| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Tor Jan 18, 2011 23:13 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem lastnik vintage integrirca Luxman, ki pa zaradi starosti malce "fercera".
Zanima me, ali kdo pozna v MB ali okolici kakega dobrega mojstra, ki take zadeve obnavlja? _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
a112
Pridružen/-a: Pet Jan 2009 23:43 Prispevkov: 1 Kraj: RAJ
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 00:02 Naslov sporočila: |
|
|
Gospod KROKAR sprašuje kdo je ta sansui1 na bolhi kateri prodaja vintage.
To je g.SLEMC PAVELE doma iz Cerkel na Gorenjskem ta ve veliko od
sansuija pozna vse modele kar jih je izdelal sansui.Sam pa je tudi zbiratelj
sansuija .Ima tudi ostale firme kot so AKAI,NAD,MARANTZ....skratka same
višje modele .Se ga splača obiskat in se spustit v debato o vitagu.
Aja še to oglase mu pišejo otroci ,ker on je prezaposlen z kmetijo in pač napišejo kakor napišejo oglas kot otroci.
lp Davorin |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 00:21 Naslov sporočila: |
|
|
OK, že čisto razumem!
Hvala za info, se res utegnem kdaj ob weekendu ob prijaznem vremenu oglasiti(hkrati še izlet za boljšo polovico... ). |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mitja
Pridružen/-a: Ned Mar 2009 20:28 Prispevkov: 95 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 05:39 Naslov sporočila: |
|
|
| a112 je napisal/a: | Gospod KROKAR sprašuje kdo je ta sansui1 na bolhi kateri prodaja vintage.
Aja še to oglase mu pišejo otroci ,ker on je prezaposlen z kmetijo in pač napišejo kakor napišejo oglas kot otroci.
lp Davorin |
No, zgleda da so tudi tole napisali otroci.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 09:03 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem bil pri njemu že parkrat, meni se zdi čisto v redu. Ni mu problem karkoli priklopit, tudi dogovorila sva se obakrat za v redu ceno ali menjavo.
Ima za moj okus nekaj zanimivih stvari.
Pa ne komplicira s kabli, se bosta razumela, Krokar  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 09:15 Naslov sporočila: |
|
|
| a112 je napisal/a: | Gospod KROKAR sprašuje kdo je ta sansui1 na bolhi kateri prodaja vintage.
lp Davorin |
A pozna kdo kakega mojstra/zbiralca za vintage YAMAHE ?
Tam letnik 1980/1981 ?  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 13:58 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | Malce grem ven iz teme, a ne preveč.
Tudi sam imam do starejših komponent malce nostalgičen odnos, od kar pa imam Luxmanov ojačevalnik, sem pa sploh tako zagret, da bi si kar še kaj kupil, sploh pa še od kar ne zbiram več Burago modelčkov...
Zanima pa me, če kdo pozna človeka, ki prodaja vintage komponente na Bolhi pod nickom "sansui" in če so tozadevno kake izkušnje.Osebno me zelo moti površnost s katero objavlja oglase, kjer se niti znamk ne potrudi napisat pravilno(recimo "aki" namesto Akai, "porfesional" namesto profesional), da o vsem ostalem raje ne govorimo.Posledično mi to ravno ne vliva zaupanja v aparate, ki jih nudi.
Torej:se morda motim in so stvari vredne ogleda? |
prodajalca osebno poznam.je pošten dečko in dober poznavalec vintage tehnike.le nekateri njegovi aparati in zvočniki so v slabšem stanju.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MitjaF
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56 Prispevkov: 414 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Čet Jan 20, 2011 01:34 Naslov sporočila: |
|
|
| Sam sem od njega kupil JBL L100 zvočnike.Ima kar lepo zbirko vintage zvočnikov.Površen je samo v pisanju drugače je ok.Je pošten, zato lahko brez skrbi kupuješ pri njemu.Je pa res ,da zvočnike in druge komponente bolj zbira, kot pa posluša in tudi njegov pogled na stvari je temu primeren. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
orc.perc
Pridružen/-a: Sre Nov 2009 22:05 Prispevkov: 527 Kraj: Posr.Park
|
Objavljeno: Čet Jan 20, 2011 13:42 Naslov sporočila: |
|
|
| drago67 je napisal/a: | | krokar je napisal/a: | Malce grem ven iz teme, a ne preveč.
Tudi sam imam do starejših komponent malce nostalgičen odnos, od kar pa imam Luxmanov ojačevalnik, sem pa sploh tako zagret, da bi si kar še kaj kupil, sploh pa še od kar ne zbiram več Burago modelčkov...
Zanima pa me, če kdo pozna človeka, ki prodaja vintage komponente na Bolhi pod nickom "sansui" in če so tozadevno kake izkušnje.Osebno me zelo moti površnost s katero objavlja oglase, kjer se niti znamk ne potrudi napisat pravilno(recimo "aki" namesto Akai, "porfesional" namesto profesional), da o vsem ostalem raje ne govorimo.Posledično mi to ravno ne vliva zaupanja v aparate, ki jih nudi.
Torej:se morda motim in so stvari vredne ogleda? |
prodajalca osebno poznam.je pošten dečko in dober poznavalec vintage tehnike.le nekateri njegovi aparati in zvočniki so v slabšem stanju.  |
Pa kaj ta tip lifra robo severnih sosedov, kot se meni bere zalogi ni videti ne konca ne kraja... Sploh pa so, ali pa se motim, pri nas cene reletivno navite proti "severnjaškim"??? _________________ -1/3oct.REar |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
|
Objavljeno: Sob Jan 22, 2011 11:53 Naslov sporočila: |
|
|
orc.perc...severnjaško robo moraš dobiti sem v slovenijo.sicer pa to tako počnejo vsi....kupujejo na e bayu in prodajajo dalje z neko provizijo.
meni ni problem dat za pravo komponento tud kak euro več.....le da jo vidim in slišim ......na e bayu je pa riziko....  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Eddie
Pridružen/-a: Tor Jan 2011 2:13 Prispevkov: 3 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Tor Jan 25, 2011 20:11 Naslov sporočila: |
|
|
| drago67 je napisal/a: | danes sem napravil dober nakup v mariboru na bolšjaku.še dobro ,da me je na ta predojačevalec marantz 3250 b opozoril brat ,ki ga je videl.kupil sem ga namreč za 30 eur...... .tip sploh ni imel pojma kaj prodaja.... |
Čestitam
edit: matching 170DC končne pa ni imel ?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
|
Objavljeno: Sre Jan 26, 2011 14:10 Naslov sporočila: |
|
|
| Eddie je napisal/a: | | drago67 je napisal/a: | danes sem napravil dober nakup v mariboru na bolšjaku.še dobro ,da me je na ta predojačevalec marantz 3250 b opozoril brat ,ki ga je videl.kupil sem ga namreč za 30 eur...... .tip sploh ni imel pojma kaj prodaja.... |
Čestitam
edit: matching 170DC končne pa ni imel ?  |
ne...na tisto so mu zvočniki najbrž igrali... (če jo je sploh imel)
za ta predojačevalec je pa rekel , da je pokvarjen..... (ker je najbrž mislil da je ojačevalec)...
če bi pa še končno dobil......potem bi bil pa to že dobitek na lotu....  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09 Prispevkov: 194 Kraj: Tabor
|
Objavljeno: Čet Jan 27, 2011 13:22 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo
Še nekaj vintage zadev od Dragota 67
LP Pinc76 _________________ Les je naravni materijal zato barvne in strukturne spremembe niso del reklamacij
www.rmsound.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
marantz
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 22:18 Prispevkov: 122 Kraj: ILIRSKA BISTRICA
|
Objavljeno: Ned Jan 30, 2011 15:25 Naslov sporočila: |
|
|
| pinc76 je napisal/a: | Zdravo
Še nekaj vintage zadev od Dragota 67
LP Pinc76 |
Kolikšna je šele soba z zvočniki??? _________________ lp
Tomislav |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 1408 Kraj: maribor
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|