| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Apr 12, 2013 16:59 Naslov sporočila: |
|
|
| Probaj, pa potem poročaj. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bogomir 4051
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42 Prispevkov: 1467 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Apr 12, 2013 20:04 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi pri Linn-u kar v owners manualu za DS playerje priporočajo Ready NAS in to prav zaradi že prednaloženega Twonkyja.
LpM. _________________ miro |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031361550 |
|
 |
Zuluf
Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46 Prispevkov: 677 Kraj: bunga bunga
|
Objavljeno: Pet Apr 12, 2013 23:57 Naslov sporočila: |
|
|
Hmmm... sem mislil, da bom že kaj probal in poročal pa še mreže nisem uspel nastavit.
Imam dva routerja, ki sta dosedaj delovala kot ločeni omrežji. Posledično v eni mreži nisi videl druge je pa wifi delal na obeh... Za nas je pa le fino, da ga vidiš v obeh omrežjih. Kolikor sem videl sta možni dve opciji repeater/AP in switch. Malo sem se poigraval z repeater opcijo, vendar kolikor sem uspel prebrat to ni ravno najhitrejša zadeva, torej ne najbolje za streamanje. Boljša opcija je en router nastavit kot switch, drugi je pa wifi. Tu se mi pa zatakne. Če ima kdo kaj izkušenj kako to nastavit bi se priporočal za kak link, ki pripelje do uspešnega konca. Do sedaj mi še ni ratalo. Oba routerja sta pa netgear. wnr2000 in 824v3. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zuluf
|
Objavljeno: Sre Apr 17, 2013 09:25 Naslov sporočila: |
|
|
| No zaenkrat nimam pripomb. To je čisto nekaj drugega kot touch + usb disk. Tisto je bila polomija. Nas zaenkrat v povezavi s SB del dela hitro brez komplikacij ... čez kak mesec bom imel boljšo sliko o vsem skupaj, ampak začetek lahko samo pohvalim. Nekateri pljuvajo, čez netgear nas-e kao, da niso prijazni uporabniku. Sam tega nisem opazil. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zuluf
|
Objavljeno: Sre Maj 22, 2013 12:36 Naslov sporočila: |
|
|
A kdo vleče datoteke z neta direktno na nas?
Katero aplikacijo uporabljate? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gash
Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40 Prispevkov: 291 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Maj 22, 2013 15:09 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz na qnapu uporabljam kar njihov preinštaliran torrent odjemalnik "Download station"
( http://docs.qnap.com/nas/enindex.html?download_station.htm ).
Lahko pa bi si tudi kakšnega drugega instaliral pa ni potrebe ker deluje ok in do njega dostopam od kjerkoli. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Čet Maj 23, 2013 00:26 Naslov sporočila: |
|
|
danes nabavil.. super zadeva zaenkrat.. ga moram mal pomatrat v naslednjih dneh.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zuluf
|
Objavljeno: Pon Jun 10, 2013 15:16 Naslov sporočila: |
|
|
In kako dela?
Jaz sem vzel wd tv live predvajalnik in priklopil nanj zunanji disk. Verjetno je sedaj zadeva podobna tvoji. Dela čist ok, samo ne vem zakaj ne ugaša diska ko ta ni v uporabi. Disk gori non stop tudi ko je player ugasnjen. Mal cvikam, da bo crknil, če bo non stop v pogonu. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
benz220d
Pridružen/-a: Čet Jul 2012 20:37 Prispevkov: 237 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pon Jun 10, 2013 22:43 Naslov sporočila: |
|
|
jaz imam tudi WD My book live, kupil mislim da sem ga lanskega avgusta, je pa pred kratkim ckrnil, je bil poslan nazaj k uvozniku v 3h dneh je prišel drug, seveda je bila glasba na njemu izgubljena (imam pa samo glasbo na njemu) to je seveda riziko pri diskih, ampak ni bilo nič kar se nebi dalo s pomočjo dobrih ljudi nadomestiti
imam tudi WD tv live predvajalnik dela bp že dve leti... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|