Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Net založbe - priporočila

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Alen Tokmadzic
Gost

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 12, 2012 02:02    Naslov sporočila: Net založbe - priporočila Odgovori s citatom

Zdravo.

Ve kdo za kakšno dobro netlabel založbo? Pa res, da ni kakšen glitch, noise, ultimatifni dub, brezvezen synth, če ne zamerte izrazu itd. Recimo ustaljena, konvencionalna, preverjena glasba. Zanima me elektronika in metal. Tudi kak' dober rock, punk, grind se mi dopade. Pop tud'. IP.

Ali pa če ve kdo za kako dobro listo net založb?
Nazaj na vrh
Alen Tokmadzic
Gost

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 13, 2012 12:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Yo!

Res noben nič ne ve? Ali sem grdo napisal?

Vem, da se da jit na google pa rečt stricu googlu naj izpiše rezultate iskanja za iskalno frazo "netlabel list". Pa bom dobil to kar sem že imel: list.txt z 1000 net založbami. In kva pol? Naj se vržem pod vlak? Kdo bo to preletel vse skup? Pa to lahk pol počnem do smrti...

Mene zanimajo preverjene stvari.
Nazaj na vrh
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 13, 2012 22:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za elektroniko precekiraj Truehouse.net, ce ti je blizu nekomercialen House, Chillout, Downtempo, Drum&Bass, in guest mixes s tradicionalnim housom. Glej pod mixshows kjer je obilo glasbe za dol poteg. Obstaja tudi arhiv vse od leta 2004 dalje.

true house music consists of four main ingredients... a cup of spirituality...
a tablespoon of love... a dash of togetherness, and a pinch of soul penetrating beats...
...this is true house music.

Tipi drzijo linijo in zadeva je konsistentna in se s casom razvija in za moj okus super, sploh za daljsa trasportiranja sem ter tja.

lp, d.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
taz

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 7:16
Kraj: Solkan

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 14, 2012 01:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bandcamp.com
Nazaj na vrh
Alen Tokmadzic
Gost

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 14, 2012 13:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Yo! Hvala obema. Sam to ni to. Prvi so live seti. Drugi pa kolkor se ti zdi da plačaš. To pol ni to.

Hvala obema.

LP
Nazaj na vrh
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 14, 2012 14:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

beatport?
Nazaj na vrh
Alen Tokmadzic
Gost

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 14, 2012 15:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trackitdown...
Nazaj na vrh
Alen Tokmadzic
Gost

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 14, 2012 23:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ali nima BeatPort samo plačljive muske?
Sej TrackItDown je neki podobnega - pejđ z musko - preview and buy.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu