Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Fizkultura
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 112, 113, 114  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 19, 2012 15:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Takole se še pa Chuck Norris ne pelje... kapo dol!

Alejandro Paz - zona de piedras Casta

no reč mi da je tole n-x pospešen posnetek.. Shocked
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fuego

Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 19, 2012 16:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

igor0203 je napisal/a:
fuego je napisal/a:
Pa zdej je najboljš kolesarit, ko ni prevroče, samo spomladi je vedno precej vetra. Mene edin mal jebe, ker delam do 17h in ko pridem domov je premal cajta, tak da vse kar nakolesarim je čez vikend. No se bo pa kmalu prestavila ura in potem ne bo več izgovorov. Laughing

Kakor za koga, mislim saj je luštno, ampak me potem takoj prehlad prime in imam vsaj teden dni nos zabasan.
Prejšnjo nedeljo sem šel v center na kavo s kolesom in rezultat je bil takoj v ponedeljek viden...poln nos in boleče grlo. Pa sem se dobro oblekel in tudi "na izi" peljal. Očitno precej slab imunski sistem, kaj pa vem. Rolling Eyes

Kar te ne ubije te samo okrepi. Laughing
Treba je dihat čez nos, pa ne bi smel bit problema. Tudi sam imam bolj občutljivo grlo a letos zaenkrat ni blo problemov. Očitno se mi pa le malce pozna, da pojem precej sadja in zelenjave. Drugače pa je glavni krivec za zasluzenost organizma mleko.
Nazaj na vrh
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 20, 2012 08:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Saj diham čez nos (dokler ne pridem v kak klanec Laughing ), grlo pa niti ni tak problem, bolj je nos, ker imam dostikrat težave s sinusi. Rolling Eyes
Mah bo že, od jamranja ne bo nič...gremo ven na kolo! Twisted Evil
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 20, 2012 09:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:

V planu spust po smučišču Celjske koče. Zjutraj ko ni nobenega smučarja. Kaj bo smeha. Laughing

Včeraj realiziral preblisk iz prejšnjega meseca. Sicer snega bilo le še za vzorec, pa vendar dovolj za švedranje. Pač greš dvakrat gor in dol pa je. Very Happy

Nič, novim zmagam naproti. Very Happy
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 22, 2012 10:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Glacier Bike Downhill 2011

Pa kaj si ja nor... 144 km/h po snegu Shocked Shocked Shocked
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 22, 2012 17:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zame praznik !!!

Danes mi je zdravnik povedal, da sem po treh zaporednih operacijah že toliko okreval, da lahko spet zajaham bicikl Laughing Laughing Laughing

Kondicija je enaka nuli, a se bo že znova nabrala.
whothafunk

Pridružen/-a: Čet Sep 2010 22:16
Kraj: Maribor-Murska Sobota

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 23, 2012 00:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem fit človek, ukvarjam se z odbojko ter oblikovanjem telesa le s telesno težo, po knjigi Convict Conditioning (klik do kratkega opisa). Fizična aktivnost 5-6 tedensko, včasih 2-3x dnevno (študent s preveč časa pač).

(knjigo si lahko dobite prek torrentov).

Zimska radost je deskanje na snegu, skozi celo leto pa imamo s prijatelji redno vsako soboto več urni nogomet.
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 23, 2012 10:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:
Zame praznik !!!

Danes mi je zdravnik povedal, da sem po treh zaporednih operacijah že toliko okreval, da lahko spet zajaham bicikl Laughing Laughing Laughing

Kondicija je enaka nuli, a se bo že znova nabrala.

Samo da ne boš v kakšno steno rinil takoj na začetku Smile lepo po ravnem in na obrate. .da se mišicam kaj ne zameri.
My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy!
Nazaj na vrh
fuego

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 24, 2012 17:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Js sn pa včiri eno na langzam urezo proti Polzeli. Se vid, da ni več tolk vetra... je bla povprečna že 29, čeprav se vid da bo treba še precej na bazi delat.
Nazaj na vrh
fuego

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2012 17:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo danes smo pa šli na krofe na Trojane. Do tja se je vleklo, je pa potem nazaj letelo. Sma bla s kolegom v eni uri nazaj. Tako se je v marcu nabralo 450km.
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2012 17:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz jih ta mesec naklofal 761. Lani 385 km. Zelo zadovoljen. Cool
Nazaj na vrh
fuego

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2012 19:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uh, jaz jih tolk na mesec delam samo poleti, ko je res dolg dan. Ah, jebat ga, mam pač tak šiht da delam do 17h. Potem jih pa nardiš na sezono ziher ene 6.000. Jaz sem jih lani nardil cca. 4.500. Potem hodiš tut na petkove runde? Jaz na žalost ne morem spet zrat šihta. Sad
Nazaj na vrh
fuego

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 10, 2012 08:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Včeraj pa je bla spet prava temperatura za kolo. Laughing
Vseeno je pasala turca z kar nekaj ˝hupserji˝ od katerih sta bla dva z 17% najvišjim naklonom. Ja čim greš na vzhod ni več neke ravnine. S kolegom sma šla na Ponikvo pa pol na Loče - Žiče - Žička Kartuzija - Frankolovo in domov. Nabral se je 60km in nekje 800 višincev.
Nazaj na vrh
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 10, 2012 14:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz sem se tudi včeraj čez Ponikvo peljal s kolesom Smile
Nazaj na vrh
fuego

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 10, 2012 14:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To je ena mojih najljubših tras. Med tednom, ko mam majn časa gonim ponavadi Celje - Šmartno - Vojnik - Ljubečna - Dramlje- Lutrje - Ponikva - Proseniško - Celje. Zelo malo prometa, trasa pa zelo razgibana kar mi zelo ustreza, lahko imam kar neke vrste intervalni trening... mal gor in mal dol...
Pa kar je glavno... mir. Savinjska je mal preveč monotona.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 112, 113, 114  Naslednja
Stran 53 od 114

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu