Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kakšen CD mi predlagate

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
croak

Pridružen/-a: Čet Dec 2010 18:08
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 30, 2010 23:19    Naslov sporočila: Kakšen CD mi predlagate Odgovori s citatom

Torej zanima me kateri CD mi predlagate, pač za "ocenjevanje" zvočnikov. V trgovini "veliki pok" mi je en gospod dal CD, ki mi je bil zelooo všeč! Žal pa samo vem, da je bil CD, torej "škatlica" v modri barvi in da je bil gor en moški. Vrjamem da boste nekateri rekli da je veliko takih! Ampak žal vem samo toliko! Upam da bo mogoče kdo vedel kateri CD mislim!

Hvala lepa!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 30, 2010 23:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tale je moja referenca. Je tudi mal plavkaste barve Smile. Je pa glasba gor tudi zelo dobra in sem veliko CDjev od izvajalcev gor tudi kupil. Zraven posameznih komadov so tudi kratki komentarji kaj bi ti naj sistem, ki ga poslusas pri dolocenem komadu podajal. Imas vse od rocka, do klasike, instrumentalne, vokalov, rocka, soft popa, jazza, zivega koncerta.

Tag McLaren Audio - Test Tracks

lp, d.
Nazaj na vrh
DOLAR

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03
Kraj: bUNGA bUNGA

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 30, 2010 23:42    Naslov sporočila: Re: Kakšen CD mi predlagate Odgovori s citatom

croak je napisal/a:
Torej zanima me kateri CD mi predlagate, pač za "ocenjevanje" zvočnikov. V trgovini "veliki pok" mi je en gospod dal CD, ki mi je bil zelooo všeč! Žal pa samo vem, da je bil CD, torej "škatlica" v modri barvi in da je bil gor en moški. Vrjamem da boste nekateri rekli da je veliko takih! Ampak žal vem samo toliko! Upam da bo mogoče kdo vedel kateri CD mislim!

Hvala lepa!

Najbolje je, da si ga narediš sam s takšno muziko kot jo poslušaš. Če izbereš boljše posnete komade s tvoje zbirke ne boš brcnil mimo.
Nazaj na vrh
Njegoš

Pridružen/-a: Pet Feb 2010 16:31
Kraj: LUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 02, 2011 17:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.youtube.com/watch?v=fsYsGO8Cqhw
Nazaj na vrh
croak

Pridružen/-a: Čet Dec 2010 18:08

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 02, 2011 19:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Njegoš je napisal/a:
http://www.youtube.com/watch?v=fsYsGO8Cqhw

Žal ni to, hvlaa vseeno!
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 02, 2011 22:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Precej mnenj na to temo najdeš npr. tukaj:

http://www.tnt-audio.com/topics/geoffrecords.html
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 03, 2011 09:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pojdi v BB pa vprašaj, ne vidim razloga da ti ne bi prodajalec povedal. Jaz poslušam tiste albume ali komade ki jih tudi drugače poslušam, sem hodil okoli tudi z nekimi audiofilskimi ploščami, pa sem zmetal vse stran. Se mi ne zdi fajn da za referenco zvoka poslušamo glasbo ki je drugače ne.

Meni se mora slišat dobro Lačni Franz, R.A.T.M., neki komadi RHCP, Pink Floyd, potem kakšna elektronika, recimo Ex Shanti N'Toko mi je ravno aktualen. Pač klasike ki jih poslušam že od nekdaj in redno.

Saj če Marilyn Manson dobro zveni, bo tudi vse ostalo, vsaj za moje uho.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu