| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
pasquale1
Pridružen/-a: Pet Jan 2013 11:39 Prispevkov: 1 Kraj: grosuplje
|
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 18:37 Naslov sporočila: zvočniški koaksialni kabli |
|
|
Pozdravljeni!
Zanimajo me vaše izkušnje z zvočniškimi kiabli narejenimi od koaksialnih kablov.
Namreč prepleteni koaksialni kabli ki sva jih z kolegom naredila so me zelo pozitivno presenetili. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 19:09 Naslov sporočila: |
|
|
Predlagam, da ti najprej opišeš svoje kable in izkušnje z njimi. _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mikee
Pridružen/-a: Tor Jan 2010 13:14 Prispevkov: 10 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 15, 2013 14:52 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem uporabljal navzkrižno povezane koaksialne kable po receptu Jona Rischa (iz Belden 89259 koaksialnega kabla), dokler se nisem preselil in so bili za novo postavitev prekratki. Jih pa nameravam v prihodnosti spet narediti, ker so mi bili všeč.
Kako so sestavljeni vaši? Kakšen koaksialc uporabljate? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Tor Jan 15, 2013 15:52 Naslov sporočila: |
|
|
1992 leta sem uporabljal RG58 koaksialec na mojih KEF home made mini zvočnikih (B110B, T52, 6dB kretenica (prav ste prebrali) v bas refleksu).
To sem preskusil po tem, ko sem prebral intervju z VanDenHulom, ki je na vprašanje novinarja rekel da nič ne more, če ljudje uporabljajo koaksialec za zvočnike (vprašan je bil za mnenje o tem).
Uporabil sem trdo sredico za en pol. Torej dva koaksialca, oplet pa samo na maso na strani ojačevalca. Ni bilo slabo, je kar delalo. Bi moral malo obnovit po dolgem času. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mito11
Pridružen/-a: Sre Avg 2011 12:06 Prispevkov: 152 Kraj: Postojna
|
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 041955456 |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|