| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40 Prispevkov: 418 Kraj: M.Sobota
|
Objavljeno: Pet Feb 08, 2013 11:48 Naslov sporočila: |
|
|
Ogromno robe dobiš na: http://www.kupujemprodajem.com/index.php
Cene zelo ugodne, ogromno vintage Pioneerjev, Luxmanov, Sansui...
Pred kratkim sem nabavil Kenwooda KA-8150, pravi best-buy. Čeprav je zadeva stara več kot 30 let zgleda kot iz škatle. Edino prevoz si moraš uredit. Pa do 300.- eurov lahko pelješ v EU brez carine in DDV-ja. Rabiš edino sprintan oglas prodajalca(ki mora biti do 300.- eur ). _________________ Greetings from The Humungus! The Lord Humungus! The Warrior of the Wasteland! The Ayatollah of Rock and Rolla! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pet Feb 08, 2013 12:44 Naslov sporočila: |
|
|
| hi_musica je napisal/a: | | Pajac je napisal/a: | | Mogoče kakšen določen model? Malce sem gledal po oglasih na portalu in na bolhi. Za 120€ sem našel model RA-931. Kaj pa recimo NAD 302? Naj omenim še da je soba precej majhna, 12-14 kvadratov. |
Pred (davnimi) leti smo s fanti primerjali NAD 302, Arcam Alpha ONE in Rotel 931. NAD je bil zvokovno prijeten ampak malce podhranjen, Arcam je bil malce temnejši in bolj "rockerski". Rotel je bil najbolj delikaten in svež. Vsi smo se strinjali, da je Rotel zmagovalec testa. Cenovno pa je bil Rotel takrat dražji od NAD (400DEM) in cenejši od Arcam (600 DEM).
Zvočniki so bili 3-sistemski Wharfedale Waldus 500, CDP je bil NAD 502. Testna plošča: Dire Straits - Love Over Gold (Mercury)
To je bila ena prvih primerjalnih audio seans v mojem življenju, zato se je zelo v živo spominjam.
Vili |
Omenjeni trije integrirci, so bili svojčas pravi "best buy". Kateri so pa danes? (Ni mišljeno kot retorično vprašanje...) _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|