| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Pridružen/-a: Čet Maj 2012 14:57 Prispevkov: 2 Kraj: Slovenija
|
Objavljeno: Čet Maj 31, 2012 15:01 Naslov sporočila: Prosim za nasvet nakup zvočnikov |
|
|
| Pozdravljeni imam Resiver Onkyo TX SR 507 in bi kupil ene 5,1 zvočnike.Trenutno mam ene poceni JBL zvočnike,kupil pa bi ene do 500e.Kaj mi svetujete,kaj je najbolše v tem cenovnem razredu.Hvala |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45 Prispevkov: 948 Kraj: MARIBOR
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Maj 31, 2012 18:45 Naslov sporočila: Re: Prosim za nasvet nakup zvočnikov |
|
|
| top je napisal/a: | | Pozdravljeni imam Resiver Onkyo TX SR 507 in bi kupil ene 5,1 zvočnike.Trenutno mam ene poceni JBL zvočnike,kupil pa bi ene do 500e.Kaj mi svetujete,kaj je najbolše v tem cenovnem razredu.Hvala |
System Fidelity ima razprodajo, kolega je tam našel kar nekaj ugodnih stvari !  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pridružen/-a: Čet Maj 2012 14:57 Prispevkov: 2 Kraj: Slovenija
|
Objavljeno: Čet Maj 31, 2012 18:58 Naslov sporočila: |
|
|
| Tisti Jamo zgledajo res lepi še kakšen predlog.Kje pa dobim System Fidelity. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
cane90
Pridružen/-a: Sre Okt 2011 12:12 Prispevkov: 32 Kraj: Mirna Peč
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Akrobat
Pridružen/-a: Pon Maj 2010 23:03 Prispevkov: 14 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Jun 05, 2012 15:28 Naslov sporočila: |
|
|
Lep pozdrav.
Še eden, ki potrebuje nasvet glede nakupa zvočnikov oziroma še eden, ki vas "mori" s predlogi . Že nekaj časa gledam, zbiram oglase rabljenih zvočnikov in posledično postajam vedno bolj zmeden heh... No, da preidem k bistvu... imam vintage ojačevalec Scott A-437 in ene povprečne zvočnike Fisher SME 250, kjer je visokotonec enega pokvarjen (dal popravit, pa je po nekaj časa šel spet "po gobe", tako da se mi s popravilom enostavno ne da več ubadat). Želel bi nabavit ene rabljene zvočnike cenovnega ranga med 100 in 200 evri. Vem, ni nekaj, ampak za en začetek oz. eno ne preveč zahtevno poslušanje čisto o.k. Pa tudi, roko na srce, nisem pri neki finančni moči. Soba kjer poslušam glasbo je cca. 20 m2, poslušam pa predvsem rock glasbo. Pač glasba mi je kr pomembna, zato bi rad ene "normalne" rabljene zvočnike. Da si zavrtim plato kakega Neila Younga, U2, Claptona... in uživam.
Gledam na bolhi kake starejše jamote, mission, vintage variante... glede na moj ojačevalec pa bi morali biti najmanj 8 ohm-ski...
Za kakršnekoli predloge se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem  _________________ And it's true we are immune, when fact is fiction and TV reality... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Jun 05, 2012 15:50 Naslov sporočila: |
|
|
Smo že rekli ... pokliči v Corrado, če imajo še kaj robe na zalogi po znižani ceni, ... če da ojačevalec pod pajsko pa s Claptonom, itd, na pot !  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
diyfreak
Pridružen/-a: Pon Okt 2011 23:29 Prispevkov: 489 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2012 00:16 Naslov sporočila: |
|
|
| Akrobat v tem cenovnem rangu ne rabiš nobenih priporočil. Samo poslušaj in se odloči. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|