Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

VINTAGE
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 155, 156, 157  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 18, 2011 23:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz sem lastnik vintage integrirca Luxman, ki pa zaradi starosti malce "fercera".
Zanima me, ali kdo pozna v MB ali okolici kakega dobrega mojstra, ki take zadeve obnavlja?
a112

Pridružen/-a: Pet Jan 2009 23:43
Kraj: RAJ

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 19, 2011 00:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Gospod KROKAR sprašuje kdo je ta sansui1 na bolhi kateri prodaja vintage.
To je g.SLEMC PAVELE doma iz Cerkel na Gorenjskem ta ve veliko od
sansuija pozna vse modele kar jih je izdelal sansui.Sam pa je tudi zbiratelj
sansuija .Ima tudi ostale firme kot so AKAI,NAD,MARANTZ....skratka same
višje modele .Se ga splača obiskat in se spustit v debato o vitagu.
Aja še to oglase mu pišejo otroci ,ker on je prezaposlen z kmetijo in pač napišejo kakor napišejo oglas kot otroci.
lp Davorin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 19, 2011 00:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

OK, že čisto razumem! Idea Wink
Hvala za info, se res utegnem kdaj ob weekendu ob prijaznem vremenu oglasiti(hkrati še izlet za boljšo polovico... Arrow ).
Nazaj na vrh
Mitja

Pridružen/-a: Ned Mar 2009 20:28
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 19, 2011 05:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

a112 je napisal/a:
Aja še to oglase mu pišejo otroci ,ker on je prezaposlen z kmetijo in pač napišejo kakor napišejo oglas kot otroci.
lp Davorin

No, zgleda da so tudi tole napisali otroci. Very Happy
Nazaj na vrh
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 19, 2011 09:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem bil pri njemu že parkrat, meni se zdi čisto v redu. Ni mu problem karkoli priklopit, tudi dogovorila sva se obakrat za v redu ceno ali menjavo.
Ima za moj okus nekaj zanimivih stvari.

Pa ne komplicira s kabli, se bosta razumela, Krokar Laughing
Nazaj na vrh
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 19, 2011 09:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

a112 je napisal/a:
lp Davorin

A pozna kdo kakega mojstra/zbiralca za vintage YAMAHE ?

Tam letnik 1980/1981 ? Wink
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 19, 2011 13:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krokar je napisal/a:
Malce grem ven iz teme, a ne preveč.
Tudi sam imam do starejših komponent malce nostalgičen odnos, od kar pa imam Luxmanov ojačevalnik, sem pa sploh tako zagret, da bi si kar še kaj kupil, sploh pa še od kar ne zbiram več Burago modelčkov... Smile
Zanima pa me, če kdo pozna človeka, ki prodaja vintage komponente na Bolhi pod nickom "sansui" in če so tozadevno kake izkušnje.Osebno me zelo moti površnost s katero objavlja oglase, kjer se niti znamk ne potrudi napisat pravilno(recimo "aki" namesto Akai, "porfesional" namesto profesional), da o vsem ostalem raje ne govorimo.Posledično mi to ravno ne vliva zaupanja v aparate, ki jih nudi.
Torej:se morda motim in so stvari vredne ogleda?

prodajalca osebno poznam.je pošten dečko in dober poznavalec vintage tehnike.le nekateri njegovi aparati in zvočniki so v slabšem stanju. Rolling Eyes
Nazaj na vrh
MitjaF

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56
Kraj: KRANJ

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 20, 2011 01:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sam sem od njega kupil JBL L100 zvočnike.Ima kar lepo zbirko vintage zvočnikov.Površen je samo v pisanju drugače je ok.Je pošten, zato lahko brez skrbi kupuješ pri njemu.Je pa res ,da zvočnike in druge komponente bolj zbira, kot pa posluša in tudi njegov pogled na stvari je temu primeren.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 000000000
orc.perc

Pridružen/-a: Sre Nov 2009 22:05
Kraj: Posr.Park

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 20, 2011 13:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:
krokar je napisal/a:
Malce grem ven iz teme, a ne preveč.
Tudi sam imam do starejših komponent malce nostalgičen odnos, od kar pa imam Luxmanov ojačevalnik, sem pa sploh tako zagret, da bi si kar še kaj kupil, sploh pa še od kar ne zbiram več Burago modelčkov... Smile
Zanima pa me, če kdo pozna človeka, ki prodaja vintage komponente na Bolhi pod nickom "sansui" in če so tozadevno kake izkušnje.Osebno me zelo moti površnost s katero objavlja oglase, kjer se niti znamk ne potrudi napisat pravilno(recimo "aki" namesto Akai, "porfesional" namesto profesional), da o vsem ostalem raje ne govorimo.Posledično mi to ravno ne vliva zaupanja v aparate, ki jih nudi.
Torej:se morda motim in so stvari vredne ogleda?

prodajalca osebno poznam.je pošten dečko in dober poznavalec vintage tehnike.le nekateri njegovi aparati in zvočniki so v slabšem stanju. Rolling Eyes

Pa kaj ta tip lifra robo severnih sosedov, kot se meni bere zalogi ni videti ne konca ne kraja... Sploh pa so, ali pa se motim, pri nas cene reletivno navite proti "severnjaškim"???
drago67

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 22, 2011 11:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

orc.perc...severnjaško robo moraš dobiti sem v slovenijo.sicer pa to tako počnejo vsi....kupujejo na e bayu in prodajajo dalje z neko provizijo. Wink
meni ni problem dat za pravo komponento tud kak euro več.....le da jo vidim in slišim ......na e bayu je pa riziko.... Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Eddie

Pridružen/-a: Tor Jan 2011 2:13
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 25, 2011 20:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:
danes sem napravil dober nakup v mariboru na bolšjaku.še dobro ,da me je na ta predojačevalec marantz 3250 b opozoril brat ,ki ga je videl.kupil sem ga namreč za 30 eur...... Laughing Laughing .tip sploh ni imel pojma kaj prodaja.... Mr. Green

Čestitam Shocked Surprised Very Happy

edit: matching 170DC končne pa ni imel ? Razz
Nazaj na vrh
drago67

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 26, 2011 14:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Eddie je napisal/a:
drago67 je napisal/a:
danes sem napravil dober nakup v mariboru na bolšjaku.še dobro ,da me je na ta predojačevalec marantz 3250 b opozoril brat ,ki ga je videl.kupil sem ga namreč za 30 eur...... Laughing Laughing .tip sploh ni imel pojma kaj prodaja.... Mr. Green

Čestitam Shocked Surprised Very Happy

edit: matching 170DC končne pa ni imel ? Razz

ne...na tisto so mu zvočniki najbrž igrali... Laughing (če jo je sploh imel)
za ta predojačevalec je pa rekel , da je pokvarjen..... (ker je najbrž mislil da je ojačevalec)...Mr. Green Mr. Green
če bi pa še končno dobil......potem bi bil pa to že dobitek na lotu.... Wink
Nazaj na vrh
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 27, 2011 13:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Še nekaj vintage zadev od Dragota 67

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
marantz

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 22:18
Kraj: ILIRSKA BISTRICA

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 15:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pinc76 je napisal/a:
Zdravo

Še nekaj vintage zadev od Dragota 67

LP Pinc76

Kolikšna je šele soba z zvočniki???
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 31, 2011 21:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A ni nekdo iskal vintage MARANTZ? Na enem nemškem forumu se prodaja to:
http://www.musik-hifi-stammtisch.de/wbb2/thread.php?threadid=11044
Live and let live.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 155, 156, 157  Naslednja
Stran 19 od 157

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu