Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Tonearm za TD 160
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ury

Pridružen/-a: Pon Nov 2012 17:46
Kraj: Dramlje

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 14:39    Naslov sporočila: Tonearm za TD 160 Odgovori s citatom

Aloha

Katero ročko priporočate za Thorens TD 160? Zdaj imam original TP 16.

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fjaka

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 15:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

....Moerch DP6...
fjaka

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 15:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

...mayware formula MK???.....
fjaka

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 15:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

....SME 3009...
fjaka

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 15:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

...SME 309...
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 17:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hadcock GH228...zajeb..a za nastavit, zelo lahka, našel eno zelo malo rabljeno, v originalni škatli, še iščem primerno glavo zanjo. AKG 8 supernova bi znala bit o.k., tudi kaka ADC...
LP Jernej

Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman.
Nazaj na vrh
fjaka

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 17:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 17:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofrik

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 18:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

karkoli dobrega, SME 3009, taka je moja 150
Nazaj na vrh
joztom

Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 18:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nobeno, pusti pri miru, pa to optimalno nastavi. Jaz sem si nekdaj dal drejat shell za glavo iz magnezija pa kaj jaz vem. Saj je, ampak ni vredno.
Nazaj na vrh
audiofrik

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 19:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaztom

daj ne klobasaj brezveze, 160 takkot je je predvsem zaradi slabe ročke in ohišja bolj tako tako, dodaš drugo ročko in napajanje, boljši okvir in imaš zelo zelo dober gramofon, verjami sem jih precej prerihtal, npr SME ali Ortofon naredita to gramofon VEČ KOT ZELO DOBER da res moraš odšteti zelo veliko denarja da dobiš kaj res boljšega
Nazaj na vrh
CASTOR

Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18
Kraj: KOZINA

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 19:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz bi uporabil Mayware. Tp 16 je luknja za Thorens, vsaj po tem kar sem sam probal.

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 041722387
fuego

Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 19:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bi še pa jaz vprašal kakšna je razlika v zvoku, če maš gor ročko SME 3009 in Thorensovo TP-16?
Pa zanima me katera glava za nek normalen denar bi pasala na TP-16. Sedaj mam gor Audio Technica.
gero

Pridružen/-a: Sob Dec 2011 15:03

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 20:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofrik je napisal/a:
jaztom

daj ne klobasaj brezveze, 160 takkot je je predvsem zaradi slabe ročke in ohišja bolj tako tako, dodaš drugo ročko in napajanje, boljši okvir in imaš zelo zelo dober gramofon, verjami sem jih precej prerihtal, npr SME ali Ortofon naredita to gramofon VEČ KOT ZELO DOBER da res moraš odšteti zelo veliko denarja da dobiš kaj res boljšega

@joztom,

ali te ni tale zadnjič nekaj je..l zaradi tvoje slovenščine, poglej si njegovo, pa še preimenoval te je, haha Smile
Nazaj na vrh
fjaka

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 21:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gero je napisal/a:
audiofrik je napisal/a:
jaztom

@joztom,

ali te ni tale zadnjič nekaj je..l zaradi tvoje slovenščine, poglej si njegovo, pa še preimenoval te je, haha Smile

arbeit macht frei
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu