Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Avtorsko zaščitena vsebina
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 22:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JAZZZ je napisal/a:
audiomaniac je napisal/a:
audiofrik je napisal/a:
kaj pa Igor Lumpret, bi šel skozi ????

Seveda bi šel ! Very Happy

Če še enkrat samo preletim tale album

vem, da je vedno upanje za dober slovenski jazz ! Cool

Čeprav ne vem , ker jazzz menda ni imel nič zraven !? Shocked

He he, ko poslušaš si preberi,kdo vse je gor, pa ne boš tako neumno vprašal Wink

Pomoč: poglej pod št.9 na CD1 in št.6 na CD2.

Ja, sem pogledal. Pri Zlatku sicer nisi nič omenjen, a ti verjamem na besedo. Pri Toriju pa je omenjena le založba (domnevam, da tvoja) !

OK. Potem pa sploh ne vidim razloga, da daješ naše mlade fante v nič !? Ko bodo (če bodo) oni imeli Sabirjevo kilometrino jih boš pa lahko primerjal in ''šinfal'' ! Wink

Seveda ima vsak lahko svoje mnenje a po moje vseeno ni lepo, da se nekoga povzdiguje in druge daje v nič. To pove veliko o človeku. Sad

Pa brez zamere.
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 22:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Volume je napisal/a:
JAZZZ je napisal/a:
Ja, kranjčan Tone Janša je dober(kar nekaj let nazaj sva se zgovarjala o reizdaji njegovih del)). Lumpert je tudi dober. Tudi nikjer nisem zapisal, da so naši saksofonisti slabi.

Vsak naj presodi sam kaj si napisal in si ustvari svojo lastno mnenje.

Če napišem, da da Sabir vse naše saksofoniste v koš pomeni, da so vsi zanič? Sori, meni to pomeni, da je veliko boljši od njih in ne, da so naši zanič? In to še zmerom mislim.
Volume

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 0:30
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 22:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Volume je napisal/a:
Poznaš izraz funkcionalna nepismenost?

JAZZZ je napisal/a:
To prepuščam tebi, bistvo mojega teksta je še vedno enako in če ga zastopiš prav, drugače pa blodi naprej.

Po predpisanih navodilih vzemi

Če ne bo efekta poizkusi še z

Želim ti miren večer in mirno spanje. Pretirano vznemirjanje namreč škoduje lepoti.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041 000 000
JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 22:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

OK. Potem pa sploh ne vidim razloga, da daješ naše mlade fante v nič !? Ko bodo (če bodo) oni imeli Sabirjevo kilometrino jih boš pa lahko primerjal in ''šinfal'' ! Wink

Seveda ima vsak lahko svoje mnenje a po moje vseeno ni lepo, da se nekoga povzdiguje in druge daje v nič. To pove veliko o človeku. Sad

Pa brez zamere.

Kolikokrat naj še povem, da jih ne dajem v nič. Ali snemanja teh fantov niso dovolj? Snemal sem Igorja Lumperta, Jureta Pukla, Vaska Atanasovskega, Primoža Simončiča-Lolita, Marka Karlovčeca ... Verjemi, če bi bilo več takih kupcev njihovih plošč(da ne govorim o drugi pomoči), bi se jazzu godilo malce drugače, kot pa se.
Upam, da si bodo fantje nabrali potrebno kilometrino-kajti vedno pravim, dober domači jazz pomeni boljšo jazz sceno(ne gre samo z dobrimi tujimi koncerti). In dober domači jazzist posrka znanje mojstrov-ko je Grom izvedel, da je Sabir prost en dan, je takoj naredil delavnico in kasneje še koncert. Še veliko takih in trdo delo podkrepljeno s talentom. Če smo realni brez patriotizma, ameriški jazz glasbenik ima v osnovi veliko več možnosti kot slovenski . Pa vsi, ki ste "vame vrgli kamen kao, da dajem naše glasbenike v nič" povejte, če ste kaj naredili za našo jazz sceno. Jaz sem kar nekaj in tudi še bom.

Jaz v tem primeru nisem nikogar dajal v nič ! Lahko pa povem, če je nekdo po moje toliko boljši-ali ni to za glasbenike bolje, kot da te samo hvalijo. Kje je slovenski jazz vidiš takoj, ko prideš npr. v Italijo.
Večina verjetno ne ve, kako je bilo, ko se je organiziral SLO večer v NY in ko je bil jam session z nekaterimi vrhunskimi ameriškimi glasbeniki.
JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 22:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Volume je napisal/a:
Volume je napisal/a:
Poznaš izraz funkcionalna nepismenost?

JAZZZ je napisal/a:
To prepuščam tebi, bistvo mojega teksta je še vedno enako in če ga zastopiš prav, drugače pa blodi naprej.

Po predpisanih navodilih vzemi

Če ne bo efekta poizkusi še z

Želim ti miren večer in mirno spanje. Pretirano vznemirjanje namreč škoduje lepoti.

Meni si smešen. Kot uporabnik zgornjih preparatov pa verjetno nisi (več) živčen. Torej, povej že, kaj te muči Wink Ha ha, verjetno stare zamere do mene ... bom malce pogledal po starih tekstih, zakaj sva se že zapela. Kljub vsem preparatom ne moreš pozabiti. Ker takih problemov nimam, ti jaz na žalost ne morem svetovati, obstajajo pa osebe, ki to znajo.
Volume

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 22:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JAZZZ je napisal/a:
Ti jaz na žalost ne morem svetovati

Je to sploh možno? Wink
Nazaj na vrh
JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 22:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vintage in ostali ljubiteli SLO jazza, opozarjam na projekt saksofonista Cene resnika Joyful Spontaneity
v kvartetu z Emanuele Parrini-violina ,Giovanni Maier -kontrabas in Aljosa Jeric-boben

Če pridemo skupaj s ceno bo tudi na festivalu Sajeta 2012 !
JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 22:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Volume je napisal/a:
JAZZZ je napisal/a:
Ti jaz na žalost ne morem svetovati

Je to sploh možno? Wink

Če rečem da ne, potem je ne! Si prehud primer in tudi Chuck Norris bi bil verjetno brez moči Wink
audiomaniac

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 23:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JAZZZ je napisal/a:

Pa brez zamere.

Kolikokrat naj še povem, da jih ne dajem v nič. ....

Ok, ok, ... prav.
Bi šlo pa tudi brez tvoje izjave o košu itd. ... pa prosim nehaj se že hvaliti in kregati z drugimi. OK? Wink

Tudi drugi nameč (ne samo ti) kupimo tudi kako (ali pa več) domačo jazz ploščo in tako vsaj malo prispevamo k razvoju domače glasbe, a ne ! Twisted Evil

Over and out !
JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 23:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Koliko je vreden naš jazz se vidi v neposredni primerjavi na naših festivalih(Cerkno, Maribor, Sajeta). Naš jazz se vzpenja, ampak smo še daleč. Kruta realnost.
audiomaniac

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 23:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da se vrnemo k temi ... našim jazzerjem tako (po jazzzovo) vsaj pirati (zaenkrat) ne kradejo že tako bornega zaslužka ! Very Happy
JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 23:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ok, ok, ... prav.
Bi šlo pa tudi brez tvoje izjave o košu itd. ... pa prosim nehaj se že hvaliti in kregati z drugimi. OK? Wink !

Pa dobr, tolk fajtanja zaradi enega koša, če bi se še za avtorstvo tako borili ...
Bom še jaz tebe vprašal, je bilo tole potrebno?
vem, da je vedno upanje za dober slovenski jazz !
Čeprav ne vem , ker jazzz menda ni imel nič zraven !?

Glede hvale in kreganja? Evo poglej, napisal sem samo, kako prideš do stroškov pri snemanju plate, ki jo nekateri potem kopirajo(pač tema o avtorstvu), omenim še Sabirja in uporabim besedo koš, pa streljanje po meni. Eden iz teksta povzame, da sem snemal na Petrolu, ddrugi, da dajem v nič SLO jazziste ... Jebat ga, potem je potrebno povedati(že stotič) da ni čisto tako, povem kaj delam in potem izpadem, da se kregam, hvalim ...
Tudi drugi nameč (ne samo ti) kupimo tudi kako (ali pa več) domačo jazz ploščo in tako vsaj malo prispevamo k razvoju domače glasbe, a ne ! Twisted Evil
Over and out !

Nihče ne trdi, da samo jaz kupujem. Kot logik bi potem sklepal, da se proda po ena plošča Wink Vsak, ki kupi ploščo ali pride na koncert prispeva k razvoju jazz glasbe(in druge).
JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 23:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da se vrnemo k temi ... našim jazzerjem tako (po jazzzovo) vsaj pirati (zaenkrat) ne kradejo že tako bornega zaslužka ! Very Happy

Kaj je zdaj po jazzzovo, da se ne krade ali da borno zaslužijo?
Volume

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 23:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JAZZZ je napisal/a:
Si prehud primer in tudi Chuck Norris bi bil verjetno brez moči Wink

Lepo te prosim, usedi se, v miru zajemi sapo, spij kozarec vode in umiri svoje hormone. Potem vzemi ogledalo in se poglej vanj. Na osnovi videnega ukrepaj po svoji lastni pameti.
Nazaj na vrh
JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 23:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Volume je napisal/a:
JAZZZ je napisal/a:
Si prehud primer in tudi Chuck Norris bi bil verjetno brez moči Wink

Lepo te prosim, usedi se, v miru zajemi sapo, spij kozarec vode in umiri svoje hormone. Potem vzemi ogledalo in se poglej vanj. Na osnovi videnega ukrepaj po svoji lastni pameti.

Logični nesmisel, ampak ti ni za zameriti. Wink Verjetno take stvari večkrat počneš, ampak nikoli ti ne pomaga. Lastna pamet je verjetno blokirana in je dobrodošla le pomoč ustrezne osebe. Laughing

namesto Persena in ostalih pomirjeval glej tole fotko:

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Naslednja
Stran 10 od 13

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu