| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jul 23, 2012 17:41 Naslov sporočila: |
|
|
da je men vedet od kje je freedom amp v to temo padu????  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojcb
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41 Prispevkov: 455 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jul 24, 2012 18:40 Naslov sporočila: |
|
|
| drago67 je napisal/a: | da je men vedet od kje je freedom amp v to temo padu????  |
Kaj ti ne veš kaj je reklama.......
Ne pozna meja.  _________________ Glasba je kot ženska, v njej lahko neizmerno uživaš...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6263 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Sre Jul 25, 2012 18:53 Naslov sporočila: |
|
|
Reklama?
Sem zelo konzervativne sorte.
Odlični zvočniki nekdaj so dobri tudi danes.
Pogruntani izdelki bodo vedno dobri.
Skozi desetletja večnega pričakovanja po 'odrešitvenih' najnovejših izdelkih sem spoznal da tega ni bilo in po 40 letih z gotovostjo zatrdim da tudi v bodoče ne bo! Še več - nekoč so obstajali giant killerji, danes niti tega ni več.
Po vseh letih, kadar naletim na zanimivo noviteto, rečem: počakajmo vsaj dve do tri leta. Če bo stvar tako zelo aktualna tudi takrat - e, potem je ura za nakup.
Tako izbiram samo med resnično preizkušenimi in potrjenimi izdelki, katere spoznaš tudi po temu, da so dolgo prisotni v katalogih. Ker se mi ne eksperimentira na lastni koži. Iz istih vzgibov nisem naklonjen tvikanju. Če si želim kaj boljšega, se ozrem po drugih napravah.
Rezultat? Karkoli sem kupil, je ostalo pri hiši povprečno 8 let. In me vsak dan znova razveseljevalo. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|