Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Network attached storage
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 12, 2013 16:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Probaj, pa potem poročaj.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bogomir 4051

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 12, 2013 20:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi pri Linn-u kar v owners manualu za DS playerje priporočajo Ready NAS in to prav zaradi že prednaloženega Twonkyja.

LpM.
Zuluf

Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46
Kraj: bunga bunga

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 12, 2013 23:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hmmm... sem mislil, da bom že kaj probal in poročal pa še mreže nisem uspel nastavit.
Imam dva routerja, ki sta dosedaj delovala kot ločeni omrežji. Posledično v eni mreži nisi videl druge je pa wifi delal na obeh... Za nas je pa le fino, da ga vidiš v obeh omrežjih. Kolikor sem videl sta možni dve opciji repeater/AP in switch. Malo sem se poigraval z repeater opcijo, vendar kolikor sem uspel prebrat to ni ravno najhitrejša zadeva, torej ne najbolje za streamanje. Boljša opcija je en router nastavit kot switch, drugi je pa wifi. Tu se mi pa zatakne. Če ima kdo kaj izkušenj kako to nastavit bi se priporočal za kak link, ki pripelje do uspešnega konca. Do sedaj mi še ni ratalo. Oba routerja sta pa netgear. wnr2000 in 824v3.
Nazaj na vrh
Zuluf

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 17, 2013 09:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No zaenkrat nimam pripomb. To je čisto nekaj drugega kot touch + usb disk. Tisto je bila polomija. Nas zaenkrat v povezavi s SB del dela hitro brez komplikacij ... čez kak mesec bom imel boljšo sliko o vsem skupaj, ampak začetek lahko samo pohvalim. Nekateri pljuvajo, čez netgear nas-e kao, da niso prijazni uporabniku. Sam tega nisem opazil.
Nazaj na vrh
Zuluf

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 22, 2013 12:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A kdo vleče datoteke z neta direktno na nas?
Katero aplikacijo uporabljate?
Nazaj na vrh
gash

Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 22, 2013 15:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz na qnapu uporabljam kar njihov preinštaliran torrent odjemalnik "Download station"
( http://docs.qnap.com/nas/enindex.html?download_station.htm ).
Lahko pa bi si tudi kakšnega drugega instaliral pa ni potrebe ker deluje ok in do njega dostopam od kjerkoli.
Nazaj na vrh
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 23, 2013 00:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Špilferderber je napisal/a:
kaj pa WD My Book Live?

fejst razmišljam o njem, se mi zdi, da je optimum za to ceno..

http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=280

danes nabavil.. super zadeva zaenkrat.. ga moram mal pomatrat v naslednjih dneh..
Nazaj na vrh
Zuluf

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 10, 2013 15:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

In kako dela?

Jaz sem vzel wd tv live predvajalnik in priklopil nanj zunanji disk. Verjetno je sedaj zadeva podobna tvoji. Dela čist ok, samo ne vem zakaj ne ugaša diska ko ta ni v uporabi. Disk gori non stop tudi ko je player ugasnjen. Mal cvikam, da bo crknil, če bo non stop v pogonu.
Nazaj na vrh
benz220d

Pridružen/-a: Čet Jul 2012 20:37
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 10, 2013 22:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz imam tudi WD My book live, kupil mislim da sem ga lanskega avgusta, je pa pred kratkim ckrnil, je bil poslan nazaj k uvozniku v 3h dneh je prišel drug, seveda je bila glasba na njemu izgubljena (imam pa samo glasbo na njemu) to je seveda riziko pri diskih, ampak ni bilo nič kar se nebi dalo s pomočjo dobrih ljudi nadomestiti Wink

imam tudi WD tv live predvajalnik dela bp že dve leti...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu