| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
lm44
Pridružen/-a: Sre Jan 2009 12:18 Prispevkov: 11 Kraj: senovo
|
Objavljeno: Pon Mar 23, 2009 11:20 Naslov sporočila: Marantz SR5003 in audio out na LCD-ju |
|
|
DVD ter HDX1000 imam preko receiverja povezan s HDMI kablom na LCD, kabelsko TV pa preko antenskega kabla direktno na TV. Sedaj pa bi rad zvok iz TV pripeljal na receiver (TV ima analogni ter optični audio out). Nikakor pa ne dobim zvoka iz TV-ja. V nastavitvah TV določim zvok preko receiverja, vendar se nič ne zgodi. V navodilih Tv-ja sem prebral, da audio out ne deluje, če obstaja HDMI povezava, kar pa se mi zdi zelo čudno...
Ima kdo kakšno idejo? TV je Sony 40W4000.
Hvala in lep pozdrav. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
frodo
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 0:29 Prispevkov: 206 Kraj: Miklavž na dr. polju
|
Objavljeno: Pon Mar 23, 2009 14:18 Naslov sporočila: |
|
|
Preveri v Sony-ev meniju, če imaš Audio Out nastavljen na "Fixed" in ne na "Variable". Naslednje preveri če imaš v Marantzu optični vhod nastavljen na TV. To nastaviš na Input Setup-u: za TV vhod pač izbereš optical 1 ali 2.
Če uporabljaš DVB-C na Sony-u potem boš ob pravih nastavitvah dobil zvok preko optike, celo 5.1 zvok pri nekaterih filmih na Pro7, RTL, ipd.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|