Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Mrežni audio predvajalniki
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Tadej

Pridružen/-a: Pet Jan 2009 21:02

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 30, 2013 14:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Malo me mika, da bi ga res naročil, čeprav ga niti ne potrebujem. Tako malo za igračkanje Very Happy Bom počakal še na poročilo prvega tukajšnjega lastnika Wink

Sicer so se pa v reviji pri teži zmotili, 5kg bi bilo pa res malo veliko za tako majhno napravico.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Bosty

Pridružen/-a: Sre Mar 2013 12:32
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 01, 2013 09:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tadej je napisal/a:
Sicer so se pa v reviji pri teži zmotili, 5kg bi bilo pa res malo veliko za tako majhno napravico.

Ja, teža je 0,29 kg, slabih 30 dkg, to je toliko kot kupiš mortadele za en možakarjev 'normalen' zajtrk Wink
Nazaj na vrh
dani8

Pridružen/-a: Pet Avg 2010 16:33
Kraj: ptuj

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 03, 2013 20:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kako boš priklopil na lampaša ,ker jaz bi podobno naredil ,sedaj imam izvor cd in lampaša ,ter htpc

lp
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 03, 2013 21:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dani, če imaš htpc, zakaj rabiš še to?
Daj si jriver ali foobar2000 na htpc. Oba imata odlično podporo za tablico, in si zmagal. Ne rabiš še ene škatle.
Nazaj na vrh
dani8

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 04, 2013 14:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

na htpc nimam wi-fi,bi pa res želel kakšno pomoč glede povezav. htpc imam direktno vezan preko rca na lampaša , vendar zvok ni primerljiv kot z cd-a.
imam pa veliko arhivo audiophilske glasbe na htpc (192/24),razmišljam o kakšnem dac (htpc-dac-ojačevalnik),pač kaj bi bilo najboljše. prosim za pomoč in vaša strokovna mnenja

lp dani
Nazaj na vrh
dr.sah

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 04, 2013 15:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tole je samo kot primer:
http://www.arcam.co.uk/products,rseries,usb-dacs,rDAC.htm

iz HTPCja izkoristiš USB izhod, ki je najboljši za muziko. Usb vtakneš v tak dac, in nato RCA izhod na ojačevalec.
Za muziko poganjat na HTPCju pa koristiš JRIVER program (plačljiv, ali iz pašnika) ali FOOBAR2000 ( zastojn).
Škoda še en player kupovat, ko lahko to koristiš. Dac pa prav pride.
Nazaj na vrh
dr.sah

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 04, 2013 15:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

seveda lahko kupiš tud kater drug dac, ta je prvi ki sem se ga spomnil.

- Zakaj rabiš wi-fi?
Nazaj na vrh
dani8

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 04, 2013 18:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

koliko sem razumel ,da dejansko povežem en vhod usb na htpc (vseeno kateri usb?) z dac ,nato pa iz dac naprej do ojačevalnika z rca kabli.kateri dac-i bi prišli pri meni v upoštev , če jih morda par predlagate in cena.

zahvaljujem se za odgovore

lp dani
Nazaj na vrh
dr.sah

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 04, 2013 19:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Povej budget, pa bomo nakašljali predloge.

V osnovi pa je tko kot si napisal.
Nazaj na vrh
dani8

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 04, 2013 22:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tam nekje do 200 € bi bil še pripravljen investirat v dac, če bo delovalo na bolje.

lp dani
Nazaj na vrh
cink

Pridružen/-a: Sre Dec 2009 23:51
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 05, 2013 08:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.whathifi.com/reviews/accessories/dacs

Do 200€ pa še 24/192 bo težko...
Nazaj na vrh
dani8

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 05, 2013 10:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kako bi se odnesel tale dac , ker prav ne poznam zadev in mi je vsak odgovor dobrodošel

lp

http://playroom.si/Hi-Fi-avdio-sistemi-in-komponente/DAC/NuForce-Icon-uDAC-2-digitalno-analogni-pretvornik
Nazaj na vrh
cink

Pridružen/-a: Sre Dec 2009 23:51
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 05, 2013 10:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zame, ki sem nezahteven uporabnik (nekateri audiofili bi rekli da sem gluh Laughing ) je popolnoma dober. Gre pa samo do 24/96 in nima asinhronskega usb (sam ne zaznam razlike)
Nazaj na vrh
vintagesonic

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 05, 2013 10:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

cink je napisal/a:
Zame, ki sem nezahteven uporabnik (nekateri audiofili bi rekli da sem gluh Laughing ) je popolnoma dober. Gre pa samo do 24/96 in nima asinhronskega usb (sam ne zaznam razlike)

Ga osebno imam in za ceno in namen ki jo ima, popolnoma zadovolji vse kriterije dobrega nakupa.

LP
Nazaj na vrh
davor281

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 18:55
Kraj: Zimica

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 05, 2013 10:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sicer tudi tale gre samo do 24/96 ima pa asynchronous receiver -

http://schiit.com/cart/index.php?main_page=product_info&cPath=0&products_id=14
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 040/514-308
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  Naslednja
Stran 8 od 17

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu