| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
LISAC
Pridružen/-a: Tor Okt 2010 13:43 Prispevkov: 40 Kraj: Železniki
|
Objavljeno: Pon Apr 08, 2013 21:06 Naslov sporočila: |
|
|
| ambasador je napisal/a: | testiraj...
Vklopi gramofon tako, da bodo ojačevalci delali, nato z malim izvijačem takneš žičke pri glavici. V zvočniku naj bi zabrnelo. Tako da najprej preveriš če je elektronika v redu. Potem je na vrsti glavica.
Tako kot opisuješ sumim elektroniko. Sploh če ni nobenega šuma. Takrat ko so to izdelovali, če je bi signal/šum 50dB, je bila amerika. To je pa lepo slišno. |
Pozdravljen. Ker se po dolgem času (spet ga imam nekaj) vračam na projekt gramofon, me zanima kako si mislil da taknem žičke pri gramofonski glavi. Ne vem katere je potrebno, na glavi so 4 (plava, zelena, rdeča in bela), v notranjosti sta plava in zelena kratko-zvezani, tako da sumim da bi poskusil brikati belo in rdečo. Pregledal sem znotraj, če sem kaj narobe povezal ko sem ga sestavljal, a je vse videt vredu...? Če je to bom poskusil. Zanima me še nekaj, je vseeno če testiram z 8 in ne 4 ohmskim zvočnikom, imam le enega, to najbrž nima veze LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|