| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3193 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Sre Nov 25, 2009 01:17 Naslov sporočila: |
|
|
LP
Čeprav ima v "testih" odlične izdelke ~~~~ se kupci kaj dosti ne ozirajo za LINNom ... Mislim,da je zlata doba Linna že minila (poceni audiofilski izdelki)... In če bo šlo tako naprej ~~~~~~ dragi izdelki, ki jih nihče ne kupuje ~~~~ bodo nehali tudi še kaj drugega izdelovat !!!! _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sre Nov 25, 2009 07:53 Naslov sporočila: |
|
|
Obstajamo ljudje, ki se upiramo integraciji glasbe in računalnikov in si ne predstavljamo življenja brez fiksnega formata (gramofon, CD, SACD). Mi gre na bruhanje ob misli na neke "računalničarske formate", ki se iz meseca v mesec nadgrajujejo in potem moraš stalno temu slediti. Teh formatov je en mali milion, pojavlja se tudi problem kje pravzaprav takšno glasbo kupiti (CD-ji in LP-ji so v trgovinah), skratka... Imam že poln kufer nenehnih sprememb na področju računalništva (prehitro si sledeči novi operacijski sistemi, nadgradnje programov ipd.) in zadnje kar si želim je, prenesti to moro, ta kaos, v Hi-Fi, ki mi pomeni zatočišče pred zblaznelim, drvečim vsakdanom.
Ko pa me (nas) ne bo več - za te čase pa se ne sekiram.
Dokler bo obstajal keš, ne bom kupoval s karticami in dokler bodo obstajali CD-ji, mi še na misel ne pride da bi sledil Linn-u! _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
navi
Pridružen/-a: Sre Jul 2008 17:57 Prispevkov: 78 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 23, 2009 23:56 Naslov sporočila: |
|
|
Jutri dobim na test Pioneer PD-D6-J.
V naslednjih dneh sporočim svoje mnenje. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|