Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Teufel Raumfeld Connector 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kumer

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 04, 2013 14:38    Naslov sporočila: Teufel Raumfeld Connector 2 Odgovori s citatom

Odpiram novo temo o novem mrežnem predvajalniku glasbe.

http://www.teufelaudio.com/raumfeld-audio-streaming/raumfeld-connector-2-p9527.html

Kar precej o njem je že napisano v tej temi:

http://www.audio-kontakt.com/forum/viewtopic.php?t=2453&postdays=0&postorder=asc&start=0

od 2 strani dalje....

Morda bi bilo bolj pregledno, če bi v prihodnje vse kar se nanaša na ta predvajalnik objavili v tej temi...

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Tadej

Pridružen/-a: Pet Jan 2009 21:02

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 08, 2013 10:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za tiste, ki radi berejo in vas zanimajo podrobnosti o tem mrežnem predvajalniku... v nemščini, če ne uporabite google translate Very Happy

http://www.areadvd.de/hardware/2013/teufel_raumfeld_connector_2.shtml
Nazaj na vrh
kumer

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 11, 2013 10:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

končno, eden malo bolj obširen test Smile

Citiram:

Insgesamt bietet Teufel für wenig Geld eine ausgefeilte Lösung, im HiFi-Anlagen und ältere Surroundreceiver "fit" zu machen fürs moderne mediale Zeitalter. Bis auf spotify sind alle relevanten Dienste integriert, überdies ist es einfach, Musikressourcen von PC, Server oder USB-Medium hinzuzufügen. Schnell sind Wiedergabelisten erstellt, sie können dann komfortabel bedient werden. Die kostenlose App offeriert ohnehin eine sehr einfache Handhabung, so dass auch weniger versierte Anwender gut und schnell zurecht kommen. Wahlweise kann der Connector 2 kabellos oder kabelgebunden ins Netzwerk eingebunden werden. Am kompakten Gehäuse stört keine WLAN-Antenne. Die Klangqualität, die der sehr kompakte und daher spielerisch leicht unterzubringende Connector bereit stellt, ist ausgezeichnet und passt zu Raumfelds Anspruch, Streaming in erstklassiger Qualität zu offerieren.

Flexibel einzusetzen und klangstark - der sehr kompakte Connector 2 kann rundherum überzeugen

+ Sehr gute Klangqualität
+ HiRes-tauglich
+ Einfache Installation und Bedienung per kostenloser Android oder iOS App
+ tuneIn als kostenlose Internet Radio Plattform an Bord
+ Sehr gute Verarbeitung
+ WLAN mit dabei
+ Günstiger Preis

- Kein Spotify

torej dobro ocenjen...

LP
Nazaj na vrh
Bosty

Pridružen/-a: Sre Mar 2013 12:32
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 09, 2013 20:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moj Raumfeldek je danes doživel nadgradnjo na verzijo 1.11.91. Kako to zgleda?
- android je javil, da je na voljo nadgradnja Raumfelda,
- strinjal sem se z nadgradnjo,
- trajalo je cca 2 minuti,
- vmes se je naprava resetirala, kar je bilo vidno tudi po utripanju lučk na napravi,
- androidna aplikacija se ni niti zaprla. Samo gumb Play in je igralo naprej.
Pohvalno!
Doživel sem tudi prvi crash, ampak očitno ne naprave, ker je glasba igrala naprej. Zaprl sem androidno aplikacijo in jo odprl. Vprašalo me je, če sme poslati obvestilo proizvajalcu s podatki o crashu, s čimer sem se strinjal. Potem sem videl, da lahko vklopiš opcijo, da reporte o morebitnih crashih samodejno pošilja proizvajalcu.
Zaenkrat je Nemce za pohvalit. Zadovoljen!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu