Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Računalniški zvočniki
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 26, 2010 14:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni se zdijo eni in drugi isto, tudi primerjajo jih, sem ravno bral. Na strani kjer imajo Audiengine ceno 125gbp, imajo ceno ti 99gbp.

Vidiš Krokar, kako lahko trdiš da so te v redu drugi pa ne, slišal verjamem da nisi nobenih, potem se pa folk obregne vate, pa imaš težave.

Sicer sem jih pa naročil, že zaradi firbca, mi ne dajo mira... Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Numb

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 26, 2010 14:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

0844Ales je napisal/a:

Behringerja lahko preizkusiš v trgovini Glasbeni center Čurin - BTC zraven big beng-a. Pokliči jih, če je na zalogi, s seboj prinesi prenosni predvajalnik glasbe, ki ti je všeč in ga priključi na monitorčke z ustreznim kablom.
Sem se ravno odločil za drugo opcijo, sem bil tam pa jih ni imel priključenih, pa tudi je rekel da jih ne more, mp3 playerja nimam.
Nazaj na vrh
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 26, 2010 15:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Numb, ce prav razumem si se pol za audioengine odlocil? Reviewjcic bo zelo dobrodosel, sploh, ce je v skladu z mnenju na stereophilu. Mogoce nekdaj tudi jaz kaj za v sluzbo nabavim.

lp, d. Smile
Nazaj na vrh
Numb

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 26, 2010 15:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne, P1, zanalašč, pa tud kolikor uporabljam je 150€ way too much. Čeprav so me že mikali.
Nazaj na vrh
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 26, 2010 15:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sorry ampak toliko časa kot porabite za razmišljanje kateri rač. zvočnike za 100e bi kupil in poti ,če bi hodil še te hodil poslušat bi lahko že vsaj dva razreda višje kupoval 200-300e, kjer bi pa že imel izbiro in tudi veliko boljše...
Pa ne razumet to kot provokacijo... malo heca ne škodi...
Laughing Laughing
Nazaj na vrh
Numb

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 26, 2010 16:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Saj ti ni treba brat, v Ljubljani imamo, btw, vse te trgovine na kupu. Laughing
Nazaj na vrh
0844Ales

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 15:09
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 26, 2010 16:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Numb, kaj ne more. Kupec je kralj in trgovec mora narediti vse kar stranka želi, drugače lahko kar zapre štacuno ali (pa ne zamerit) pa tvoj pristop ni dovolj eleganten oz. mu nisi všeč.
Nazaj na vrh
Numb

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 26, 2010 16:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se strinjam, mogoče če bi jih slišal bi jih vzel. Drugače pa kar hitro zapustim trgovino, če nima prodajalec interesa. Sploh sedaj ob vsej ponudbi iz tujine. Da pohvalim še tega prodajalca P1, odgovoril je dvakrat v roku par desetih minut, zvočniki gredo še danes naprej...kar je tudi precej redna praksa ob nakupih online.
Nazaj na vrh
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 26, 2010 18:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Numb je napisal/a:
Meni se zdijo eni in drugi isto, tudi primerjajo jih, sem ravno bral. Na strani kjer imajo Audiengine ceno 125gbp, imajo ceno ti 99gbp.

Vidiš Krokar, kako lahko trdiš da so te v redu drugi pa ne, slišal verjamem da nisi nobenih, potem se pa folk obregne vate, pa imaš težave.

Sicer sem jih pa naročil, že zaradi firbca, mi ne dajo mira... Laughing

Torej, gospod numb, izgleda, da sva midva miselno na povsem različnih bregovih!Ravno ti si eden od treh ali štirih tipov tule, ki bi me neizmerno radi prikazali kot idiota!Pri tebi se je to začelo približno takrat, ko sem pokritiziral namestitev subwooferja v tvojem sistemu in si se šel jokat k administratorju foruma! Evil or Very Mad
MIslim, da znaš čitat in boš videl, da je poanta mojega pisanja, da za 60€ neke posebne kvalitete ne moreš pričakovati.To pa je cca cena(brez poštnine), po kateri bi dobil Connected Acoustic P1.Do njih je vodil link, ki si ga dal.Seveda teh škatel res ne poznam in me tudi ne zanimajo!In preberi si še svoj začetni post, da se spomniš, o kakem cenovnem izhodišču si govoril!Za ta denar boš pač dobil dva malce večja satelita, pa brez wooferja.Dobra izbira, če ne znaš suba poštimat tako, da nebi bobnel!
Ah, še to:kake težave naj bi imel?S tabo?No ja, če ne bo kaj hujšega, bom tudi to preživel!
Laughing
Sicer pa ti želim veliko užitkov ob tvoji novi pridobitvi!Ob vseh primerjavah in poizvedovanjih si se gotovo prav odločil!Kateri so že to na koncu, kje si jih naročil in koliko te bodo prišli s poštnino? Question
Nazaj na vrh
George Luni

Pridružen/-a: Sob Avg 2008 13:49
Kraj: Druga vrata levo

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 26, 2010 18:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kako vam rata v vsaki temi, res...

Rolling Eyes
Nazaj na vrh
krokar

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 26, 2010 19:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, se tudi jaz sprašujem! Smile
A je postala že tradicija, da se dotični gospod obregne ob skoraj vsak moj post.Ima stvar neko zgodovino, a pustimo to!Tudi jaz sem kriv, ker sploh na to reagiram! Embarassed
Bo pa tema dosegla svoj namen, ko bo možakar poročal, če je s tistim, kar je nabavil, res zadovoljen.Morda mu bo potem še kdo sledil, sam nimam nič proti temu!
Tule se (kar se mene tiče) končuje z mojim mnenjem kot sem ga izražal v dosedanjih postih.Upam, da je bilo dovolj razumljivo za vsakogar, ki ga je hotel razumeti.Pa nič več in nič manj! Arrow
Nazaj na vrh
Numb

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 26, 2010 19:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zgolj sem te vprašal kako lahko za en model trdiš da pač igra 60€ primerno, za drugega pa da govorimo čisto o drugem višjem rangu in o resnem monitorju. Kje si jih videl ali slišal, zato ker tako piše v testu?

Razloži mi to, in se opravičim za vsak moj post ki ni bil na mestu, čeprav sem te zgolj vprašal na podlagi česa podajaš take trditve.

Zapletaš se pa ti v skoraj vsaki temi in ne samo z mano, jaz se nisem še z nikomer.

Vabim te tudi da mi postaviš ali nastaviš sub na mojih Logitech x-210 da ne bodo bobneli, me zanima koliko ima to z mojim znanjem.
Nazaj na vrh
gpc17

Pridružen/-a: Pon Mar 2010 19:13
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 01, 2010 22:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lep pozdrav.
Iščem zvočnike za računalnik... Veliko poslušam glasbo zato bi se rajše odločil za 2.1 sistem kot za 5.1 sistem, ker naj bi bil ta boljši za glasbo?

Me zanima katere zvočnike priporočate v rangu okoli 100€.

Gledal sem tele : http://www.solo.si/racunalnitvo-10087/racunalniske-komponente-10088/zvocniki/altec-lansing/altec-lansing-mx5021e-2-1-thx-zvocniki/index.html
Nazaj na vrh
djpiky

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 20:55
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 01, 2010 23:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Numb prelagam da ne iščeš takšnih odgovrov na "resnih" audio forumih. Poglej fantje tle resnično vlagajo veliko znanja in predvsem veliko denarja v avdio opreme. Ti želiš 100€ dati za zvočnike, fantje na tem forumu imajo samo kable dražje od 100€. Bolj zadovoljive odgovre boš dobil na kakšnem "običnem" forumu, kjer se pogovarjajo o računalnikih. Pa ne v smislu da so na drugih forumih večji poznavalci, ampak tam je pač večja gruča takšnih ali drugačnih ljudi ki si te zvočnike lastijo in vsak ti bo znal neki o njih povedat.

Za prave avdiofile je poslušanje glasbe na takšnih sistemih muka. Pa ne mislit da sem kakšen avdiofil, daleč od tega. Ubistvo imam en sistemček nič več kot za kakšnih 600€ vse skupaj, ampak za mene igra solidno.

Vse napisano je bilo v smislu predloga, da ne bo pomot!
Nazaj na vrh
krokar

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 02, 2010 00:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lepo napisano in se ti zahvaljujem!Če bi napisal jaz, bi itak bilo vse narobe! Wink
numb, obišči malce www.racunalniske-novice.com/forum/ , obstaja posebej tema(tudi o nastavitvah! Razz ) o PC zvoku.Tam se lahko ponovno srečava, da ne bova s plastičnimi škatlami in nekimi osebnimi nesoglasji smetila na tem forumu! Idea
S tem z moje strani na tej temi zaključujem, bi pa bilo dobro, da tudi ti, saj si stvar že rešil!Tako je bilo razumeti!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Naslednja
Stran 3 od 10

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu