Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Dvosistemski ne-samostoječi zvočniki
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HIGH-END AUDIO
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
akacjan

Pridružen/-a: Tor Maj 2010 19:39
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 27, 2012 16:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ok,ok....ampak že spet vprašanje za miljon : zakaj hudiča ne da tovarna pri ojačevalcu za zilion še enih usranih napajalnih kablov, ki so kaj drugega, kot konfekcija....a ??
lp
A.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ck

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 27, 2012 16:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tole pri nekaterih očitno postaja že bolezensko.

ALI MORATE RES SKORAJ VSAKO TEMO ZAPACATI S KABLI ?????

Odprite si še ono novo DROT temo in tam mast.......te ali kar že počnete zraven.
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 27, 2012 19:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

akacjan je napisal/a:
ok,ok....ampak že spet vprašanje za miljon : zakaj hudiča ne da tovarna pri ojačevalcu za zilion še enih usranih napajalnih kablov, ki so kaj drugega, kot konfekcija....a ??

Zakaj firme ne prilagajo napajalnih kablov zraven komponent ?
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 27, 2012 22:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če ima kdo kaj drobiža
http://www.ebay.co.uk/itm/Raidho-C2-0-Speakers-in-walnut-burl-/270939698899?pt=UK_AudioVideoElectronics_HomeAudioHiFi_HiFiSpeakers&hash=item3f1543b6d3#ht_2448wt_922
Nazaj na vrh
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 27, 2012 22:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Secksy!
Nazaj na vrh
markoni

Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 28, 2012 01:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

peterpan je napisal/a:
Secksy!

Lets talk about sex !!!

Mitja

Pridružen/-a: Ned Mar 2009 20:28
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 28, 2012 07:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ck je napisal/a:

ALI MORATE RES SKORAJ VSAKO TEMO ZAPACATI S KABLI ?????

.

Saj res Idea bolj zanimivo bi bilo nadaljevati s tepihi
Nazaj na vrh
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 28, 2012 10:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP

Sex ... 5*****

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nature ... 5*****

Mini max ... 5*****

Mini max 2 ... 5*****

3D ... 5*****

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Crom ... 5*****

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Technical ... 5*****
Danni

Pridružen/-a: Čet Jul 2010 10:38
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 30, 2012 09:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Med zvočniki, ki se prodajajo na AK bi bilo po moje vredno slišat tudi Mark & Daniel Sapphire. Sam sem sicer slišal igrati večjega brata in sem bil onemelo navdušen. Smile
Nazaj na vrh
bosquito

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 20:42
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 30, 2012 10:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moj izbor:
REFERENCE 3A MM de Capo i
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
AUDIOEXPERT

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50
Kraj: CELJE

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 30, 2012 13:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Luštne zadeva iz naše delavnice ! DIY scena !
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 557 500
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 30, 2012 15:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danni je napisal/a:
Med zvočniki, ki se prodajajo na AK bi bilo po moje vredno slišat tudi Mark & Daniel Sapphire. Sam sem sicer slišal igrati večjega brata in sem bil onemelo navdušen. Smile

Nad večjim bratom sem sam onemelo navdušen že nekaj let. Vse živo se je že zamenjalo, edino njih mi na kraj pameti ne pade še zamenjevat. Ko že mislim, da sem jih do konca izkoristil oziroma prerasel, me zmeraj na novo fascinirajo koliko še imajo rezerve. Tu in tam se da kje izdreti kakšne rabljene za kakih 1300-1500 eur, kar je smešna cena za performanso. Jim je pa treba privoščit ojačevalec z jajci, v nasprotnem bo šmorn.
Nazaj na vrh
audiofrik

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 30, 2012 16:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Reference 3a so super, ampak v Vklopu so se valjali za smešno ceno par let, mislim da so na koncu našli lastnika za nekje 500 eur- novi -lep čas sicer v trgovini, da ne bo pomote...

Verjetno Igor nima kakega posebnega interesa da bi še kake prodajal, toliko o tem kaj se da dobiti in kaj kdo kupi....
Nazaj na vrh
dani8

Pridružen/-a: Pet Avg 2010 16:33
Kraj: ptuj

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 08, 2012 18:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

imel Rogerse ls5/9 in jezen da sem jih prodal, ker namreč ne najdem več zvočnikov ki bi me tako navdušili kot Rogersi
Nazaj na vrh
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 08, 2012 23:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dani8 je napisal/a:
imel Rogerse ls5/9 in jezen da sem jih prodal, ker namreč ne najdem več zvočnikov ki bi me tako navdušili kot Rogersi

Zakon, vera in morala nam zapovedujejo samo eno ženo.
Ma v hifiju - sorry - zakaj prodati nekaj kar je (zelo) vredno ?
Zakaj ne posvojiti logiko harema ? Pač, imam tri pare zvočnikov, štiri ojačevalce, šest gramofonskih glavic ... itd itd
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HIGH-END AUDIO Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Naslednja
Stran 8 od 10

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu