| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46 Prispevkov: 178 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Čet Dec 29, 2011 02:43 Naslov sporočila: |
|
|
| longplay je napisal/a: | Preprosto zamenjaj Nad receiver z Rotelovim ali pa z Denonovim sam uporabljm Denona,ki se odlično ujema z B&W 602 s3.
Tako boš ubil dve muhi na en mah.
Domači kino bo najboljši kar je možno,in tudi v stereo načinu bosta pustila Rotel in Denon Nada z zvokom daleč za seboj. |
?!?!?!?
Saj ne da sta Denon in Rotel slaba, ampak tale tvoja izjava pa potrebuje kakšno daljšo razlago... _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 29, 2011 08:53 Naslov sporočila: |
|
|
| longplay je napisal/a: |
Domači kino bo najboljši kar je možno,in tudi v stereo načinu bosta pustila Rotel in Denon Nada z zvokom daleč za seboj. |
Mogoče v dizajnu...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
longplay
Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53 Prispevkov: 876 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Čet Dec 29, 2011 11:18 Naslov sporočila: |
|
|
Preprosto tisti ki niste brali teme od začetka si jo še enkrat preberite.
Ne primerjam teh reciverjev med seboj (Nad,Rotel,Denon) ampak v kombinaciji z Bowersi 602 s2 ki so bili omenjeni v kombinaciji z Nad 763 reciverjem in absolutno trdim da se bodo Bowersi definitivno bolje ujeli z Rotelom ali Denonom kot pa z Nadom 763. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kaljetko
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:14 Prispevkov: 106 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 29, 2011 18:49 Naslov sporočila: longplay |
|
|
........kateri Rotel oz. Denon si imel...ki prekašate NAD?...BOM PRODAL NAD-a
hvala M. _________________ kaljetko |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
snifix
Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31 Prispevkov: 208 Kraj: Komenda
|
Objavljeno: Pet Dec 30, 2011 14:04 Naslov sporočila: |
|
|
Po nekaj dodatnih testiranih sem prišel do novih spoznanj in sicer:
1. izvor zvoka, ki je bil prej WD je totalni podn od podna, isti komadi igrajo bistveno drugače priklopljeni na NAD-a po rca kablu, tokart sem probal za izvor zvoka kar svoj telefon - HTC Desire S
2. mislim, da sem tudi zaradi zvočnkikov nekoliko omej pri sami reprodukciji zvoka
3. verjtno bi pošten stereo ojačevalec opravljal nalogo (striktno glasba) bolje od NAD-a
4. Za nadalne testiranje bi si probal sposodit konkretnejši izvor zvoka (recimo boljši cdp, sqeezebox ali kaj podobnega ter stero ojačevalec (integrirec ali ločeno končna + preamp)
5. dokler ne izvedem točke 4 pomoje ne bom vedel pri čem sem
Če ima kdo še kaj za dodati, pokomntirati ali celo za posoditi za test kakšno od iskanih naprav bom zelo vesel.
Hvala za vse odgovore in lep pozdrav, Matej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MitjaF
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56 Prispevkov: 414 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Pet Dec 30, 2011 16:26 Naslov sporočila: |
|
|
| WD je potrebno priklopit prek HDMI ali optike, potem ni tako slab, na analogne izhode pa ne moreš pričakovat, da bo za ta denar igralo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
snifix
|
Objavljeno: Pet Dec 30, 2011 17:37 Naslov sporočila: |
|
|
| MitjaF je napisal/a: | | WD je potrebno priklopit prek HDMI ali optike, potem ni tako slab, na analogne izhode pa ne moreš pričakovat, da bo za ta denar igralo. |
WD je bil priklopljen preko optike. NAD nima HDMI vhoda, tako, da te možnosti nisem mogel sprobati.
lp, Matej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
snifix
|
Objavljeno: Ned Jan 29, 2012 22:41 Naslov sporočila: |
|
|
Po nekaj testiranjih in pomoči forumaša je zaključek sledeč in sicer NAD opravlja več kot dobro svoje delo, zvočniki tudi (vendar jih bom vseeno zamenjal za samostoječe saj v tako velikem prosturu kot je moj primankuje basa), glavni krivec je bil izvor zvoka.
Poleg akustike sobe, ki jo moram poštimat je prvo na seznamu nakup cd ali dvd ali sacd predvajalnika. Ker nevem kaj bi bilo najbolje se obračam na vas in sicer kateri izvor zvoka bi mi preglagali v rangu do max. 500 eur za novo zadevo ali do cca 200 eur za rabljeno? Ali naj gledam striktno cdp-je ali je lahko tudi dvd ali celo blu ray?
Hvala in lep pozdrav, Matej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
snifix
|
Objavljeno: Čet Feb 02, 2012 23:43 Naslov sporočila: |
|
|
Nima noben kakšenga predloga glede izbire cdp-ja?
Lp, Matej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Feb 02, 2012 23:50 Naslov sporočila: |
|
|
Mislim da za cca 600 eur dobiš nov oppo 93. .univerzalni player. 95ka ima tudi možnost priklopa zunanjega hard diska, kar po mojem pomeni, da lahko recimo predvajaš tudi filme in glasbo z eksternega diska. Nevem pa kako je to pri 93ki. _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pet Feb 03, 2012 00:08 Naslov sporočila: |
|
|
93-ka je po funkcijah identična 95-ki, torej tudi nanjo lahko priklopih zunanji trdi disc. Predvajalnika se razlikujeta, poleg zunanjosti seveda, le v izvedbi audiosekcije, vse od napajanja do analognega izhoda. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
snifix
|
Objavljeno: Pet Feb 03, 2012 00:25 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za predloge glede oppo vendar sta izven budgeta. Oppo 93 multiregion je 750 eur, 95 pa 1.250 eur. Bi se raje omejil na cd, ki podpira se mp3, wma in ima po možnosti usb vhod. Kar sem na hitro gledal bi bil dober kandidat marantz cd 6004. Kaj mmenite? Ima kdo kaj izkušenj z cambridge azur 640 ali nad 545?
Hvala in lep pozdrav, Matej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |