| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
croak
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 18:08 Prispevkov: 70 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 30, 2010 23:19 Naslov sporočila: Kakšen CD mi predlagate |
|
|
Torej zanima me kateri CD mi predlagate, pač za "ocenjevanje" zvočnikov. V trgovini "veliki pok" mi je en gospod dal CD, ki mi je bil zelooo všeč! Žal pa samo vem, da je bil CD, torej "škatlica" v modri barvi in da je bil gor en moški. Vrjamem da boste nekateri rekli da je veliko takih! Ampak žal vem samo toliko! Upam da bo mogoče kdo vedel kateri CD mislim!
Hvala lepa! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Čet Dec 30, 2010 23:36 Naslov sporočila: |
|
|
Tale je moja referenca. Je tudi mal plavkaste barve . Je pa glasba gor tudi zelo dobra in sem veliko CDjev od izvajalcev gor tudi kupil. Zraven posameznih komadov so tudi kratki komentarji kaj bi ti naj sistem, ki ga poslusas pri dolocenem komadu podajal. Imas vse od rocka, do klasike, instrumentalne, vokalov, rocka, soft popa, jazza, zivega koncerta.
Tag McLaren Audio - Test Tracks
lp, d. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DOLAR
Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03 Prispevkov: 746 Kraj: bUNGA bUNGA
|
Objavljeno: Čet Dec 30, 2010 23:42 Naslov sporočila: Re: Kakšen CD mi predlagate |
|
|
| croak je napisal/a: | Torej zanima me kateri CD mi predlagate, pač za "ocenjevanje" zvočnikov. V trgovini "veliki pok" mi je en gospod dal CD, ki mi je bil zelooo všeč! Žal pa samo vem, da je bil CD, torej "škatlica" v modri barvi in da je bil gor en moški. Vrjamem da boste nekateri rekli da je veliko takih! Ampak žal vem samo toliko! Upam da bo mogoče kdo vedel kateri CD mislim!
Hvala lepa! |
Najbolje je, da si ga narediš sam s takšno muziko kot jo poslušaš. Če izbereš boljše posnete komade s tvoje zbirke ne boš brcnil mimo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Njegoš
Pridružen/-a: Pet Feb 2010 16:31 Prispevkov: 331 Kraj: LUBLJANA
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
croak
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 18:08 Prispevkov: 70 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jan 02, 2011 19:06 Naslov sporočila: |
|
|
| Njegoš je napisal/a: | | http://www.youtube.com/watch?v=fsYsGO8Cqhw |
Žal ni to, hvlaa vseeno! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 03, 2011 09:42 Naslov sporočila: |
|
|
Pojdi v BB pa vprašaj, ne vidim razloga da ti ne bi prodajalec povedal. Jaz poslušam tiste albume ali komade ki jih tudi drugače poslušam, sem hodil okoli tudi z nekimi audiofilskimi ploščami, pa sem zmetal vse stran. Se mi ne zdi fajn da za referenco zvoka poslušamo glasbo ki je drugače ne.
Meni se mora slišat dobro Lačni Franz, R.A.T.M., neki komadi RHCP, Pink Floyd, potem kakšna elektronika, recimo Ex Shanti N'Toko mi je ravno aktualen. Pač klasike ki jih poslušam že od nekdaj in redno.
Saj če Marilyn Manson dobro zveni, bo tudi vse ostalo, vsaj za moje uho. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|