Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Onkyo HT-S6505

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Marko88

Pridružen/-a: Ned Nov 2013 16:45
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 03, 2013 21:39    Naslov sporočila: Onkyo HT-S6505 Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Sem nov na forumu, registriral pa sem se zaradi tega ker imam probleme z onkyo receiverjem oz. hišnim kinom. Kupil sem ga cca. 1 mesec nazaj v Harvey Normanu. Je pa tale http://www.uk.onkyo.com/en/products/ht-s6505-76145.html
Zanima me ali je to normalno, da npr. ob tišjem poslušanju glasbe ali ob tišjem gledanju filma subwoofer sam od sebe neha igrati, čez nekaj časa pa spet začne. To je npr 10min.
Pa še to. Daljinec na trenutke ne dela oz. delajo samo tipke za glasnost. Pa tipka setup ali audio delujeta samo če je nastavljen na radio (FM). Če je na tv/cd ali na bilokatero drugo ne dela setup niti audio...to me zelo moti.

Zdaj pa ne vem kaj naj naredim, a ga nesem nazaj ali pa je to nekaj normalnega. Ampak kolikor berem forum vidim da z onkyo-m nimam problemov samo jaz. Kupil sem ga pa zato, ker nekdaj je onkyo veljal za zelo dobro firmo.
Lepo bi prosil za kakšen odgovor če je slučajno kdo imel iste probleme.

Hvala

lp Marko
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
taddeo

Pridružen/-a: Pon Sep 2012 14:32
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 03, 2013 23:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To da sam neha igrati je normalno ,ker je tudi odvisno od kje imaš nastavljeno rezno frekvenco..v meniju speakers setting bi mogla bit funkcija ,kjer lahko nastavljaš Hz zvočnikov..nastavi za začetek vse razen suba na 80Hz (thx) in sub na 120 (lfe).Seveda film od filma se razlikuje in ,če ni pol filma scene kjer "grmi" sub preide v mirovanje, ko pa nastopi akcija kjer je scena nizkih tonov izrazita se sub samodejno aktivira in vklopi.Odvisno tudi kakšna je sama nastavitev na subu in kakšne nastavitve omogoča.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu