| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 16:18 Naslov sporočila: System Fidelity |
|
|
No, o tem delno slovenskem podjetju še ni teme.
Njihove zvočnike sme poslušal samo v trgovini, tako da težko sodim. Niso pa bili slabi, čeprav bi se raje odločil za kaj drugega.
Sem pa danes priključil DVD-R150 na neke malo boljše zvočnike(Mission m71, in System Audio floorstanderje). Sem kar prijetno presenečen. Če že ni to alfa in omega definicije, je izredno prijetno za poslušat). Gre za DVD predvajalnik in stereo receiver v enem.
Si kdo lasti kako njihovo komponento višjega razreda?
Pa še dizajn serije 370 se mi tako zelo dopade.. Nekaj lepšega kar sem videl v zadnjem času.
http://systemfidelity.com/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 17:31 Naslov sporočila: |
|
|
Super tema!
Te firme tudi jaz ne poznam, razen morebiti s kakšnega hifi showa (če je bilo slučajno kdaj razstavljeno), vendar se zdajle ne spominjam. Se pa kot vidim še kar dosti pojavlja na forumu. Glede na to, da je konstruktor Slovenec, bi bilo luštno, če bi se vklopil v temo (če ga kdo pozna, naj ga prosim opozori na to temo o njegovih izdelkih), da bi povedal kaj več o firmi, predstavil svojo vizijo, svoje poglede na audio, povedal kaj o razvoju njihovih izdelkov, kaj jih je gnalo pri tem, morebiti zaupal kaj malega o prihajajočih novostih, itd. Skratka, majčkeno povedal kako in kaj.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Stefi
Pridružen/-a: Tor Apr 2008 17:58 Prispevkov: 119 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 20:00 Naslov sporočila: |
|
|
| Ne. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 21:07 Naslov sporočila: |
|
|
V dotični temi nisem našel nič o tem o čemer govorim. Verjamem, da bi to zanimalo še koga ki se ni udeležil predstavitve, če ne celo kar velikega dela bralstva, glede na to, da gre za napol naše gore list.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LonelyGuy

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 14:14 Prispevkov: 36 Kraj: My litle world
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 22:36 Naslov sporočila: |
|
|
Z veseljem bi opisal kako se je meni zdela predstavitev, a ne vem kako opisati zvok nisem dovolj dolgo v audiofilskih vodah, da bi lahko z čim primerjal.
Tako, da jaz lahko samo dodam svojo oceno glede oblike in povem, da mi vizualno bolj všeč oblika oziroma model SF-5050 ter Small book shelf speaker SF-5005 komponente pa so vse všečne oblike. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 23:12 Naslov sporočila: |
|
|
| Meni delujejo zvočniki malo temno, ter zadržano. So pa lepo poslušljivi. Porešam visoke tone, ter detajle. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pon Apr 06, 2009 14:24 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni. Kmalu bomo objavili članek o System Fidelity, zato tukaj napišite vprašanja, ki bi jih postavili oblikovalcu in konstruktorju SF, tako bo na koncu izgledal kot intervju. Torej vsak naj napiše recimo 5, 10 ali več vprašanj, lahko tudi s proizvodnje, zasnove, testiranj, skratka karkoli.
Lp
Admin _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54 Prispevkov: 1241 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Apr 06, 2009 18:45 Naslov sporočila: |
|
|
Mojih par vprašanj Andreju Peršinu
Kaj je njihova realna kompetitivna prednost na trgu glede na to, da so bili testi v revijah zelo zadržani?
Kdo je njihova ciljna skupina? Katere kvalitetnostne razrede nameravajo pokrivati?
V poplavi "no-name" Hi Fi proizvajalcev me zanima, čez koliko časa se še vidijo na trgu? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Tor Apr 07, 2009 23:59 Naslov sporočila: |
|
|
Odlično. Zbudite se še ostali. Na predstavitvi vas je bilo kar nekaj, kaj vas zanima glede System Fidelity?
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igor0203
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33 Prispevkov: 638 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Apr 08, 2009 00:20 Naslov sporočila: |
|
|
Pa še moja vprašanja:
Kdaj ste vstopili v svet Hi-Fi in kakšni so bili vaši začetki? Kako se je potem razvila ta ljubezen do sveta glasbe? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Čet Apr 09, 2009 18:40 Naslov sporočila: |
|
|
- na kakšnem glasbenem materialu se testirajo novi modeli
- ko je treba sklepati zvokovne kompromise, kam vas vleče
- Andrej Peršin je velik zagovornik low budget sistemov. Novi sistemi niso več poceni. Kako zagovarja ta cenovni preskok? Npr. v primerjavi s sitemom CC(Medno), ki je stal eno povprečno plačo.
- na kakšnih sistemih se nove komponente testirajo(samo na lastnih(System Fidelity) ali imate doma kake "referenčne" komponente)
- koliko je potrebnih kompromisov pri vgradnjih materialih, ki so 100% kitajski. S tem ne mislim pomanjševati njihove vrednosti, ampak v svetu so določeni materiali poznano dobri in bi jih verjetno konstruktor raje vključil v svojo napravo ...
- DIYevci za mali denar predelujejo raznorazne komponente. Bi bili presenečeni, če bi nekdo spravil vašo komponento na dosti višji nivo z majhnimi stroški? In kaj bi potem naredili?
- razvijalec je samo eden(če se ne motim)-Andrej Peršin, Erik je oblikovalec. Kolikor spremljam tuje HIEND firme, so velikokrat specializirane samo na določene izdelke(ojačevalni del, CDPje, zvočnike, kable ...) . Je možno, da en konstruktor kvalitetno zajame celotno področje ? Glede na rezultate je možno, ampak, koliko lahko trpi kvaliteta? _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Pon Apr 13, 2009 08:52 Naslov sporočila: |
|
|
Postavljenih je bilo že kar nekaj konkretnih vprašanj. Vprašanja pripišite do konca tedna, potem pa lahko pričakujete "intervju" s slikovno podporo. Torej, kakršnakoli vprašanja, zakaj taki priključni terminali, do konstrukcije...
Have a nice Day
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Ned Apr 19, 2009 16:26 Naslov sporočila: |
|
|
Danes je zadnji dan za vprašanja, hitro na dan z vprašanji, da vam dizajner in konstruktor odgovorita.
Have a nice Day
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Pet Apr 24, 2009 08:33 Naslov sporočila: |
|
|
Intervju z ekipo System Fidelity je že objavljen na portalu. Preberete si ga lahko tukaj.
Lušten in informativen intervju, ki človeka kar potegne notri.
Tranci vsaka čast za vložen trud, predani ekipi System Fidelity pa želim mnogo uspehov! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|