| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1503 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Feb 03, 2012 12:30 Naslov sporočila: |
|
|
montažo kakihkoli činčev bi ti odsvetoval, razen mogoče teh na kablih da menjaš npr za Eichmann Bullete, najbrž ne smem napisati kje jih dobiš, še najboljše komplet z kablom, pod ročko pridejo žičke z ročke na mini vezje in od tam na kabel....ne bom niti sugeriral kak kabel, lahko pa me kontaktiraš glede mojih izkušenj, če te zanima seveda, pri kablu pazi na kapacitivnost, sploh za Goldringa zna biti problematična...
pa čimboljši preamp zanj, ne da bi dvomil v diy lampaše ali tvoje znanje ampak vem kaj vse je na spletu in do kakih problemov zna priti, saj igra praktično vse- če ni si kaj falil , kako pa je že druga zgodba |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
giroskop
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 16:48 Prispevkov: 163 Kraj: Idrija
|
Objavljeno: Pet Feb 03, 2012 19:20 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav !
Tudi sam se bolj nagibam k temu, da samo zamenjam obstoječi kabel. Činči bojo verjetno kar Neutrikovi (preveč dobrega nakupu ni najboljše predvsem za žep). Se pa zahvaljujem za nasvete in priporočam za ponujeno roko.
Kar se preampa tiče je modificiran Bonavoltin SRPP, ki se je od vseh (mojih) cevnih doslej izkazal kot najboljši in mi povsem zadostuje tako v meritvah predvsem pa slišno.
Lp Franci |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Sob Feb 04, 2012 18:57 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofrik je napisal/a: | montažo kakihkoli činčev bi ti odsvetoval, razen mogoče teh na kablih da menjaš npr za Eichmann Bullete, najbrž ne smem napisati kje jih dobiš, še najboljše komplet z kablom, pod ročko pridejo žičke z ročke na mini vezje in od tam na kabel....ne bom niti sugeriral kak kabel, lahko pa me kontaktiraš glede mojih izkušenj, če te zanima seveda, pri kablu pazi na kapacitivnost, sploh za Goldringa zna biti problematična...
pa čimboljši preamp zanj, ne da bi dvomil v diy lampaše ali tvoje znanje ampak vem kaj vse je na spletu in do kakih problemov zna priti, saj igra praktično vse- če ni si kaj falil , kako pa je že druga zgodba |
Povej svoje mnenje! In tudi kaj in kje se dobi!
Prav mučno je brati tak post, ko avtor ne ve ali bo s tem komu stopil na žulj in bodo padle batine.
Če se ne ponavljaš / navijaš vedno za eno in isto znamko in eno in isto trgovino (prikrito oglaševanje) je tu svoboda govora, ki je z ustavo zagotovljena!
Pridružujem se tvojemu mnenju. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
GoldProf
Pridružen/-a: Pet Nov 2008 15:15 Prispevkov: 603
|
Objavljeno: Sob Feb 04, 2012 19:14 Naslov sporočila: |
|
|
Neutrik vtikači so povsem solidni. Žičke dobiš na tem naslovu:
http://www.audiophonics.fr/1877-phono-4litz3ag-kit-recablage-bras-lecture-p-5515.html
in vse ostalo kaj potrebuješ za izboljšavo svojega gramofona. Lahko zamenjaš iglo na odjemni dozi,a ni nujno, saj je tudi ta dokaj solidna. Če boš nabavil soliden phono predojačevalec, zamenjal kable, potem si privošči še novo iglo.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1503 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sob Feb 04, 2012 19:38 Naslov sporočila: |
|
|
menjave notranjega ožičenja ti brez vsaj malo prakse ne bi svetoval,prekineš lahko ozemljitev ročke in je j.....a porihtat nazaj, demontaža bajoneta SME je tudi tako tako če nisi to že delal večkrat.več boš pridobil z novim boljšim headshelom in njegovimi žičkami ki so katastrofa, definitivno pa z menjavo igle 42 je za par razredov boljša kot 12, žal tudi cenovno razlika pa ogromna, verjami.
Neutrik ne bo kaj dosti pomagal sploh dražja profi verzija je jajc, če greš v to vzami Eichmann bullete, ki so zvočno superiorni za malo denarja in kablom od ročke daljeza normalni denar obstaja verzija VanDamme, uporablja Audio Origami za svoje Syrinx ročke, res super. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|