Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Katere regalne zvocnike do 300EUR
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Jan.

Pridružen/-a: Čet Jun 2012 13:37

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 25, 2012 14:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Glej tudi ce ne bodo ok me bodo stala le malo denarja
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 25, 2012 15:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MAre007 je napisal/a:
Zakaj taka naglica, če sploh še ne veš, ali ti bodo ustrezala?

Najprej ugotovi kaj ti ustreza, potem pa naredi, kupi ... karkoli, kajti vse variante bodo cenejše od sedanje, nepreverjene!

Ma pusti, če ima veselje naj poskusi ! Wink
Jan.

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 26, 2012 16:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sam SF-4030 imajo pa res ogromno bassa! Very Happy
Nazaj na vrh
Edvard

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 15:50
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 26, 2012 21:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če že nisi kupil SF-4030, potem razmisli o Indiana line zvočnikih. Na moje veliko presenečenje, se jih pri nas da dobiti na Mimovrste.com, najvišja serija Musa pa preko italijanskega eBaya. Ne vem pa, kam bi te poslal da jih slišiš, to je težji del. Vem, da jih ima en soforumaš, morda te kontaktira.

Pred časom sem jih skoraj kupil na osnovi naslednjega stavka g. Hunjadija:
Indiana line tako kot lani, zvok dobi za tak poceni zvočnik oceno odličnoooo. Upam si trditi: »Nekaj najboljšega na planetu za ta denar !!!«

vir: http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_article&id=22
Nazaj na vrh
Jan.

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 26, 2012 21:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

imam ze SF-4030 3 tedne Very Happy

Itak bom pa cez kaksne pol leta zamenjal zvocnike. Drugace pa prvic slisim za indiana line zvocnike.
Nazaj na vrh
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 29, 2012 11:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če te še vedno zanimajo stojala, si poglej Malboret v malih oglasih imho.
Nazaj na vrh
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 31, 2012 00:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uradni zastopnik za zvočnike Indiana Line sem jaz.

V svojem demo salonu imam tudi Musa zvočnike, kot tudi Tesi 240, 540 in 560. Slišati se da tudi Basso 950.

Nekaj produktov je že objavljenih tudi na tej strani http://playroom.si/Indiana-Line-produkti

Uradni cenik za njihovo celotno ponudbo pa na naši uradni strani:
http://als.si/cenik.html

Celotna linija Tesi je na zalogi.

LP; Aleš

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 31, 2012 11:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zanimivo, IL v Slo Smile , sem mislil, da se to ne bo nikoli zgodilo....

lahko poveš kaj več o musa in tudi drugih IL zvočnikih
ali res nudijo veliko zvoka za vložen denar, cene res niso pretirane
komentarji na tem forumu pa so tudi pozitivni....

malo me edino moti, da nobena linija nima zraven nizkotonca

ali se potem torej kombinira zadeve z:

http://www.indianaline.it/en/products/basso

kateri model npr. paše k tesi oz musi?

Hvala

LP
Nazaj na vrh
Surfer

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 31, 2012 17:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ob pogovoru s predstavnikom Indiana Line in predstavitvijo me je Musa najbolj navdušila.

Ko pa sem prejel prvo pošiljko pa so me konkretno navdušili najmanjši zvočniki in večji samostoječi zvočniki serije Tesi.

Musa ima bolj vintage stil zvoka, kot bi poslušal starejše B&W, Tesi pa so odličen napad na entry in nižje serije zvočnikov (cenovni rang 700 eur za par prednjih samostoječih zvočnikov).

V primerjavi z MA BX serije ponujajo Tesi več basa, MA pa zaradi kovinskih tviterjev nekoliko več definicije.

Zvočnike bi uvrščal med bolj univerzalne, kot odlično izbiro za hišni kino oz. nek entry level stereo sistem. Za svoj denar ponujajo veliko, seveda pa jih ne gre primerjati z zvočniki angleškega srednejga razreda.

Glede SUBov, sam za sebe v kombinaciji z MA RX Silver zvočniki za HK uporabljam Basso 950, ki ima dvojno membrano - v to me je pred časom prepričal Klipsch RSW-10D ki sem ga imel na preizkusu in od takrat naprej me cenejši subi z enojno membrano ne prepričajo preveč.

Indiana Line prodaja sube ločeno kar se mi zdi odlična rešitev. Basso 830 in 850 imata dvojni bass reflex, serija 9xx pa dvojno membrano. Kupec izbere to kar mu najbolje ustreza. Tisti z željo po kompaktnejšem basu izberejo serijo 9xx, drugi pa 8xx - samo moč pa glede na velikost sobe.

Zelo ugodni so vgradni zvočniki, stropni so odlična rešitev za kakšne fitness centre, frizerske salone, lahko bi jih uporabil tudi kje v stanovanju - seveda vse odvisno od zahtev poslušalca in denarja, ki ga je namenjen vložiti v avdio opremo. Nekateri neuki poslušalci/poslušalke med tem zvočnikom in zvočnikom za dvojno ceno razlike ne slišijo.

Overall: Zvočniki za svoj denar igrajo odlično, seveda pa ne gre pričakovati, da bodo igrali bolje kot zvočniki dvokratnika cenovnega razreda. Musa ima finish iz furnirja (enako kot MA serije RX in višje), Tesi in Nota pa vinilske folije (B&W serije 6, KEF serije Q in C)

So definitivno odlična rešitev za nekoga, ki bi rad za ceno pod 1500 eur (cena s popustom) postavil 5.1 hišni kino z internetno povezavo in AirPlay-em.

Indiana Line Tesi 560
Indiana Line Tesi 760
Indiana Line Tesi 240
Indiana Line Basso 830
Denon AVR1713
Kabli

Ali pa stereo sistem pod 700 eur
Indiana Line Tesi 560
Denon PMA 520

LP; Aleš

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 01, 2012 07:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kje tocno v domzalah se nahajate?
Nazaj na vrh
MAre007

Pridružen/-a: Čet Dec 2010 10:23
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 01, 2012 07:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Surfer je napisal/a:
Ob pogovoru s predstavnikom Indiana Line in predstavitvijo me je Musa najbolj navdušila.

Ko pa sem prejel prvo pošiljko pa so me konkretno navdušili najmanjši zvočniki in večji samostoječi zvočniki serije Tesi.

Musa ima bolj vintage stil zvoka, kot bi poslušal starejše B&W, Tesi pa so odličen napad na entry in nižje serije zvočnikov (cenovni rang 700 eur za par prednjih samostoječih zvočnikov).

V primerjavi z MA BX serije ponujajo Tesi več basa, MA pa zaradi kovinskih tviterjev nekoliko več definicije.

Zvočnike bi uvrščal med bolj univerzalne, kot odlično izbiro za hišni kino oz. nek entry level stereo sistem. Za svoj denar ponujajo veliko, seveda pa jih ne gre primerjati z zvočniki angleškega srednejga razreda.

Glede SUBov, sam za sebe v kombinaciji z MA RX Silver zvočniki za HK uporabljam Basso 950, ki ima dvojno membrano - v to me je pred časom prepričal Klipsch RSW-10D ki sem ga imel na preizkusu in od takrat naprej me cenejši subi z enojno membrano ne prepričajo preveč.

Indiana Line prodaja sube ločeno kar se mi zdi odlična rešitev. Basso 830 in 850 imata dvojni bass reflex, serija 9xx pa dvojno membrano. Kupec izbere to kar mu najbolje ustreza. Tisti z željo po kompaktnejšem basu izberejo serijo 9xx, drugi pa 8xx - samo moč pa glede na velikost sobe.

Zelo ugodni so vgradni zvočniki, stropni so odlična rešitev za kakšne fitness centre, frizerske salone, lahko bi jih uporabil tudi kje v stanovanju - seveda vse odvisno od zahtev poslušalca in denarja, ki ga je namenjen vložiti v avdio opremo. Nekateri neuki poslušalci/poslušalke med tem zvočnikom in zvočnikom za dvojno ceno razlike ne slišijo.

Overall: Zvočniki za svoj denar igrajo odlično, seveda pa ne gre pričakovati, da bodo igrali bolje kot zvočniki dvokratnika cenovnega razreda. Musa ima finish iz furnirja (enako kot MA serije RX in višje), Tesi in Nota pa vinilske folije (B&W serije 6, KEF serije Q in C)

So definitivno odlična rešitev za nekoga, ki bi rad za ceno pod 1500 eur (cena s popustom) postavil 5.1 hišni kino z internetno povezavo in AirPlay-em.

Indiana Line Tesi 560
Indiana Line Tesi 760
Indiana Line Tesi 240
Indiana Line Basso 830
Denon AVR1713
Kabli

Ali pa stereo sistem pod 700 eur
Indiana Line Tesi 560
Denon PMA 520

LP; Aleš

EPP ali forum???
Nazaj na vrh
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 01, 2012 07:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jan. je napisal/a:

kaj, ko bi se vidva (Surfer & Jan) pogovarjala preko zs ali kontaktnih številk itd. !? Evil or Very Mad

Kljub vsemu je to forum, a ne !!?? Wink
Surfer

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 01, 2012 08:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MAre007 je napisal/a:

EPP ali forum???

Lahko odboje če želiš... konec koncev je vse na tem forumu kjer se pojavljajo imena znamk posredno reklamiranje.

Za razliko od samega nabijanja kako superiorna ali zanič je določena znamka moj post navaja odgovor na vprašanje uporabnika kumer-ja in v sebi vsebuje tako primerjave kot kritike.

Cenovna primera, ki sem ju podal pa sta ena izmed mnogih, ki se neprestano pojavljajo na forumu - če že moram opravičevati svoje objave.

Jan. je napisal/a:

Oprosti Jan ampak po vseh kontaktnih informacijah, ki so objavljeni na spletnih straneh...

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 01, 2012 10:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

surfer, hvala za odgovor
lp
Nazaj na vrh
Jan.

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 06, 2012 20:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni spet. Sem opazoval LCD zaslon SA-Z70 in opazil da ko je mocen bas se malo zatemni, a je to normalno?

Neznam opisati, sveti z manjso svetilnostjo...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Naslednja
Stran 11 od 12

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu