Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Squeezebox tema
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 140, 141, 142  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
hamurabi

Pridružen/-a: Čet Feb 2010 11:29
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 30, 2012 08:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dajte mi nekaj razložit. Imam AV Reciver (Onkyo), imam popcorn hour A 300, zraven je zunanji disk, vse na enem mestu. Kako naj potem priklopim še "squeezbox touch", da bom lepo iz kavča izbiral muziko, ne da bi pri tem prižgal TV? Kako je z internetnim radiem?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gwb

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 30, 2012 11:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Špilferderber je napisal/a:
gwb je napisal/a:

Vsi squeezebox produkti gredo namreč iz produkcije...
!

tale stavek bo zahteval obrazložitev.. Wink

1. Tole:
http://www.engadget.com/2012/08/29/logitechs-ue-smart-radio-boombox-and-mobile-boombox-give-you/

2. SBTja ni več na Logitechovi uradni strani.

3. Squeeze forum:
http://forums.slimdevices.com/showthread.php?96188-New-Squeezebox-Radio

"SB labeled products are being phased out. Get them while they're there. Sad " <- od osebe, ki sodeluje pri razvijanju softwarea za SB...

4. Padec cen o katerih je bilo govora + tisti kao "blemished box" direktno od Logitecha...
Nazaj na vrh
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 30, 2012 11:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Rolling Eyes eh, tole je vse skup brezveze, kar bojo ven dal..
Nazaj na vrh
gwb

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 30, 2012 11:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Špilferderber je napisal/a:
Rolling Eyes eh, tole je vse skup brezveze, kar bojo ven dal..

Res je. Očitno je bil trg vseeno premajhen za Logitech. Teli novi produkti bodo pa za "lifestyle" streamanje z raznih iphoneov in podobnega.

Škoda ker ne obstaja nobena pametna poceni alternativa...
Nazaj na vrh
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 30, 2012 13:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pa saj je logično, da sedanje zadeve ne morejo trajati večno... Proizvajalci stremijo za zaslužki, zato razvijajo nove in nove zadeve, katere bodo tržili... Konec je s tistimi izdelki za vekomaj... Bore malo jih je ostalo...
Nazaj na vrh
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 30, 2012 13:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ne za vekomaj, naj razvijajo zadeve, ne pa pokopljejo..
Nazaj na vrh
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 30, 2012 14:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Škoda, res, če bodo skenslali SB linijo. Res te razvadi s svojo enostavnostjo uporabe in cenovno ugodno kvaliteto.
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 30, 2012 16:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Voda na moj mlin.

Prodati nameravam SB Touch z napajalnikom od mravlce in sedaj bo cena poskočila! Very Happy
Danni

Pridružen/-a: Čet Jul 2010 10:38
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 30, 2012 16:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mi ga prodaš zdaj, ko še ni poskočila? Smile
Nazaj na vrh
pasuljaris

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 30, 2012 16:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danni je napisal/a:
Mi ga prodaš zdaj, ko še ni poskočila? Smile

Če misliš resno me konataktiraj na ZS.
peterpan

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 30, 2012 22:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pasuljaris, razmisli še 1x Razz

Prepričan sem, da bo tole parim soforumašem zelo zanimivo KLIK

Kratek povzetek: s pomočjo Enhanced Digital Output (EDO) appleta, lahko na Toucha priključiš zunanji DAC, celo prek asinhronega USB-ja in predvajaš 192 kHz datoteke, če jih DAC podpira. Noro!!!1! Cool

Sem slučajno zasledil komentar na head-fi, ko sem bral o novem Audio-GD NFB-11.32 DAC/ojačevalcu za slušalke:
A very possitive experience for me/us is the fact that the USB works perfectly in asynchronous mode with Logitech Squeezebox Touch and Triode's applet: Enhanced Digital Output "EDO".

Se pravi stvar očitno dela, namestitev naj bi bila tudi preprosta.

Najbolje da kdo preizkusi in poroča hehe
Nazaj na vrh
peterpan

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 30, 2012 23:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Maaaa zdej je pa mene zagrabilo, če mogoče dela z DAC-9 Confused jao jao

Toucha ne bi šel kupovat na slepo, pri hiši pa imam Dueta. Če se kdo loti eksperimentiranja in zadevo usposobi, se priporočam za en obisk, da vidim če dela z mojim dacom Cool
Nazaj na vrh
pasuljaris

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 30, 2012 23:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

peterpan je napisal/a:
Pasuljaris, razmisli še 1x Razz

Prepričan sem, da bo tole parim soforumašem zelo zanimivo KLIK

Kratek povzetek: s pomočjo Enhanced Digital Output (EDO) appleta, lahko na Toucha priključiš zunanji DAC, celo prek asinhronega USB-ja in predvajaš 192 kHz datoteke, če jih DAC podpira. Noro!!!1! Cool

Sem slučajno zasledil komentar na head-fi, ko sem bral o novem Audio-GD NFB-11.32 DAC/ojačevalcu za slušalke:
A very possitive experience for me/us is the fact that the USB works perfectly in asynchronous mode with Logitech Squeezebox Touch and Triode's applet: Enhanced Digital Output "EDO".

Se pravi stvar očitno dela, namestitev naj bi bila tudi preprosta.

Najbolje da kdo preizkusi in poroča hehe

Toucha ne prodajam zato, ker z njim nebi bil zadovoljen. Naprava skrbi za zelo kvaliteten zvok.

Vzrok za prodajo je , da sem ugodno kupil SB Classica in Dacmagica, predelana s strani mojstra stormsonica.
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 09, 2012 09:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jap, konec je s squeezeboxom, Logitech je s svojimi bistroumnimi potezami vse ferdirbal. Škoda, res škoda, ob njihovem prevzemu Slimdevicesa je bil potencial platforme ogromen. V streaming segmentu jim nič na tem planetu ni prišlo do kolen. Pravzaprav razen Sonosa ki pa je konkretno dražji in slabše prodajan niso imeli na trgu nobene konkurence. Čista tema do nižin.

Prevzeli so širom sveta uveljavljene ter na šleperje prodajane produkte. In da takšen trust z vsem svojim brainom in denarjem ne zna izkoristit takšne od boga dane situacije, takšne prednosti je ena velika žalost. Vse kar so v nekaj letih uspeli spraviti skupaj je en ubogi Touch pa še to v času prihoda na tržišče hroščat, okej pa še en majčkeni radio. Ena velika žalost. Sad

Okej, nič ne moremo, je kar je. Dokler bodo naši skvizi še laufali bomo uživali z njimi, polj pač v smeti. V roku leta dveh bo itak prišlo ven kaufen novih luštnih produktov s podporo upravljanju preko ipada & androida in bo skviz hitro pozabljen/zamenjan. Androidove tablice vidim da se pri nas že dobijo za 100 eur. Za uživaško upravljanje sistema bo puna kapa. Smile
Nazaj na vrh
peterpan

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 09, 2012 10:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smešno je to, da Logitech v Ultimate Ear, njihovi top liniji ponudijo en ubogi radio

Zaskrbljeni uporabniki kupujejo SBje na rezervo. in ugotavljajo kako se aktivira Touch brez mysb.com strani, ki bo verjetno v prihodnosti umaknjena.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 140, 141, 142  Naslednja
Stran 112 od 142

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu