| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Pon Mar 19, 2012 15:09 Naslov sporočila: |
|
|
no reč mi da je tole n-x pospešen posnetek..  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19 Prispevkov: 1027 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pon Mar 19, 2012 16:58 Naslov sporočila: |
|
|
| igor0203 je napisal/a: | | fuego je napisal/a: | Pa zdej je najboljš kolesarit, ko ni prevroče, samo spomladi je vedno precej vetra. Mene edin mal jebe, ker delam do 17h in ko pridem domov je premal cajta, tak da vse kar nakolesarim je čez vikend. No se bo pa kmalu prestavila ura in potem ne bo več izgovorov.  |
Kakor za koga, mislim saj je luštno, ampak me potem takoj prehlad prime in imam vsaj teden dni nos zabasan.
Prejšnjo nedeljo sem šel v center na kavo s kolesom in rezultat je bil takoj v ponedeljek viden...poln nos in boleče grlo. Pa sem se dobro oblekel in tudi "na izi" peljal. Očitno precej slab imunski sistem, kaj pa vem.  |
Kar te ne ubije te samo okrepi.
Treba je dihat čez nos, pa ne bi smel bit problema. Tudi sam imam bolj občutljivo grlo a letos zaenkrat ni blo problemov. Očitno se mi pa le malce pozna, da pojem precej sadja in zelenjave. Drugače pa je glavni krivec za zasluzenost organizma mleko. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igor0203
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33 Prispevkov: 638 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Mar 20, 2012 08:51 Naslov sporočila: |
|
|
Saj diham čez nos (dokler ne pridem v kak klanec ), grlo pa niti ni tak problem, bolj je nos, ker imam dostikrat težave s sinusi.
Mah bo že, od jamranja ne bo nič...gremo ven na kolo!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Mar 20, 2012 09:38 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: |
V planu spust po smučišču Celjske koče. Zjutraj ko ni nobenega smučarja. Kaj bo smeha.  |
Včeraj realiziral preblisk iz prejšnjega meseca. Sicer snega bilo le še za vzorec, pa vendar dovolj za švedranje. Pač greš dvakrat gor in dol pa je.
Nič, novim zmagam naproti.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Čet Mar 22, 2012 17:32 Naslov sporočila: |
|
|
Zame praznik !!!
Danes mi je zdravnik povedal, da sem po treh zaporednih operacijah že toliko okreval, da lahko spet zajaham bicikl
Kondicija je enaka nuli, a se bo že znova nabrala. _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
whothafunk
Pridružen/-a: Čet Sep 2010 22:16 Prispevkov: 29 Kraj: Maribor-Murska Sobota
|
Objavljeno: Pet Mar 23, 2012 00:35 Naslov sporočila: |
|
|
Sem fit človek, ukvarjam se z odbojko ter oblikovanjem telesa le s telesno težo, po knjigi Convict Conditioning (klik do kratkega opisa). Fizična aktivnost 5-6 tedensko, včasih 2-3x dnevno (študent s preveč časa pač).
(knjigo si lahko dobite prek torrentov).
Zimska radost je deskanje na snegu, skozi celo leto pa imamo s prijatelji redno vsako soboto več urni nogomet. _________________ harman/kardon HK3490, Dali Concept 8, Canton SUB 80, Shure SE530, Sennheiser HD700, Sennheiser HD595, Apogee Duet 2 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Mar 23, 2012 10:54 Naslov sporočila: |
|
|
| pasuljaris je napisal/a: | Zame praznik !!!
Danes mi je zdravnik povedal, da sem po treh zaporednih operacijah že toliko okreval, da lahko spet zajaham bicikl
Kondicija je enaka nuli, a se bo že znova nabrala. |
Samo da ne boš v kakšno steno rinil takoj na začetku lepo po ravnem in na obrate. .da se mišicam kaj ne zameri. _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
|
Objavljeno: Sob Mar 24, 2012 17:22 Naslov sporočila: |
|
|
| Js sn pa včiri eno na langzam urezo proti Polzeli. Se vid, da ni več tolk vetra... je bla povprečna že 29, čeprav se vid da bo treba še precej na bazi delat. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 17:05 Naslov sporočila: |
|
|
| Evo danes smo pa šli na krofe na Trojane. Do tja se je vleklo, je pa potem nazaj letelo. Sma bla s kolegom v eni uri nazaj. Tako se je v marcu nabralo 450km. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 17:35 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz jih ta mesec naklofal 761. Lani 385 km. Zelo zadovoljen.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 19:41 Naslov sporočila: |
|
|
Uh, jaz jih tolk na mesec delam samo poleti, ko je res dolg dan. Ah, jebat ga, mam pač tak šiht da delam do 17h. Potem jih pa nardiš na sezono ziher ene 6.000. Jaz sem jih lani nardil cca. 4.500. Potem hodiš tut na petkove runde? Jaz na žalost ne morem spet zrat šihta.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
|
Objavljeno: Tor Apr 10, 2012 08:12 Naslov sporočila: |
|
|
Včeraj pa je bla spet prava temperatura za kolo.
Vseeno je pasala turca z kar nekaj ˝hupserji˝ od katerih sta bla dva z 17% najvišjim naklonom. Ja čim greš na vzhod ni več neke ravnine. S kolegom sma šla na Ponikvo pa pol na Loče - Žiče - Žička Kartuzija - Frankolovo in domov. Nabral se je 60km in nekje 800 višincev. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Tor Apr 10, 2012 14:34 Naslov sporočila: |
|
|
jaz sem se tudi včeraj čez Ponikvo peljal s kolesom  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
|
Objavljeno: Tor Apr 10, 2012 14:49 Naslov sporočila: |
|
|
To je ena mojih najljubših tras. Med tednom, ko mam majn časa gonim ponavadi Celje - Šmartno - Vojnik - Ljubečna - Dramlje- Lutrje - Ponikva - Proseniško - Celje. Zelo malo prometa, trasa pa zelo razgibana kar mi zelo ustreza, lahko imam kar neke vrste intervalni trening... mal gor in mal dol...
Pa kar je glavno... mir. Savinjska je mal preveč monotona. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|