred leti pa je to bilo mogoče, poglej samo primer:
Usher je v svojo proizvodnjo vlagal več let velika sredstva in vse do lani so delali zgubo. In ta firma bo najbrž obstala in v prihodnje delala z dodano vrednostjo. Vse rizike in vlaganja je prevzela nase družba, ki je investirala in od tega je profitiral kupec, ke je dobil v zameno varnost nakupa, saj bo kupil priznano blagovno znamko. Pa da ne bo pomote, vsekakor je to kakovosten izdelek.
Danes ni dovolj "one man band" oziroma oseba, ki ima entuziazem in znanje za ustvaritev produkta. Za to so potrebna še ostala znanja, izkušnje in poznavanje trga, ter seveda velika sredstva.
Tvoje diskusije in stališča bodo imela pomen in veljavo takoj, ko boš prodal svoje 20ke in kupil SoulSonice za 30.000 EUR, ali pa recimo 20.000 EUR, ma čakaj, recimo ajde za "samo" 15.000 EUR.
Sem pa na tujem priznanem forumu, kjer si prav tako prijavljen kot Berni, prebral, da nisi v celoti zadovoljen z njimi, in ti jih bo tvoj prijatelj konstrukter Soul... (tako si napisal) potrimal, oziroma nastavil kretnico. Zato res ne vem, zakaj bi popravljala magnepane, in raje ne kupiš Soulsonic.

Ekonomijo mislim da še kar razumem, ker sam vodim majhno družinsko podjetje že skoraj 20 let. In ravno to ni nikdar podleglo "ekonomskim" prijemom slovenskih ekonomistov, zato je tudi ves čas delovalo + in tudi v težkih časih uspešno. Ni in niti ni bil namen biti znan kot Wilson. Je pa fajn, da te poznajo kot "garažnega", ki te tudi ta veliki obrajtajo, poznajo ali celo vprašajo za nasvet.
Eno je strokovni pristop, drugo je striktno ekonomski. In meni gre ves ta ekonomski shit na k..c, ker zaradi njega veliko ljudi nima dela, ne dobi plačano, razvojniki ne morejo delati kar znajo, uporabniki pa dobivamo vedno slabšo kvaliteto robe.
Tvoj ekonomski pristop požre ogromno denarja, ki bi šel drugače v razvoj, zdaj pa gre za 1001 stvar, ki s produktom nima neposredne veze.

Hočeš dober zvočnik ali ekonomski element?

Jaz imam 20.1, kaj naj zdaj še 30k eur dodatno dam za druge, žal imam tudi jaz limite, tako ekonomske kot moralne.
Če bi jih pa zaupal Miro-tu za dodelavo pa sem očitno pokazal da njegovemu pristopu zaupam. Bi pa kupil še ene IMPULS-e, če bi imel še eno hišo, dobitek na lotu in bi žena dovolila.
Ti imaš doma USHER-je, ki jih zastopaš in tam ves pristop štima?
Kolegu, ki si ravno sestavlja sistem nisem svetoval MG(tudi ga nisem mislil posiliti z nakupom mojih) ampak sem mu svetoval to kar bi v danem trenutku naredil jaz. Wink
In JAZZ je pravilno ugotovil...
Kdo je poznal Jim Winey-a, ko je v garaži lepil mylar? Kdo je kupil od njega? Zakaj so še sedaj na sceni? Ekonomsko gledano se slabo obnašajo, ker zelo malo dajo na te fore, na uradni strani nimajo niti emaila... pa vseeno obstajajo že več kot 40 let..
Kdo je kupil prvi izpuh od Akrapoviča, prvo letalo od Pipistrela ali prvi izdelek od Ese lab?
Mogoče se pa drugi prodajalci bojijo oz bojite konkurence iz garaže.
Live and let live.

Nazadnje urejal/a berni Ned Jun 26, 2011 14:08; skupaj popravljeno 3 krat
Nazaj na vrh
boombox

Pridružen/-a: Tor Nov 2008 16:28
Kraj: Brezno

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 26, 2011 10:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Citiram:
Kdo je poznal Jim Winey-a, ko je v garaži lepil mylar? Kdo je kupil od njega? Zakaj so še sedaj na sceni?

Točno.
Kje bi bile danes vse te renomirane firme, če na začetku, ko so bile še anonimne, ne bi bilo kupcev, ki so zaupali zgolj v kvaliteto njihovih proizvodov?
Ali so vse te firme tukaj že od kristusovih časov?

Linear, kaj v bistvu tebe bolj zanima, ekonomski pristop moje firme ali moj izdelek in ali govoriš s pozicije potencijalnega kupca ali zgolj iz veselja do izražanja predsodkov proti domačim firmam? Ali v tem oziru nimaš nobenih slovenskih proizvodov doma, ješ zgolj tujo hrano in razmišljaš, da bi se preselil v tujino? To sprašujem, ker je skepsa do domačih proizvodov že kar nekam simptomatična, pa ne rečem, da prevladuje - hvalabogu.

CRV, zvočnik brez škatle:

http://www.dipolplus.de/

http://www.musicanddesign.com/tech.html

http://www.enjoythemusic.com/diy/0709/open_baffle.htm

V zvezi z nudenjem optimalnih pogojev za delovanje mojih zvočnikov, bom rekel takole: tukaj so v pestri družbi z vsemi ostalimi dipolnimi, bipolarnimi in omnipolarnimi zvočniki, firm, ki proizvajajo takšne zvočnike, pa je verjetno vsaj 40-50.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 26, 2011 12:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da ne bo pomote ne mislim da je kaj narobe,samo čudim se ker nisem tolk poučen. Po moji logiki zadeva dobro deluje zaradi površine vseh membran skupaj in sam prostor funkcionera namesto zaprte škatle ! Al se motim ?
Nazaj na vrh
boombox

Pridružen/-a: Tor Nov 2008 16:28
Kraj: Brezno

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 26, 2011 12:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pravzaprav imaš kar prav. Bistvo je v veliki sevalni površini in odsotnosti škatle, kar rezultira v drugačnem načinu širjenja zvočnih valov (sound velocity), kot pa pri škatlastih zvočnikih (sound pressure) in to je zame osebno tudi največja razlika v zvoku obeh principov.

Ker ni škatle, je izkoristek seveda manjši (86dB za IMPULSE), eden takšen bas v škatli bi recimo imel 90dB, ampak potem je škatla in "pripadajoči" problemi...

No, potem je tu še linijski izvor zvoka pri ribbonu, kar pomeni zgolj 3dB padca pri vsakem dupliranju razdalje poslušanja, napram točkastemu izvoru, kjer pade 6dB.
To v praksi pomeni, da je se Line Source po nekaj metrih izenači z Point Source v izkoristku:

http://www.trueaudio.com/st_lines.htm
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Linear

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 26, 2011 12:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

boombox je napisal/a:
Citiram:
Kdo je poznal Jim Winey-a, ko je v garaži lepil mylar? Kdo je kupil od njega? Zakaj so še sedaj na sceni?

Točno.
Kje bi bile danes vse te renomirane firme, če na začetku, ko so bile še anonimne, ne bi bilo kupcev, ki so zaupali zgolj v kvaliteto njihovih proizvodov?
Ali so vse te firme tukaj že od kristusovih časov?

Linear, kaj v bistvu tebe bolj zanima, ekonomski pristop moje firme ali moj izdelek in ali govoriš s pozicije potencijalnega kupca ali zgolj iz veselja do izražanja predsodkov proti domačim firmam? Ali v tem oziru nimaš nobenih slovenskih proizvodov doma, ješ zgolj tujo hrano in razmišljaš, da bi se preselil v tujino? To sprašujem, ker je skepsa do domačih proizvodov že kar nekam simptomatična, pa ne rečem, da prevladuje - hvalabogu.

CRV, zvočnik brez škatle:

http://www.dipolplus.de/

http://www.musicanddesign.com/tech.html

http://www.enjoythemusic.com/diy/0709/open_baffle.htm

V zvezi z nudenjem optimalnih pogojev za delovanje mojih zvočnikov, bom rekel takole: tukaj so v pestri družbi z vsemi ostalimi dipolnimi, bipolarnimi in omnipolarnimi zvočniki, firm, ki proizvajajo takšne zvočnike, pa je verjetno vsaj 40-50.

Gospod Miro,

najprej odgovor na prvo vprašanje:
V kolikor bi te renomirane firme v današnjem času postopale na enak delovno razvojno ekonomski način, kot so v času njihovega razvoja, danes nobena od njih ne bi uspela. Izjema je samo kakšen res na novo koncipiran produkt, kar pa so tudi v svojem času bili razni Apogge in Magnepane, bili pa so to pravzaprav na novo koncipirani produkti in jim je bilo lažje. Prav tako marketing ni bil tako neizprosen kot danes, ko etika, morala in kultura nima več velike vrednosti. Važen je samo še dobiček.

V Vegasu ste postavili neko okvirno ceno 100.000 dolarjev, to sem prebral na forumih, čeprav kakšne prave recenzije, nisem zasledil, prav tako ne najdem dejstev, ki bi dokazovale, da je to “One of the best sound on the Show”, kot vi to predstavljate na vaši vstopni strani. Tako visoko nastavljena cena produkta, še posebej OB konstrukcije se mi zdi popolna norija, še posebej, če za tem produktom stoji konstruktor, ki za ta produkt nima niti delovnega okolja, vsaj kakšnega najetega prostora in poslušalnice za resen pristop.. Res pa je, da tak znesek (100.000 dolarjev ali pa 30.000 EUR) dvigne kar nekaj prahu in dima. Na HighEnd sejmih se vsako leto pojavljajo različni novinci z novimi produkti. In če nek zvočnik konstruktor vrednoti 100.000 dolarjev, pomeni, da mora biti res nekaj posebnega. To mora biti vsaj tako, kot da bi iznašel vročo vodo, kar pa tak Open Buffle ne more biti. Sami ste navedli linke ostalih proizvajalcev, ki jih je še ogromno.
Razlogov, da se v teh letih Open Buffle/ ribon ni prijel, je več. Tako kot ima dosti dobrih lastnosti napram klasično koncipiranim dinamičnim zvočnim omaricam, ima tudi nekaj slabih. Ena izmed njih je postavitev od zadnje stene, velikost, primanjkljaj soničnega potiska zvoka, majhen izkoristek, za tiste z željo zaznavanja pinpointa ni pravi in ostalo, kar pomeni, ne glede na dejstvo, da so lahko za nekatere boljši od klasičnih, zasedajo le manjši del trga.

Da ne bo pomote, do domačih proizvodov nisem skeptičen, prav nasprotno, posedujem slovenski proizvod priznanega konstruktorja, se mi pa zdi prav smešno oziroma škoda, da produkt, za katerega ste vložili zagotovo dosti truda in svojega entuziazma, na koncu vrednotite nerealno, saj si s tem naredite medvedjo uslugo in dosežete ravno nasprotno. Roko na srce, 100.000 USD, no ja, pa pustimo teh 100.000 USD, pa recimo 30.000 EUR. A se sploh kdo zaveda, kakšna vsota je to za zaenkrat No name OB/ribon koncept, ki na trgu po konceptu ni nič novega? In vse dokler ne pride do proizvodnje produkta s podporo, ki jo zakon o tržnih razmerah določa, je to zaenkrat čisti Do it your self produkt za ceno že uveljavljene blagovne znamke, še posebej, odkar je nov slovenski zakon za proizvodnjo postal tako rigorozen in določa toliko novih predpisov in zahtev za pridobitev licence proizvodnje.
Nazaj na vrh
megane

Pridružen/-a: Pet Maj 2008 20:28
Kraj: Benedikt

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 26, 2011 12:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Linear je napisal/a:
Hvala za odgovore, to sem že prebral.
Se bom v soboto odpravil v Vklop, kjer še sploh nisem nikoli bil.
Me pa zanimajo mnenja tistih, ki ste jih slišali.

Jaz jih sicer še nisem slišal, me pa zanima če si jih šel poslušat in
kakšni so občutki.

LP, Dejan
Nazaj na vrh
zvocnik

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 22:12
Kraj: Piran

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 26, 2011 12:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

berni je napisal/a:
Linear je napisal/a:
berni je napisal/a:

Ekonomijo mislim da še kar razumem, ker sam vodim majhno družinsko podjetje že skoraj 20 let. In ravno ta ni nikdar podlegla "ekonomskim" prijemom slovenskih ekonomistov, zato je tudi ves čas delovala + in tudi v težkih časih uspešno. Ni bila in niti ni bil namen biti znan kot Wilson. Je pa fajn, da te poznajo kot "garažnega", ki te tudi ta veliki obrajtajo, poznajo ali celo vprašajo za nasvet.
Eno je strokovni pristop, drugo je striktno ekonomski. In meni gre ves ta ekonomski shit na k..c, ker zaradi njega veliko ljudi nima dela, ne dobi plačano, razvojniki ne morejo delati kar znajo, uporabniki pa dobivamo vedno slabšo kvaliteto robe.
Tvoj ekonomski pristop požre ogromno denarja, ki bi šel drugače v razvoj, zdaj pa gre za 1001 stvar, ki s produktom nima neposredne veze.

Hočeš dober zvočnik ali ekonomski element?

Jaz imam 20.1, kaj naj zdaj še 30k eur dodatno dam za druge, žal imam tudi jaz limite, tako ekonomske kot moralne.
Če bi jih pa zaupal Miro-tu za dodelavo pa sem očitno pokazal da njegovemu pristopu zaupam. Bi pa kupil še ene IMPULS-e, če bi imel še eno hišo, dobitek na lotu in bi žena dovolila.
Ti imaš doma USHER-je, ki jih zastopaš in tam ves pristop štima?
Kolegu, ki si ravno sestavlja sistem nisem svetoval MG(tudi ga nisem mislil posiliti z nakupom mojih) ampak sem mu svetoval to kar bi v danem trenutku naredil jaz. Wink
In JAZZ je pravilno ugotovil...
Kdo je poznal Jim Winey-a, ko je v garaži lepil mylar? Kdo je kupil od njega? Zakaj so še sedaj na sceni? Ekonomsko gledano se slabo obnašajo, ker zelo malo dajo na te fore, na uradni strani nimajo niti emaila... pa vseeno obstajajo že več kot 40 let..
Kdo je kupil prvi izpuh od Akrapoviča, prvo letalo od Pipistrela ali prvi izdelek od Ese lab?

Tocno Berni.

Ce bi ekonomija imela kakrsnekoli veze in to celo z 'naravnimi' cloveskimi procesi, potem nikoli, beri nikoli, nebi bilo tega sranja na svetu.

Ekonomiste in vse okoli njih bi bilo potrebno ukiniti! Ocitno jih ucijo samo kako iz 0 + 0 narediti 10. Samo poglej tisa dva nobelovca z famozno formulo, ki je v 'sekundi' propdla. Kdo je tu slep?

Lp
Truth is not beauty
Beauty is not love
Love is not music
Music is the best !

FZ
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041 737 410
stormsonic

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 2:00
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 26, 2011 12:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

berni je napisal/a:

Bravo, Berni, direkten zadetek v črno Laughing
Večina audiofilov je nesigurnih vase in mora prebrati najprej par revij in ocen, poiskati opis na internetu, slišati mnenje drugih, da je zadeva dobra,....

To bi lahko najbolje opisali kot Cesarjeva nova oblačila, kjer nihče ne upa povedat, da tuja znana imena niso nobena garancija kvalitete in dobrega zvoka oziroma, da cesar nima oblačil.

Mirotove zvočnike sem poslušal doma pri Mirotu, ampak nov prostor, novi zvočniki, glasba, ki sem jo slišal prvič, omejen čas,... preveč neznank, da bi karkoli rekel razen tega, da je 3D občutek oziroma "globina odra" res navdušujoč. Miro, kar naprej po tej poti Very Happy
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 22, 23, 24  Naslednja
Stran 7 od 24

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu