| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
simon740
Pridružen/-a: Sob Sep 2012 15:59 Prispevkov: 980 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Sre Jun 03, 2015 16:15 Naslov sporočila: Re: MDI hibridni kabel |
|
|
Uživam na max...hvala Jaro...
toplo priporočam vsakomur, da testira ta kabel.
LP,
Simon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
Objavljeno: Sre Jun 03, 2015 18:40 Naslov sporočila: Re: MDI hibridni kabel |
|
|
| simon740 je napisal/a: | Uživam na max...hvala Jaro...
toplo priporočam vsakomur, da testira ta kabel.
LP,
Simon | Me veseli, hvala Simon.
Tale še izboljšan prototip kabla je iz kolekcije Poletje-jesen, če se malo pohecam...
Jesenska kolekcija bo še malček bolj "nabrita".. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
Objavljeno: Sob Jun 20, 2015 11:03 Naslov sporočila: |
|
|
Po letih dela na desetinah prototipov power, povezovalnih, digitalnih in kablov za slušalke, sem letošnje leto posvetil razvoju kablov za zvočnike...
Kot vedno sem premislil zasnovo do konca na dopustu. Tokrat smo pešačili iz Provanse do Languedoc Russilona(domovini kablov iz 6Moons članka), v Franciji in zaključili v Conquesu...Mestecu, ki je dalo ime novemu kablu..
Povsem na novo zasnovani Mantra Chemin "Conques" tweeter zvočniški kabli, pripravljeni za prvi test.
Zasnovani tako, da navkljub tenki žici, več kot brez problema lepo poženejo komplet zvočnike, ne samo tweeterje!
Vseeno pa njihova domišljena zasnova v nasprotju z modelom za midbas in bas driverje na prvi sliki(Mantra Chemin"Le Puy" model), zelo pripomore, da je predvsem visokotonsko območje izjemno odprto in muzikalično, z jasno izrisanimi detajli in brez kančka nazalnosti.
Kar je "zasluga" bolj "obilne" uporabe MDI tehnologije kot je to pri bas-midbas kablu, kjer je prva zahteva jasen, hiter in čist bas in odlična globina srednjetonskega območja.....
Torej.
Vrhunski teflon, baker, srebro, aluminij in vrsta naravnih materijalov, vse smiselno spakirano v tehnološko harmonično zasnovano celoto. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
simon740
Pridružen/-a: Sob Sep 2012 15:59 Prispevkov: 980 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Sob Jun 20, 2015 12:09 Naslov sporočila: |
|
|
In še kako to drži pri meni je sedaj bass odličen. Si nisem nikoli mislil, da bom lahko tako užival z Opera Prima zvočniki...
Hvala Jaro...
P.S - bom pa te verjetno kaj kmalu prosil za test teh novih kablov za twiterje..
LP,
Simon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
Objavljeno: Sob Jun 20, 2015 12:54 Naslov sporočila: |
|
|
| simon740 je napisal/a: | In še kako to drži pri meni je sedaj bass odličen. Si nisem nikoli mislil, da bom lahko tako užival z Opera Prima zvočniki...
Hvala Jaro...
P.S - bom pa te verjetno kaj kmalu prosil za test teh novih kablov za twiterje..
LP,
Simon | Tvoje tweeter kable sem zasnoval po 100% MDI principu, enako kot sem zasnoval moje.
Po novem se jih da nadgradit(vseh mojih še nisem uspel), pa tudi način priklopa sem še malce dodelal(ti bom razložil na zs, tvoj bas-midbas prototip že ima možnost priklopa, ki manj obremeni žico).
K sreči vse kable gradim modulno. Pomeni, da jih je mogoče nadgraditi na katerikoli drugačen ali nov model ali na hibridni ali na moj standardni eddy currents free model.
Ta, zadnji model, nima vgrajenih MDI materijalov, ker je njegova zasnova namenjena top kablom za slušalke, power kablom(imam v pripravi nov hibriden MDI power kabel) in top Pro kablom, ki morajo prenesti velike obremenitve zaradi vsakodnevnega pretikanja kabla. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|