| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 1408 Kraj: maribor
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AUDIOEXPERT
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50 Prispevkov: 407 Kraj: CELJE
|
Objavljeno: Sre Sep 01, 2010 16:16 Naslov sporočila: |
|
|
Tole stran sem že enkrat zasledil,super zadeve! _________________ TRGOVINA AUDIOEXPERT V CELJU !
www.audioexpert.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ma_coule
Pridružen/-a: Tor Apr 2010 23:27 Prispevkov: 370 Kraj: south of the border
|
Objavljeno: Čet Sep 02, 2010 20:39 Naslov sporočila: Re: Moduli za aktivo |
|
|
| berni je napisal/a: | Zanimivo branje in zanimivi izdelki, aktivni moduli , ki zmorejo resnično skoraj vse...
|
Kot velik pristaš aktivnih sistemov se seveda pridružujem tvojemu mnenju, čeprav se še nisem uspel prekopati skozi vse podatke.
Glavna prednost se zdi da imaš "vse v enem" in flexibilnost. Prav slednje je glavna slabost pasivnih in deloma tudi "klasičnih" aktivnih kretnic (ki jih je običajno možno vsaj pasovno regulirati).
Gotovo si opazil da je k temu potrebno dodati še nekaj HW (merilni mikrofon, zvočna kartica...) in SW (Sample Champion, Arta...)
Če se bom še do česa dokopal, se ponovno oglasim. Bom vesel, če se bo še kdo!
BTW: tudi z moje strani klobuk dol za Mangerje in za preostalo "malenkost"
Za zdravje! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

|
Objavljeno: Čet Sep 02, 2010 20:45 Naslov sporočila: |
|
|
Sem v kontaktu z g.Reith-om iz Hifi Akademie in mi ravno razlaga možnosti za aktivizacijo mojih Manger 109. Stvar omogoča fazne popravke, Linearizacije, entzerrer, delay, korekcijo odzivnega časa oh,.... in ohoho stvari . Imajo tako analogni kot digitalni modul - se pravi 1x manj konvertiranja.. Glede mikrofona ni treba komplicirati ,,,
Malo je res čudna stran a se da če se hoče.. Imajo tudi testni demo program, mislim pa da je nastavitveni softver vključen v ceno...
Javim ko bom izvedel kaj več...
ko je govora o merilnih mikrofonih citat:
Für Messungen im heimischen Umfeld benötigt man keine teuren Spezialmikros, ein gutes Elektret-Mikro ist völlig ausreichend. Diese Mikros können in der Regel direkt an die Soundkarte angeschlossen werden so dass auch kein extra Mikro-Vorverstärker benötigt wird.
Einen kleinen Bericht zu einfachen Mikros finden Sie hier:
http://www.nordic-audio.de/doku.php/magazin/mikrofonvergleich
oder als .pdf:
mikrofonvergleich.pdf (ca 1.4MB) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|