Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Daljinski upravljalniki
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Soundfreak



Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Prispevkov: 490
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 19, 2017 17:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se strinjam z @dr.sah. Moj Harmony One brezhibno deluje že celih 10 let... Edino baterija je zamenjana. Imajo ogromno bazo naprav.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
benma



Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12
Prispevkov: 204
Kraj: Kamnica

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 19, 2017 18:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi če naprave ni na seznamu Harmony, ti jo dodajo (vsaj pred leti je bilo tako). Na ta način so dodali moj Sansui AUX 911D. No, čez čas mi je mrknil zaslon na Harmony.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delfinus



Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Prispevkov: 1290
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 20, 2017 08:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dr.sah je napisal/a:
logitech so zakon. Odpreš program, vpišeš napravo oz model, in ti rukne vse gumbe gor. Prednost pa so activities, brez tega univerzalec ni vreden nič.


Hoj,

Pri meni Gryphon ojacevalec niti pod razno ni uspelo kontrolirat z Logitech Harmonyem. To se mi je zgodilo pri nakupu Haromony 650. Z univerzalcem od Marantza RC003SR, ki je sedaj star kot vec 8 let nisem mel prav nobenih problemov.
Poskusil sem z vsemi moznostmi in alternativami iz Logitech baze, tudi z direktnim ucenjem ni uspelo, kar bi moralo delovat po vseh zakonitostih. Potem sem na netu zasledil, da Harmony daljinci zadnje generacije, ki bazirajo tudi na zadnjem softwaru ne shranjujejo vec naucenih komand v RAW formatu, ampak si komando, ki jo dobi nekako po svoje interpretira. Zaradi tega se nekatere komande preprosto ne da natrenirat, da bi delovale na dolocenih napravah. Delovalo pa naj bi to se pri prejsnjih generacijah Logitech daljincev npr. Harmony 900, One, ki je se shranjeval komande v RAW formatu. Zahvalim se lahko samo, da sem ga kupil na Amazon.co.uk, in so mi vrnili celo kupnino in celo postnino v obe smeri.
Nasel tega Sonya na ebayu in zadovoljne uporabnike, ki so imeli prav tako tezave s Harmonyem. S Sonyem si lahko programiras tudi aktivnosti. Kontroliram pa lahko se vec naprav, bolj natancno in hitreje, saj ima vec tipk, ki se jih lahko poljubno programira.

Res pa je, da ti programiranje vzame nekoliko vec casa, ker se zadeva postavlja popolnoma rocno in je treba tudi navodila malce nastudirat. Ampak, ce ti je ta zadeva hobby to sploh ni problem in si ga lahko res fino nastavis, tocno tako kar potrebujes.

lp, d.
_________________
If it sound good and it feel good, then it's musical - James Brown
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ambasador



Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Prispevkov: 4277
Kraj: izola

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 20, 2017 10:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala vsem za pomoč, bom poskusil še varianto s kopiranjem čim dobim koga, ki je primerno opremljen.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Drugače pa lahko povem kako sem sam rešil vsaj da funkcionira s tipkami številčnice, si bo lahko še kdo pomagal:
dal sem avtomatsko iskanje kode na tipki STR in je bil pravi drugi zadetek.
Tako je ujel vse funkcije: vklop/izklop na pravi tipki, nato volume+ na tipki številčnice 3, minus na 7. Tipka 1 vklaplja rele, 4 vklaplja luč okoli volume gumba, 5 izbira vhode ...
Saj se da, se hitro navadiš.

Na bolj logičnem AUX vhodu, pa tudi na TV, je našel tu pa tam kakšno funkcijo, komplet vsega pa ne.
Kot rečeno gre za Philips daljinec SRP 2018 za 15€ v Merkurju.
_________________
Carpe Diem
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 030389877
dr.sah



Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Prispevkov: 1284
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 20, 2017 13:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

delfinus je napisal/a:
dr.sah je napisal/a:
logitech so zakon. Odpreš program, vpišeš napravo oz model, in ti rukne vse gumbe gor. Prednost pa so activities, brez tega univerzalec ni vreden nič.


Hoj,

Pri meni Gryphon ojacevalec niti pod razno ni uspelo kontrolirat z Logitech Harmonyem. To se mi je zgodilo pri nakupu Haromony 650. Z univerzalcem od Marantza RC003SR, ki je sedaj star kot vec 8 let nisem mel prav nobenih problemov.
Poskusil sem z vsemi moznostmi in alternativami iz Logitech baze, tudi z direktnim ucenjem ni uspelo, kar bi moralo delovat po vseh zakonitostih. Potem sem na netu zasledil, da Harmony daljinci zadnje generacije, ki bazirajo tudi na zadnjem softwaru ne shranjujejo vec naucenih komand v RAW formatu, ampak si komando, ki jo dobi nekako po svoje interpretira. Zaradi tega se nekatere komande preprosto ne da natrenirat, da bi delovale na dolocenih napravah. Delovalo pa naj bi to se pri prejsnjih generacijah Logitech daljincev npr. Harmony 900, One, ki je se shranjeval komande v RAW formatu. Zahvalim se lahko samo, da sem ga kupil na Amazon.co.uk, in so mi vrnili celo kupnino in celo postnino v obe smeri.
Nasel tega Sonya na ebayu in zadovoljne uporabnike, ki so imeli prav tako tezave s Harmonyem. S Sonyem si lahko programiras tudi aktivnosti. Kontroliram pa lahko se vec naprav, bolj natancno in hitreje, saj ima vec tipk, ki se jih lahko poljubno programira.

Res pa je, da ti programiranje vzame nekoliko vec casa, ker se zadeva postavlja popolnoma rocno in je treba tudi navodila malce nastudirat. Ampak, ce ti je ta zadeva hobby to sploh ni problem in si ga lahko res fino nastavis, tocno tako kar potrebujes.

lp, d.


čisto možno. No, jaz sem svoj čas imel po veš kot 10 naprav na Harmonyu (sedaj mnogo manj) pa je vse delalo BP. Ene 3x sem pisal gor, da so mi pomagali, kar je bilo urejeno takoj oz zelo hitro. Tudi učenje ni delalo nobenih težav. Meni je prednost digitalni zaslon, za posebne tipke, ker si lepo shraniš svoj opis in zaporedje.

Imamo pa vsak svoj okus in izkušnje, jaz harmony drgnem že leta, in je odličen. Sedaj sem na modelu 900, razmišljam da bi šel ne Elite, vendar nima številčnice, kar me malo skrbi.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delfinus



Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Prispevkov: 1290
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 20, 2017 14:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Malce sem raziskoval, ko sem kupoval in tudi kasneje, ko sem iskal alternativo. Harmony 900 je majka, ker ima vse in shranjuje tudi v RAW komande. Z novejsimi niso vsi zadovoljni. Zgledajo fensi, ampak jim manjkajo fizicne tipke. Veliko se jih tako tudi kar hitro proda naprej. Sam sem s tipkami dosti hitrejsi, kot v iskanju po zaslonu in browsanju tam.

lp, d.
_________________
If it sound good and it feel good, then it's musical - James Brown
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stran 9 od 9

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Zadnje teme - HI-FI

Zadnje teme - ostalo

VIDEOTEKA
© www.audio-kontakt.com  |  info@audio-kontakt.com  |  Pogoji uporabe
Izdelava: slo-code.com