| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 12:06 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem videl že preveč tragedij ko se ljudem v trenutku obrne svet na glavo, jih zaznamuje za celo nadaljnje življenje in vem kake hude travme so to za sorodstvo ne samo družino. Zagovorniki prekoračitev hitrosti ker so vam omejitve kao butaste samo zamislite si, da vam kak z neprilagojeno hitrostjo ubije ali pohabi otroka, ženo, mamo,... (pa bog ne daj da se to zgodi, vsi si želimo čimanj tragedij na cesti) kako sračko bi peljali, vedoč, da pa se to ne bi zgodilo če bi voznik vozil po omejitvi. Naenkrat bi obrnili ploščo in bi bilo treba z vsemi takimi brez milosti na grmado...
Cestno prometna pravila kakršnakoli že so ko jih je treba upoštevat, nasprotno vodi v anarhijo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pinus

Pridružen/-a: Pet Feb 2012 1:16 Prispevkov: 967 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 12:13 Naslov sporočila: |
|
|
Dobro se je razživelo tole...
V bistvu se res kažejo različni "karakterji" - udeležencev v debati(kot voznikov-lastnikov 4 kolesnikov, skozi njih "audio karakter"- kot lastnika nekega audio sistema)...
Naslov teme je zanimiv - v resnici res nakaže karakter osebe..
Bi ga samo popravil na - kateri avto (v lasti) sem vozil, ker so(smo)nekateri zadevo že zmogljivostno zreducirali (zaradi krize,starosti ali predpisov)...lp |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 030-353370 |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 12:28 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Jaz sem videl že preveč tragedij ko se ljudem v trenutku obrne svet na glavo, jih zaznamuje za celo nadaljnje življenje in vem kake hude travme so to za sorodstvo ne samo družino. Zagovorniki prekoračitev hitrosti ker so vam omejitve kao butaste samo zamislite si, da vam kak z neprilagojeno hitrostjo ubije ali pohabi otroka, ženo, mamo,... (pa bog ne daj da se to zgodi, vsi si želimo čimanj tragedij na cesti) kako sračko bi peljali, vedoč, da pa se to ne bi zgodilo če bi voznik vozil po omejitvi. Naenkrat bi obrnili ploščo in bi bilo treba z vsemi takimi brez milosti na grmado...
Cestno prometna pravila kakršnakoli že so ko jih je treba upoštevat, nasprotno vodi v anarhijo. | Mene je pijanček z BMW X5 skoraj uspel fentat in ni vozil prehitro-pijan je zaspal in nasadil na AC avto v katerem sem bil sopotnik.
Avto je odbilo v drvje ob AC in nato je od tam padel v graben in k sreči sem med letom po zraku zbil šipo z stranjo glave, da sva lahko zlezla ven.
Samo kožo na glavi so mi šivali 3 ure v izmenah, policaji so mi dali brisačo za pivnat kri in en je zlezel skup, tako mi je kri baje špricala iz glave.
Več kot dve leti je trajalo, da se je vse kolikor toliko zarastlo sem se spravil nazaj v formo in veliko truda.
Na sodišču, ko sem pričal, je prišlo ven, da je nekoga pred mano že pijan ubil in da bo, dokler se bodo vlekli postopki, še naprej nemoteno pijan ubijal po cestah.
Saj mu je bilo žal in to, ponujal mi je celo Stabija za bolečine(ni mi bilo do česarkoli, še najmanj do Stabija). _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jacoby
Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:23 Prispevkov: 1111
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 12:33 Naslov sporočila: |
|
|
| Dovolj zgovorno, za zaključek debate. Ali je kdo še pameten? |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 051383384 |
|
 |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1502 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 12:35 Naslov sporočila: |
|
|
Jolbe
če sem z recimo 30 let vožnje recimo 30 000 na leto novinec tudi prav, po statistiki policije pa sva verjetno enaka ker tudi tista kazen ali dve kar sem jih plačal mislim da nista v evidenci ki se kot vem za take res prekrške po dveh letih briše..
Kar se tiče hitrosti sem tudi to kar so zgleda tvoje mokre sanje že parkrat doživel, ne sicer pri nas in ne z svojim avtom, ampak tudi kake želje po tem nimam, se v okviru normalne vožnje čisto solidno počutim, pa še na denarnici je velika razlika, pridem v nemčijo in nazaj-ali Milano in nazaj z enim tankanjem ,ne pa po 400 km po novih 100 litrov... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 12:55 Naslov sporočila: |
|
|
Sedaj bo pa počasi dovolj komunikacije tega tipa in delnega offtopica. Tema je kateri avto voziš in ne kako ga voziš. Audiofili vidim, da imajo večinoma HI-FI večje vrednosti kot avto. Gremo naprej v tej smeri, vsak nadaljni offtopic bo brisan.
LP
Admin _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 12:58 Naslov sporočila: |
|
|
| jacoby je napisal/a: |
Pa dobr, a se boste že nehal jajcat, pejte raje na kak avto forum...
...
Dovolj zgovorno, za zaključek debate. Ali je kdo še pameten?
|
Bože mili... pa saj te nihče ne sili no, da pregleduješ to temo!
Če te ne zanima - ignoriraj!
Kogar ne zanimajo lampe, vinil, fizkultura, DIY ali karkoli drugega pač to ne spremlja. Poizkusi še ti, saj ni tako težko. sicer pa se je ta tema precej oddaljila od naslova, ki ga nosi. Prvih nekaj strani je še, potem pa zmerom bolj off topic. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
SCHalko
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 16:49 Prispevkov: 166 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 13:06 Naslov sporočila: |
|
|
| SCHalko je napisal/a: | | jacoby je napisal/a: | Pa dobr, a se boste že nehal jajcat, pejte raje na kak avto forum...
Vsak dan isto sranjee...
Junake bi pa rad videl na dveh kolesih, pri 250-280, da res doživijo, kaj je to brzina...jebeš te kante vaše plehnate - penisverlängerung. |
Doživeto . Sicer v bolj mladih in norih letih. Pri 250 skoraj zgubil sopotnico z motorja
Me kr zmrazi ko se spomnim. Mladost - norost pravijo. Bognedaj, da mi sin omeni, da bi imel kak motor  |
Tole je bila pista, da ne bo kdo mislil, da sem samomor delal... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 13:16 Naslov sporočila: |
|
|
Renault Laguna 190K prevoženih, 18/16V z top shit opremo, na leto starih Bridgestone Blizzak.
Zelo tiha guma, odlična v mokrem, dobra v snegu.
Letos sem obiskal prijatelje v Izraelu in na Nizozemskem, ki bi si kamot lahko privoščili nov avto, pa smo prekrižarili nekih 4500km z njihovo Mazdo 3 in Toyoto Priusem, oba kupljena enako rabljena kot moj. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vintagesonic
Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24 Prispevkov: 1437 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 13:52 Naslov sporočila: |
|
|
| trancedeejay je napisal/a: | Sedaj bo pa počasi dovolj komunikacije tega tipa in delnega offtopica. Tema je kateri avto voziš in ne kako ga voziš. Audiofili vidim, da imajo večinoma HI-FI večje vrednosti kot avto. Gremo naprej v tej smeri, vsak nadaljni offtopic bo brisan.
LP
Admin |
Ne razumem poante tvojega pisanja!
Če bi napisal da imam Zastavo 750 in ga "žgem" 280 km/h po AC bi bilo v redu, "al kaj" ?
Samo da se držimo teme kot pijanec plota, potem je vse v najlepšem redu, kajne?
No, potem pa preusmeri del postov v novo temo, kot to narediš v ostalih rubrikah.
Naslov je lahko "Povej mi kako hitro voziš avto in povem ti kdo si". Kje je sedaj problem?
Boš spet brisal?
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1975 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 14:00 Naslov sporočila: |
|
|
1.8 je malo švoh za kobilo tipa Laguna, verjetno kar žre. Upam da si vsaj napajanje porihtal. Pa brez zamere, ti si car za te probleme, z veseljem spremljam utemeljitve in teste. Jaz imam Espace IV 2.0T initiale, se pravi vse, toliko, da ne govori (motor F4RT) s 170 kojni, pa je bolj bogo.
Igor. Za elektroniko sem se izpopolnjeval v Nemčiji (Bielefeld) in Kanadi (Vancouver), kjer sem precej sam prevozil. Nekaj se mi že sanja o njihovih cestah. 10 dni sem bil v SF službeno na obisku, kjer sem tudi sam nejeverno opazoval, za moje predstave prehitro odvijanje prometa brez sankcij. Imajo pa freeway in highway, pa nisem dognal za kaj gre. Nevajen avtomatika sem bolj cruisal po centru SF čez oba mostova in po okolici. Pa tudi tam sem probal en eksces, prijatelj, ki je tam stanoval je imel Nissan Z Biturbo, pa sva ga na ful gas pognala iz centra gor na Pacific Heights, ampak prec takoj nehala, jasno policija ima tam kromane pištole!!. Gre pa to z mesta dosti bolj kot Airbus 380, s katerim sem se peljal. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 19:00 Naslov sporočila: |
|
|
joztom
daj spet te je odneslo, preveri pospeške te japonske kripe pa pospeške letala, za dvignit v zrak rabi cca 290/kmh in to doseže veš v koliko časa,
seveda pa je stvar občutka ko v tisti kanti napol ležiš ali pa normalno sediš na ogromnem letalu in pospešek čutiš drugače
tudi jaz sem še v starem miniju par desetletij nazaj parkrat mislil da bomo poleteli pa smo bili max na 140.., v malo večjem BMW 730 pa sem mislil da sploh ne potegne nikamor, tudi danes v tamočnejšem Audiju A8 ne padaš na tla od pospeškov pa ima mislim da 420 konjev |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
NCC2000
Pridružen/-a: Čet Sep 2012 12:28 Prispevkov: 591 Kraj: Slovenia
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pinus

Pridružen/-a: Pet Feb 2012 1:16 Prispevkov: 967 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 19:23 Naslov sporočila: |
|
|
| No, BMW 730 in Audi A8 so udobne limuzine..., a pospeškov tam res ni...lp |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 030-353370 |
|
 |
audiofrik
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 19:48 Naslov sporočila: |
|
|
pinus
ne bodi tako prepričan hočem ti povedati kako je občutek varljiv, pospeški pa kar so poglej podatke meni se ne ljubi...ker pa ni drvarnica brez vzmetenja pa se ti zdi veliko manj kot je v resnici, obratno si poglej recimo v metroju imaš občutek da je zelo hiter pa sploh ni, malo bolj hitro sicer pospešuje končna hitrost pa ni čez 100.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|