| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Pet Feb 22, 2013 22:19 Naslov sporočila: |
|
|
| oilpower je napisal/a: |
Brez zamere ampak kaj tako ogabnega jaz enostavno ne odobravam  |
Za namen, ki ga opisuješ (plesne delavnice v manjših dvoranah) se zadeva obnese več kot dobro. Basa je dovolj, zvok je pa tudi zadovoljiv. Za množico potečih se deklet čist dovolj
Ko sem prebral tvoj odziv, sem se spomnil na kako starejšo gospo iz angleških filmov, ki se (snobovsko) zmrduje. Brez zamere.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20 Prispevkov: 344
|
Objavljeno: Pet Feb 22, 2013 23:11 Naslov sporočila: |
|
|
človek kar ne more verjet, da sploh kdo zagovarja kaj tako *** kot je na linku  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
oilpower

Pridružen/-a: Sob Sep 2012 2:13 Prispevkov: 133 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Feb 22, 2013 23:16 Naslov sporočila: |
|
|
| Soundfreak je napisal/a: |
Ko sem prebral tvoj odziv, sem se spomnil na kako starejšo gospo iz angleških filmov, ki se (snobovsko) zmrduje. Brez zamere.  |
Ni zamere in verjamem, da je bil predlog dobronameren. Ampa sem pač tak, da vedno pri vsaki stvari dam veliko tudi na izgled izdelka, prav tako punca. Morda je to res nekoliko plitko in deluje celo snobovsko ampak verjemi, da nisem niti približno kakšen snob. Tudi, če bi hotel bit si tega niti privoščit ne morem
Hvala vsem za predloge in ideje bom vse malo pregledal in preštudiral. Opažam pa, da to niso tako poceni špasi, kot sem si predstavljal.Če pa ima še kdo kakšen predlog ali nasvet se priporočam. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|